Kızlar bnm bı sorunum var. Eşimin babasinin ağzı çok pis her dakka küfür sövmek silmek aşırı rahatsız oluyorum. Birlik dururken çok kez dedim baba rahatsız oluyorum. Hiç sevmiyorum. Şimdi ayrı evdeyiz ama oraya gidiyoruz küfür küfür başka bsy yok. Kocamın yanında pis pis konuşuyor. İstemyorm ne olursa olsun ağzı kulağı alışır o da der küfür. Evde ne bereket kalır ne bsy. Kayınvalideme anlttm anne konuş eşinle bnm yanımda eşimin yanında konuşmasın diye. Kızlar inanılır gibi değil hayatımda duymadıgm küfürler. İgrendim babasından zaten. Eşimi de koymuş çocuk yerine akıl veriyor her konuda. Hatta bana diyor ki sen calisamazsin ben istemiyorum evde oturcaksin. Eşimin yanında dedi. Bende buna sen değil kocam karar verir dedim. Eşim ters ters baktı bana. Daha eşim düne kadar her şeyi beraber yapcz çalışırsan demişti. Babası işlerimize karışır oldu. Acitasyon yapıyor çok. Ayrı eve çıktık diye. Eşim ailesine o kadar düşkün değil şimdi çok sever oldu. Tamam ailesi sevicek tabi yoksa kendi ailesini de sevmez ona bsy demiyorum. Ne oldu birden. Ne değişti. Ailesi hiç bsy yapmadı bize düğün bile bnmm altinlarimi yediler bsy demedim. Eşim anneme ne zaman gitsem koşa koşa gelirdi şimdi ayda 1 gidiyor annemlere. Ama ben ailesiyle haftada bir iki kez gidiyoruz. Napcm. Yaaaaaa
Kiymete binmis galiba uzaklasinca fazla gitmemeye calis bu gelinlerin yanunda kufur edilmesinden hc hoslanmiom Allahtn bnimki etmii
Ay küfür edip duran insandan ben de sinir kapıyorum.Allah sabır versin .
Bi hikaye duymustum yeni evli bir cift ilk gun sozlesmisler kimin ailesi gelirse gelsin kapiyi acmiycaz diye oglanin annesi babasi gelmis kapiyi acmamislar sonra kizin annesi babasi gelmis kiz aglamis sonra kapiyi acmis yillar sonra adamin oglu olmus ve adam hic sewinmemis kalabalik bi anda herkez neden sevmiyosun ellemiyosun dediklerinde adam kizim olsaydi bana kapiyi o acardi diye yasadigi olayi anlatmis malesefki gunumuzde tam tersi ben esim huzursuzluk olmasin diye anneme bile gitmek istemiyorum ama kaynanamla altli ustluyuz aksamlari hep asada yiyip iciyoruz ben asa gec indigimde laf arasinda ogluna karinda senden once indi zaten diyo ama kendi adim atmaz yukariya birde zirt pirt kiracilarim der bizden icin annesinin sozunu ikiletmez ben yarin kardesim unvt gidicek annem babamda evde gideyim diyince demedini brakmadi gerek yokmus ne halt yiycek misim fln malesef ki erkekler ailelerine daha fazla duskunler artik ne yaparsak yapalim degismiyen bi duskunluk bazen benim annemin ailemin ne eksigi var ki diye dusunuyorum ama onlar ne yaparlarsa yapsinlar hep iyiler daha bi kotuluklerini gosteremedim ayni seyi ben desem yapsam kyamet kopar annesi yapinca gormus gecirmis yasli olsun ben ondan daha mi cok biliyorum oluyo bu konu ne kadar kotu inan anliyorum seni ama elimizden gelen hic birsey yok
1,489,695 soru
24,347,644 cevap
346,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın