0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
Kizlar yarin oruc tutacamda nasl niyet edecegimiz bilemdm acil cevaplarmsnz simdiden tskrler

8 Cevaplar

+1 oy
(8,260 puan) tarafından
Kazan varsa niyet ettim Allahım senin rızan için en son tutmadığım orucun kazasını tutmaya 

Yok ise niyet ettim Allahım senin rızan için oruç tutmaya diye 
(4,098 puan) tarafından
Uc aylrda hangi aydayiz cnm onun adinida dememiz lazim
(8,260 puan) tarafından
Hayır demeye gerek yok. Önemli olan o günü oruçlu geçirmek sadece
(4,098 puan) tarafından
Hm tmm cnm saol
-Reklam-
+1 oy
(2,348 puan) tarafından
Niyet ettim Allah rizasi icin kandil gunu oruc tutmaya de sahurunu yap suyunu ic yat :) Allah kabul etsin
(2,348 puan) tarafından
Rica ederm bnde oruc tutacaktim unutmustum hatrlattin saol bak bunun icinde sevap loading kazandin :)) bnde 1  2 saate sahur yaparm niyetlenirm :)
(4,098 puan) tarafından
:))) ne guzel sevap kazandm bende emzryorm ama bakalim insllah dayanrm
(2,348 puan) tarafından
Emzirirken cok zor ya bari yarin is yapma  cnku kan sekerin dusebilr. Ben emzirirken su diyeti yapmistim yani yapmam gerekiyordu doktor vermisti hastaneye gitmeden bigun once yapcaktim yaptim ve sonuc banyoda bayildim  5 dk snra ayildim :) cok fena emzirirken ac kalmak dikkatli ol :*
(4,098 puan) tarafından
:)) bayildm mi kiz allah seni valla 3 tane bebegim var bakalm yarin evi onlara teslim edecem insallah dayanrm
(2,348 puan) tarafından
Amaan bide 3 bebe :))  ya ben normalde oruc tutarken ole.kotu olmuyorum  ama ogun su icebilior olmama ragmen   cok lotu olmustum emzirdigim icn cok sık yemek yiordum birden yiyemeyince ole oldu :)))
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Allahim niyet ettim Rızaı Şerifin için Recep ayının yarinina oruç tutmaya 3 defa bunu oku.

Allahim niyet ettim Rızai Şerifin icin ramazan ayinin yarinina kaza orucunu tutmaya. 3 defa da bunu oku canim.  Allah kabul etsin 
(4,098 puan) tarafından
Aynen dogru cnm tskr ederm
tarafından
Rica ederim eger kaza olarak tutacaksan Recep ayi yerine ramazan ayinin kazasini tutmaya niyet edeceksin kuzum
(4,098 puan) tarafından
Kaza olarak tutcam amarecep ayi dedim ya olmaz mi ki
tarafından
Bak duzenledim canim oyle oku
(4,098 puan) tarafından
Kiz cok tskr ederm ya allah dualarini kabul etsn insallah
0 oy
tarafından
Yani içinden geldigi gibi ben Allahim niyet ettim yarın için oruç tutmaya diyorum ki o bilicle hareket ettiğin için zaten niyet etmiş oluyorsun 
(4,098 puan) tarafından
Tskr ederm cnm
tarafından
rica ederim canim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Niyet ettim ALLAH rızası için üzerine baza kalan oruç borcumu tutmaya ben böyle ediyorum
(4,098 puan) tarafından
Tmm cnm saol
0 oy
tarafından
Niyet ettim Allahim senin rızan için bugünki orucumu tutmaya diyorum ben 
(4,098 puan) tarafından
Tmm cnm saol
0 oy
tarafından

Niyet ettim Allah (c.c.) rızası için bugünkü Ramazan orucunu tutmaya 

(4,098 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tmm cnm cok tskr ederm bu arada ramazanda degilz ki:)
tarafından
Canim ramazanda olmadigimiz icin Recep ayina niyet edecek. Eger kaza ise recep ayi yerine ramazan ayinin kazasını tutmaya diyecek.
tarafından
Ben örnek olarak Ramazan yazdm canm sen hangi ayda tutucaksan ona göre niyet ediceksin kazaysa kaza diye
tarafından
He anladim kuzum yanlis anladim özür dilerim:)
tarafından
Yok canm özür dilemene gerek yok insanlık halı))
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bende tutmayı çok istiyorum yarın için ama 4 aylık kızım var,emiyor sütum falan azalır mi acaba tutan varmı emzirirken, sadece anne sütü alıyor. 
(4,098 puan) tarafından
Bende emziriyorm canm oglum 50 gunluk daha ama ne yapayim tutmak istyorm sütmde az ama
(7,118 puan) tarafından
Cok şükür sütüm gün içinde yeterli ama bol su içtiğim için sanırım. Bilemedim ki sonuçta rızıkı veren Allah böyle durumda yardım eder diye düşünüyorum .
(4,098 puan) tarafından
Aynen oyle cnm kesilmesinde az olmasi sorun degl ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
+2 oy
9 cevap 208 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.