0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından

Esimi işten cikardilar odeme yapamicaklarmis coronadan.... acliktan olun diyolar napcaz parada yok coronadan kurtulalim dedik bu cikti mecbur anneme gidicez virus gelmesin diye nasil ugrasicaz simdi evimdeyken kendi kurallarimla kimseyi almadim.. esimbgelir gelmez dusa girer tenizlenir annemdeyken kalabalikta nasil onlem alcaz esim utanan biri zaten aileme saolsun saygili nasil rahat edicek ettircem bilmiyorum... nekadar kalmak zorundayiz onuda bilmiyorum 

Firsatcilarin allah nasil bilirse oyle cezasini versin

Duanizi eksik etmeyin neolur kimin duasi kabul olur bilmem oyuzden duaniza ihtiyacim var

5 Cevaplar

+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım:/  işsizlik maaşı verirler mutlaka
(1,063 puan) tarafından
Sigortayi kesmislerdi canm esime sana verelim demislerdi bir ay once esimde ihtiyac var diye kabul etti dala vereyle cikardilar bebegimde var daha 7.5 aylik en cokta bu kahretti bizi
(9,647 puan) tarafından
Allah mutlaka bi kapı acar canım çok zor durum allah yardımcınız olsun :/
-Reklam-
+1 oy
(1,435 puan) tarafından
Borç bi miktar alamazmisnz ailendn canim en azindan gtmek zorunda kalmazsn
(1,063 puan) tarafından
Fatura varfi maasi alsaydi dogalgazi yatircaktik ama onuda vermediler kesicekler gazi oyuzden gitmek zorunsayim aileme anlatamam bu durumu esim cok kotu hissediyor onun basini egmek istemiyorum gazi yatirsa ne yiyip icicez hadi kendimi gectim bebegim var ne yapcam vericem ona mama vermek zorundayim ek mamada veriyorum perisan edememki yavruyu
(1,435 puan) tarafından
Anladm canim Rabbm yardimcnz olsun
+1 oy
(11,971 puan) tarafından
O kadar çok ku bu donemde işten çıkarılan. Allah hepimzn yardımcsı olsun.. devlet salgn sbebiyle işten çıkarılanlara ucret odeyecek deniliyordu ne kdar doğru blmiyorum
(1,063 puan) tarafından
Boyle olucagina bu donemde iaten cikarilmayi yasaklasaydilar ya keske
(11,971 puan) tarafından
Aynen..:/
+1 oy
(45,021 puan) tarafından

Bence artik dunyanin sonu geliyo bunlar hep kiyamet alametleri:ermm:

(1,063 puan) tarafından
Kesinlikle oyle ama ben evladima uzuluyorum bu insanlarin kotuluklerin cezasini bebekler cekmemeli o melekler gunahsizken bizlerin insanlarin gunahlarinin bedelini odememeli
(45,021 puan) tarafından
Onlarda bize emanet ne olcaksa olur zaten bi sohbette dinlemistim kiyameti cocuklar asla bilmiycek ve hissetmiycekmis
0 oy
tarafından

Ah canim benim cok uzuldum Allah yardimciniz olsun insallah rabbim korusun herkesi <3

(1,063 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum ... aminnn

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 780 göst.
22 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 206 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,317 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 390 göst.
19 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,694 soru

24,089,312 cevap

331,665 kullanıcı

...