+2 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,829 puan) tarafından

Kızlar annemler senelerdir amcamlarla konuşmuyor evlerimiz yan yana bahce ler bir evliyim ben kuzenlerimde evli kız kuzenimle görüşmeme bişey demiyor annem ama erkek kuzenimle isteniyor kesinlikle abimle konuşmuyorlar diye erkek kuzenimde evli eşi falan cok tatlı kızları var oğlumla yaşıt gecenlerde kız kuzenimde gelicekti bize oturmaya eşim erkek kuzenini davet etsene dedi bende olmaz vs dedim ama sonradan haber yolladım geldiler cok güzel gecti kızlarınoğlumla güzel anlaştı oynadılar sürekli görüşelim vs diyorlar ama benim annem duyarsa beni gebertir eama illa bigün anlıcak görüştüğümüzü oğlumun agzından kacıyor arada defne vs diye bahcede birbirlerini görür seler oğlum anne bak defne der bana böyle daha kötü olur eşimde sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin diyo istedigin kişiyle görüşür sün diyo ama ben annemi biliyorum sonradan ögrenirse dahada beter olur aramı bile bozabilir kuzenlerimle gider amcamlarla kavga eder bende diyorum acaba söylesem mi eşim davet et onlarda gelsinler dedi mi desene eşimin yanında eşim sen bilirsin dedi ben arkandayım dedi kafam catlıyo kızlar evlenmeden önce hapisgibiydim kimseyle görüştür mezdi evden dışarı çıkar azdı evlendim şimdisi gözü üstğmde bunaldım artuk su annemden 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (480 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ne münasebet ya evlenmişsin eşinden başka kimse karışamaz evine gelene gidene eşin ve sen karar verirsin ona bizimde bu tarz sorunlar var akraba ile konuşmadığımız ama evlenince ne babam ne annem asla karışmadılar evime babam kardeşlerim hâlâ küsler ama ben görüşüyorum konuşuyorum çünkü eşim konuşuyor görüşüyor eve davet ediyor ne annem ne babam ne kardeşim kimse bişey diyemez ki kız kardeşim oğlumun bebek görmesinde karışmak istedi onlar gelirse ben gelmem onlar gelmeyecek diye direkt önünü kestim karışma sorun çıkaracaksan da gelme dedim gelmedi sonuçta onlar ne kadar ailem olsa da yeri geldi kardeşlerim sen bu kapıdan çıktın artık evlisin eskisi olamayız annemin babamın evinde misafir gibi davrandılar bana bende onlar için huzurumu bozmam fırsatta vermem kimseye 

önce (3,829 puan) tarafından

Benimkiler sert hemen bagurış cagrış kavga cıkartıyolar bişey anlatmak zor geri kafalılar baya nasık dicem görüştüğümü bilmiyorum ama cok kafama takıyorum söylesene kafam rahatlasa

-Reklam-
0 oy
önce (594 puan) tarafından

Herkes kendi sorumlusu der görüşmeye devam ederdim annemde hep bana benim kinimi gitmiyor der ben hiç duymuyum bile

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Yani esin hakli tabii ki annene bağlı yaşayamazsın herkesin kendi hayatı 

Anneni kırmadan söyleyebilirsin canım  

0 oy
önce (3,304 puan) tarafından

Annen diye her yaptığı her düşündüğü doğru diye bişe olmaz burda bı duralım. Sen evlisin ailenden sorumlusun artık kendini çocuğunu hapis etme ben çocuğum için herşeyi yaparım güzel vakit geçirmiş diyorsun devam ettir valla kimse kusura bakmasın amcan gil yani sonuçta sizin aranız iyi annen de kızsın etsin alışmak zorunda nereye kadar kus kalacaksınız 

Doğru diyorsun canım annem istiyor dünya kendş etrafında dönsün sadece onun dedipi olucak o kimle küsse sende onunla olucan değişik Bi yapıya sahip ler babamla ikisi bana zararları olmadı ki bu zamana kadar annemler yğzğzn akrabalık bagımız kalmıyo ama anneme söyleyim mi görüştüğü mü nasıl söyliyeyim 

önce (3,304 puan) tarafından

Söyleme fark ettiğinde tepkini koyarsın soyle eşim istedi gorusmemi

Ya başkasından duyarsa görüşmüşler diye belli olmaz öyle duyarsa daha kötü olur 

0 oy
önce (679 puan) tarafından

Evlenmeden önce nasıl davranmışsa seni öyle bir sindirmişsin ki çoluk çocuk sahibi olduğun halde beni gebertir diyorsun. Sen artık kocaman bir kadınsın, 7 yaşında bir kız çocuğu değilsin annem kızar şuraya gidemem annem kızar şunu yapamam diyecek. Kusura bakma ama annenin ruh hastası ve seni de hasta etmiş görünmez iplerle bağlamış. Aş bunları. 

Öyle canım ya cok tehdit ediyor sürekli 

0 oy
önce (1,130 puan) tarafından

Sen evlenmiş çıkmışsın artık annen karışamaz senin eşin var 

0 oy
önce (740 puan) tarafından

Eşin niye o kadar ısrarcı ki onlarla gorusturmekte ona takıldım 

Canım ben diyordum Bi ara bide avm de falan karşılaşıyorum öyle konuşuyorduk sonra hazır kız kuzenim geliyorken onlarda gelsin hem cocuklar oynar mantığında dedi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 429 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sda.aymina (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 617 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
7 cevap 447 göst.

Kategoriler