Geceb gun bana kac kilo aldin diyo bende en son 3tu getir tattiyi tartilalim dedim aynen hala 3 kiloda kalmisim snde cekil dedm o 5 kilo almis senin bebek onde gidiyor benden once dogurursun dedim
Hiçç sorma yaaa
Sezeryandan çıkmışım tam narkozu atamamışım sondanın hortumu birbirinden ayrılmış yatak çiş içinde Kaynanam geldi berki getirdi hadi emzirelim diye kadın yanıma oturdu diyo ki kız bu yatak niye ıslak benim de hiç aklıma gelmiyo öyle bişey dedim terlemişimdir Kadın oturdu çocuğu emzirdim bi kalktı kiiiii felakettttttt Sonra gidip üstünü değişti tabi bende utandım sonra dedi olur öyle şeyler bilerek yapmazsın zaten falan dedi ama beni bi gülme alıyo bi de utanıyom
Senin ki komikmiş baya ) ama benim kaynanada hiç komin anımız yok ki hep sinir hep kavga var
Benim kayinvalidem genc ti evlendigimde pazar gunu esim calisiyo diye aradim dedim evdese giderim yanina diye neyse telefonu acti daha nasilsin demeden sesi oyle bir telasli geliyodu ki ve direk bana bisey yapmiyok dedi o an anladim esas biseyler yaptigini ve bende gitmedim baska bisey icin aradigimi soyledim
1,452,007 soru
23,838,184 cevap
319,228 kullanıcı