+1 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (463 puan) tarafından

Daha önce **** geçirmiştik 10gun oldu doğum yapali her yerim kaşınıyor yine **** olduk galiba korkuyorum bebegede bulaşır diye ne nasıl kurtulacağım bundan  bana fikir verin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından

Sen ****.san zaten evdeki herkese otomotik bulaşır daha önce ne zaman geçirdin bu rahatsızlığı kaç ay geçti 

(463 puan) tarafından

Kışın gecirdim

(463 puan) tarafından

Oğlumda olmuştu bize bulaştı şimdi yine ayni

-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından

Cnm  belirttiler neler bnde kollarım olmuş ama kaşınma yok. Doktor alerji dedi ama 2hftadan fazla oldu, vücut ya sivilce gibimi gözüküyor 

(463 puan) tarafından

Evet bir tane kaşınıyor bakıyorum orası duruyor  sonra başka bı yerde kaşınıyor 

0 oy
(7,021 puan) tarafından

Bnmde   babam annem yengemler oldu 6 7ay çektiler enson bir ilaç aldılar galiba bin beşyüz TL'ye kullandılar geçti şükür 

(463 puan) tarafından

Bende daha önceki de ilaç aldım geçti kükürt karışımı şimdi bideha başa sardık 

(939 puan) tarafından

Ya Nasıl bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum Benimki 2 hafta anca sürdü acaba Benimki **** mu değildi anlamadım kimseye de bulaşmada Doktor da **** dedi

(7,021 puan) tarafından

Cnm kimisinde daha uzun suruyo yengemin annesi hep. Gelirdi bulasmazdi bir gün yeğenimin yataginda yattı sabah kasinmaya başladı garibim bilmiyodu tabi ona çok üzüldüm 

0 oy
(51 puan) tarafından

Wilkinson pomod diye bi krem var onu üç gün üste üste vücudunun her yerind sür boyun hariç eşyalarını 60 derecede yika yada eczane kükürüklü ilaç yapıyo bide sürekli suyla yikan bir haftaya bişey kalmaz ama evi komple sirkeli suyla falan yıkaman lazım 

(463 puan) tarafından

Daha önce kükürtlü karışımı kullandım sirkeli suyla da sildim ama şimdi yeni doğum yaptım diye o karışımı kullanabilirmiyim bebeği emziriyorum kokudan huylanir emmezse 

(51 puan) tarafından

O zaman aktarlarda kükürt tozu var ondan al yıkandığın suyun içine dök o fazla koku yapmaz

0 oy
(22,768 puan) tarafından

Ayyyy çok geçmiş olsun 

(463 puan) tarafından

Sağol cnm

0 oy
(939 puan) tarafından

Gecmis olsun benim 2 haftada gecti kimseye de bulasmadi doctor **** dedi ama bebegime bulasmadi emzirdigim halde kafasi kasindi krem sürdum ondada gecti 

Hergun banyo yaptim sabah aksam beyaz kalip sabun kullandim ustune yesil sabun kullandim üstune yaralara beyaz sirkeyi bosalttim yakti tuz ile ovaladim vücudumu durulandim 

Her Banyodan sonra havluları kirli sepetine attım yıkadım kurutmaya attım her sabah yatak çarşaflarımı yıkadım çok kolay atlattım 2-3 sefer Krem sürdüm

(463 puan) tarafından

Bizde kolay atlatmistok öyle sanıyordum geri başladı Krem ne kremi sürdunuz 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 145 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yasmin tsn (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 328 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 226 göst.

Kategoriler

1,462,714 soru

23,975,408 cevap

326,273 kullanıcı

...