0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Boşanmışım zaman geçmiş  bir arkadaşımta kötü şeyler yaşadı.  Ama hala seviyorum diyor. Bana geçmişimden vuruyor.  Bizim kaderimiz kötü.   Kocamız bize sahip çıkmadı.  Dayak var ,şiddet var, arkadaşım benden beter olmuş.

Hâlâ seviyorum diyor. Çok bunaldim yani. Boşanacaksa bosansin  , benim moralimi bozuyor.  Ben zaten geçmişimi zor  unuttum . Geçmişimdeki insandan nefret ediyorum. Dedim ne halin varsa gör, gideceksen git ,gitse belki kocası alır.   Arkadaşlığını bitirdim. Sizce abrttimmi

3 Cevaplar

0 oy
(14,958 puan) tarafından
iyi de gecmisini niye hatirlatip senin canini yakmaya calisiyoe acaba gercek arkadas mi bunu bi sorgulasn once daha iyi olur. 
(2 puan) tarafından
Kocasını aramak istiyor, ben bosandimya pişmanım diye düşünüyor.  Kendini kandırıyor, boşanırsam daha kötü olurum diye.  Ben hiçte pişman değilim, ben bosandigima çok mutluyum dedim, seviyorsan git dedim.
(14,958 puan) tarafından
en dogrusunu demissin. sen mutluysan gerisi onemli degil inan kendinden baska kimse degerli degil bu hayata bir kez geliyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın.  Samimi olma . Kimse kaderini bilemez neler yaşayacağını tahmin edemez
(2 puan) tarafından
Benim de canım yanıyor, mutlu bir çift gördüğümde benim neden ailem olmadi diye ama şimdi öyle dusunuyorumki  iyiki çocuk falan olmamış.  Ama arkadaşım 9 aydır ayrı kocası,  kocasının ailesi sahip çıkmıyor  ben napayım. Benim.canimi sıkıyor.  Sildim .
tarafından
Belki sende birini bulursun. Hatta cocugun olur .üzülme geçmişi unut
(2 puan) tarafından
Yok unuttum ama bana sürekli hatırlatıyor biz cirkinmiyizki  bizim kocalarımız bize sahip çıkmadı diyor.  Kendine bahane arıyor, hiç bosandigima pişman oldunmu  diyor, olmadım diyorum ,gitceksen git dedim. Hâlâ eşini seviyormuş, dayak atsın, aldatsın böyle sevgi mi olur.
tarafından
Kendimi ezdirmem. Seven belli eder zaten
0 oy
(929 puan) tarafından
Hayat kısa kuşlar uçuyor.. canınızı sıkanı, sizi aşağı çekeni, sizden sadece fayda edineni vs vs olduğu yerde bırakıp yola devam edin. Su hayatta kendimizden daha kıymetlisi yok. İyi yapmışsınız bence.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 797 göst.
30 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,203 göst.
0 oy
14 cevap 488 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,370 göst.
28 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu