Beni istemeye gelmesi
Hahahahah komik gercektende
Bnmki de kendini övmeyi cok sever tanimasam melek sancam
Bak kadinin herseyi cok cahil ve komik zaten bi lafi 50 kere soyler papagan gibi bozuk plak gibi sarar durur ama bana gore en komigi bigun duşa girmişti suyu acamamis iyice sıkılamışlar kayinpederimi cagirdi gel şu suyu ac diye kayinbabam da benim isim var sen git dedi ben girdim beni kayinpederim sandi ilk sonra her tarafini sakladi amaahhh sen nie geldin cabuk cik dediydi
Genellikle hep olur birlik yaşıyoruz
Işıkları açmadan yürüyoruz ikimiz koridorda ve birbirimize çarpıp korkudan Çığlık atmamız ve herkesin bize gülmesi
Kaynanam namaza durucaktı havalar çıoook sıcak tı gitti koridorda lavabonun orada namaza durdu eşim de lavaboya girdi kaynanam kokudan namazı şaşırdı yazmasını çıkardı dua etmeye başladı
Hastaneye götürdük yuz felci geçirmişti mugla da yaşıyordu daha evli değildik getirdim ankaraya hastanede kulaklarida duymuyor doktor diyor ki buraya nerden geldin o anlamiski gelinin nerde bizim ki diyor ki burada burada barbi bebek gibi olan benim gelinim bir bakin barbinin 10 beden büyüğü ben
Bizde metorobuse binicez canım o zamanlar iyiyiz tabi ben öyle saniyorum pardon hamileyim bir de aşırı kalabalık geldi kapı açıldı bej bindim kayananm binecek kapandı cama vuruyor bastı gitti el salladık birbirimize bir sonra ki durak da indim sonra gelene onun geldiğine bindim çok gülmüştüm
Pazarda yolda yürürken muzun kabuğuna basıp kayması allahım ne güldüm
Ben gülünce oda gülmüştü yerde öylece kala kaldı yaa
Bi kaza geçirdik araba arkadan hafif çarptı hava karlı buzluydu kaynanm tam kavgaya çıkıyordu arabadan iner inmez Bi yapıştı yere kağıt gbi kalkym derken bida yapsti anam Bi gulm ki hahah
Ay o kadar çok var ki hangisini anlatayım bilemedim
1,451,629 soru
23,832,551 cevap
318,949 kullanıcı