0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Atv yi izliyorum kızlar doktor oytun var evet salgın olacak ama ölüm çin deki gibi asla olmicak diyor italyada bile ölen sayısı az ama cin de az çünkü genlerle alakası var diyor hele rusya çok çok az olur dedi gıda deposuna gerek yok bu kadar abartmaya gerek yok diyor

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayy bime gittim kizima bez almak icin tıklım tıklım resmen sepetler dolu dolu alisveris arabalari agzina kadar doldurmus millet. Dur saha allah buyuk insallah o raddeye gelmeyiz
tarafından
Abartmayi seviyoruz
(964 puan) tarafından
Sorsan kimsede para yok... Bu stok nasıl yapılıyor ben anlamıyorum.  Normal zamanda bile aylık market görüyoruz nasıl zorluyor bizi. Hele ki stok falan asla yapamam bu devirde. Varsa yerim yoksa açlıktan ölürüm virüs bize gelene kadar aman napiyim
(6,775 puan) tarafından
Birde daha 1 kişide tespit edildi Allah'ım korusun daha fazla olsa ne yapacaklar düşünemiyorum ☺️☺️☺️
(964 puan) tarafından
Aman sa lak saç ma is yapıyorlar. Eşim 1 lt süt almaya gitti süt bile alamadık gerisini sen düşün canım
(6,775 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum balım ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genetiğimiz onlardan farklı diye bizde çok yayılmazmış güya inşallah doğrudur 
0 oy
tarafından
Aynen ya adami bi dinleseler yiyeceklere saldirmazlar bu kadar 
0 oy
tarafından
Aynn suan bende izliyorum ins dedikleri gibi olur
0 oy
(701 puan) tarafından
Millwt yine abartir. Gençlerde daha az oluyor. 
tarafından
Anlayışsız milletiniz ya abartmayi cok seviyoruz
0 oy
tarafından
Tuvaletten sonra el yikama alışkanlıkları %23 Muş pis herifler bence cok normal onlara bu hastalık
tarafından
İnşallah ölüm kalım olmadan biter gider canım zatürre ile ölüm yapıyormuş cocuklarda hava maskesi ile kurtarilabiliyormus 65 yaş üstü sıkıntıymis
tarafından
Evet canım duydum bende o pisler yüzünden geldi bizede ben çok yayilcagni dusunmuyom çünkü millet olarak temzlige önem veren insanlarız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
+1 oy
6 cevap 225 göst.
+2 oy
23 cevap 562 göst.

Kategoriler

1,474,490 soru

24,140,073 cevap