0 oy
1,075 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar eşim kirkn cikana kadar annem gilde kalalim dedi annesinede sordu istiyosa kalsin dedi. Ramazana denk gelyor

Bugun anneme söyledim annemde kaynananda kalirsan ben gelip gitmem dedi.

Niye dedim kaynanan suratini asıyor dedi siz olsaniz napardiniz kendi evimde kalmak istyorum ama eşim bebege bakamazsin diye korkuyor 

(Annemin kucuk cocugu var yani kardesim 4 yasinda o olmasa bile babam var abim var onlar idare edemez annem olmadan)

(Kaynanamda kaynatan ile ben oruc olcam kaynatan evden baska bi yerde yemez dedi)

25 Cevaplar

+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Kendi evin den başka hiç bir yer rahat olmaz canım gelişimler onlar sende kalsınlar 
(91 puan) tarafından
Annemin kucuk cocugu var yani kardeşim o olmasa bile babam var kardesim var buyuk ramazana geldi bide annem sabah gelip öglen giderim diyodu hep
(7,436 puan) tarafından
Kayinvaliden gelsin hem bir hafta gelseler sen kendini toplayınca ya kadar yeter kirkinin çıkmasına gerek yokki canım cocuguna kendin bakmaya çalış alış yani ona
(91 puan) tarafından
Bende oyle istyorum ama kaynanam gelmem kalmam dedi sonra kırkli kadin tek kalmamali burda kal dedi
(7,436 puan) tarafından
Eşin gece yanında olacaksa canım hiç sorun olmaz Allah'ın izniyle gündüz bir şekilde idare edersin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hmmm annen gelmem diyorsa kendi evinde kal
(91 puan) tarafından
Annem gelir ama yemek yapmaz ramazana denk geldi
+1 oy
(13,675 puan) tarafından
Kendi evinde kalsan annen gelip kalıcak mı ilk günler gerçekten çok zor oluyor en basiti sütünün olması için güzel beslenmen gerekiyor hem bebek hem yemek zorlar seni ister istemez ev işide olucak iyi karar ver canım 
(13,675 puan) tarafından
O zaman en mantıklısı kayınvaliden canım annen evde olsan da zaten gelemicekmiş sabah gidip öğlen gelirim demiş aran nasıl kayınvalidenle
(91 puan) tarafından
Mukemmel degl:) herseye karişir giydigim kiyafete kadar yedigim yemege bile karisir
(13,675 puan) tarafından
O zaman sıkıntı olabilir annen de kalsan annen gel demiyor mu
(91 puan) tarafından
Diyor ama babam da aksi birisi canm ondan gidesim yok
(13,675 puan) tarafından
İki arada kalmışsın yaa
0 oy
(342 puan) tarafından
Kendi evinde kal bi hafta kaynanan gelsin bi hafta annen
(91 puan) tarafından
Kaynanam ben gelmem oruc olcaz kaynatan da oruc bende orucum dedi onlara kim yemek vercek falan dedi
(342 puan) tarafından
İlk günler çok zor geçiyo alışana kadar yapamazsın değil en iyisini yaparsın ama biri olsa yanında..
(91 puan) tarafından
Yanaşmiyolar burda kalmaya canm
(342 puan) tarafından
Kıyamam ya o zaman yalnız kalma eğer iyi anlaşabiliyosan git madem annende az sabreder geliverir ne desem bilemedim :)
(91 puan) tarafından
Anlaşamiyoz pek aslinda kaynanam herseye küsen biri agzimdan en ufak bisey ciksin küsüyor
0 oy
tarafından
Kaynanan senin evinde sana baksin

Yada annen
(91 puan) tarafından
Canm oruca denk gelyor babam benim evime gelmez normaldede kırklyken hic gelmez kavgali falan deglz yapısı öyle annem 1 gece kalmşti sabaha kadar aradi eve gel dye
0 oy
tarafından

Kendi evim gibisi yok hem annende gelir gider kadıcaz rahat olur en azından 

(91 puan) tarafından
Annem gelir ama durmaz 3 saat falan gelir gider babam birakmaz burda
0 oy
tarafından
Sen evinde kal onlar gelsin yardım etsin
(91 puan) tarafından
Gelmiyolar canm kaynanama gel dedim kaynatan nolcak dedi
0 oy
(877 puan) tarafından
Ben bebek 2 aylık olana kadar annemgilde kalcm sonra kayınvalideme giderm kendiside annemde kalmamı istedi rahat ederim diye evde kayınpederm kaynım var rahat edemezsn dedi o konuda anlayşlı şükür
(91 puan) tarafından
Ne guzel kaynanamin geleni gideni eksik olmaz kizlari damadi surekli orda napcam blmyorum
(877 puan) tarafından
Bu zamanda ne geleni gideni öyle bişey varsa asla kalma orda
0 oy
(164 puan) tarafından
Şahsen ikisinden birinde kalmak zorunda olsaydım kendı annemde kalırdım rahat olman lazım sonuçta. Ama senin annenin senin evinde kalması daha mantıklı bence 
(91 puan) tarafından
Annem kalamaz canm babam izin vermyor
0 oy
tarafından
Hiç bişey bilmeyen Bn tek başıma baktm ilk günden beri 3 aylk oldu
(91 puan) tarafından
Masallah canm
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kndi evimde kalirim bakmak isteyen gelip bakar 
0 oy
(151 puan) tarafından
Kendi evin daha rahat olur bende kendi evimde kaldım tek basimada baktim zaten eninde sonunda evine döneceksin yine sen bakican bebeğe bence düzenini bozma 
0 oy
tarafından
Ne annenin evi ne kaynananın evi en iyisi kendi evin hem niye tek başına bakamayasin ki bebeğine annende zaten öğlenleri gelirim demiş akşam olunca da eşin yardım eder bir süre idare edersin böyle en azindan kendi evinde kafan rahat olur kayinvalidemler banada diyorlar doğumda bizde kalırsın diye ama tabiki ben asla kendi evimden başka bir yere gitmem
(91 puan) tarafından
Eşim laf anlamiyorki kiziyor
tarafından
Canım sen gitmek istemesen eşin seni zorla kolundan tutup götüremez ya dimi
0 oy
tarafından
Ben 1 ay annemde kalmıştım tek başıma çok zorlandım annem de çalışıyor 10 gün yanıma gelebilmişti sadece annem gidince arkasından ben de gittim 
(91 puan) tarafından
Ilk gebelgm oldugu icin bende korkuyorum tek yapamam diye
0 oy
tarafından
Öyle güzel bakarsın ki çocuğa ilk bir hafta dikişlerim iyileşene kadar kal kaynanamdan sonra alışırsın zaten 
(91 puan) tarafından
Zaten kaynananma 1 haftadan fazla katlanamam
tarafından
Öyle yap o zaman normal de olsa sezaryen de olsa dikiş oluyo zaten en azından kendini toplayasıya kadar kal kaynanamdan sonra eve gel annen her gün gelip gider benim kaynanam üç gün kaldı yanımda sonra gitti görümcem bir hafta kaldı o da gitti annem her gün gelip gitti bir iki saat kaldı o bile yetti o yanımdayken banyomu yemeğimi yaptım çok da rahat oldu hem bebeğe kaynanan bakarsa sen nasıl öğrencen kocana böyle de
(91 puan) tarafından
Tmm cnm.konuşcam eşimle
0 oy
tarafından
Bnm de ilk bebeğim olmasına rağmen 2 hafta gorumcede kaldım rahat edemedim bebeğim 15 günlüktü evime geçtim bebegimin 40 nı bile eşimle ben çıkardık yani bakarsın bence esin öyle düşünmesin 
(91 puan) tarafından
Eşim korkuyorum bakamazsin diyor
tarafından
düzenlendi
Ona bakarsan benim esimde korkuyrdu durmadan arıyordu ne yaptn nasıl kızımız diye çok şükür iyidi ilk deneyimim oldu benm için bi zorluğu yokki devamlı emzirdgn için uyuyor akşam esim gelirdi o bakardı
(91 puan) tarafından
Insallah bende emziririm bol bol:)
tarafından
Aynen sarilik olmasin dye bol bol emzirirsin zaten inan evinde  olmak en iyisi yani esimden başka kimsenin desteği olmadı bu şimdi 2 ciye hamileyim hastaneden çıkınca direk eve gelicem evimde bakarm
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım ikizim doğdu küvjzdelerdi  ziyarete gittim anne bebek uyumuna alıyoruz dedi. Doğumum farklı şehirde olduğundan evimden de uzaktım. Eşime haber verdim öğleden ükşama kadar iki bebeği küvjzden çıkartım besleyip koldum. Eşim gelince anne yanı denilen şeylere benzer beşiksi bişeylere koydular bebeklere. ve eşim dokunamıyordu bebeklere 2 kg olduklarndan. Neyse 2 gün boyunca hem besledim hem giydirdim. Birçok şeyi bianda öğrenip yapmaya bayladım. Sende tek bebek yapabilirsin diye düyünüyorum. Hem eyinde sorumluluk alır. Anneler bakıhca eşler yedek ebeveyn gibi oluyorlar. Kendi evin ideal hem giren çıkanda kontrol edersin. Ben oysaydm kandi evimda olurdum ikize rağmen annemlere  gitmedim.
(91 puan) tarafından
Ne guzel sen çok guçlu bi annesin ama banyosu falan yaptirabilirmiyim canm
(1,865 puan) tarafından
Bebek küveti ve filen varsa yaparsın. Zorlandığında da anneni arayıp sorarsn. Benimkiler şuan 7 aylık file taşımıyor ben kucağımda tutuyorum annem yıkıyor. Annemyere gelmiştm salgındah gidemiyorum. Şuan böyle mucakta yıkamakta daha kolay eşinle yıkarsnz
(91 puan) tarafından
Yok canm ya banyoya dair hic bisey almadik
0 oy
tarafından
Kimsede kalma evinde kal biri gelince veya biyere gidince kedin tedirgin olacaksın eşin izinli ise rahat edersin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben 40ım çıkana kadar eşimle evimizde kaldım. Eşim ev işi ve çocuk bakımına yardım etti evinde kal
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam kendi evimde kalırım canım annende haklı gelip gitmesi oda rahat edemez kayınpederin evdeyken bide sürat aşıyorsa hiç edemez 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 413 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,949 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,317 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,110 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.