0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Kızlar başvuru işin geldiler ama eşim kiramızın 950 olduğunu söyleDi yüklü miktarda alacağım var, alamıyorum hiç gelirimiz yok eşimiz dostumuz yardım ediyor dedi canım çok sıkıldı.Böyle konuşmasaydı mutlaka çıkardı hayır ne alacağım var diyorsun kirayı niye daha az söylemiyorsun delirecem ya adam kurula sunarız onlar karar verir 10 gün sonra kaymakamlıktan öğrenirsiniz dedi anneme anlattım oda çıkar demedilerse çıkmaz dedi ay biraz karmaşık konuştum kusura bakmayın canım çok sıkıldı bende seviniyordum çocuğun ihtiyaçlarını gideririm en azından diye dua edin nolur çıksın yoksa artık delirecem evladım için istiyorum onun ihtiyaçlarını giderememek çok ağrıma gidiyor

10 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
İnşallah cikar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşk olsun kuzum bana niye anlatmadin bazı şeyleri :/ bizimde durum çok iyi değil ama elimden geldiği kadar yanında olmaya çalışırdım canım ya. Eşinin dükkanı mi ne vardı yada nerde çalışıyordu cnm çıktı mı isten
tarafından
Neyse biz vatsaptan konuşuruz senle yine
(2,481 puan) tarafından
Kız battı ya eşim 1 sene olacak
tarafından
Bilmiyordum canm ya siz ev ararken bana dedin ya dükkana yakiin olsun istiyoruz diye ben de hala var sandım cnm k.bakma. Allah büyük bir yerden bı kapı açılır elbet
(2,481 puan) tarafından
Ufak tefek malı var ondan canım yoksa ben 4 aylık hamileyken kapattı
tarafından
Anladım canım
0 oy
(89 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah çıkar da eşin yalan mı söyledi? Ne söylemesi gerekiyordu ben anlayamadım canım 
(2,481 puan) tarafından
Kira doğruda diğerini abarttı 800 milyar alacağım alamadım dedi halbuki 300 milyar ama onuda alamaz borçlu kişi geçimini zor sağlıyor verecek hiç birşeyi yok
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım esin soylemese bile kira kontratı falan istiyolar zaten bende başvurdum onaylanmadı evim kira arabam falan yok ama kimseye vermiyolar artık kart cikcakmis ozmn yine başvurursun 
(2,481 puan) tarafından
Canım şimdiki eve 1 martta aldırdım ikametgahı 4 ay geç aldırdım daha doğrusu önceki oturduğum ev 450 tl görünüyordu
(14 puan) tarafından
Anladim canım artik daha cok seçiciler kolay kolay vermiyorlar
0 oy
tarafından
İnşallah çıkar canım Allah yardımcınız olsun
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun insallah
0 oy
tarafından
Bende başvurdum sosyal yardıma benimde lira 950 tl eşimin sigorta yok maaş 2250 tl bir çocuk var ikincisi iki hafta sonra olur gecinemiyorum masraflar oluyor dedim dün eve gelip baktılar sonuç ne olur bende merak ediyorum bugün e devlete baktım başvurum gözüküyor ama onaylanıp onaylsnmadigi belli değil daha 

Ve büyü şehir belediyesine kart için başvurdum geldiler eve sonra aradım ogrendimki onaylanmış ama ne zaman gelir fikrim yok daha bide basılma süresi varmış bide gıda yardımına başvurdum bende meraktayim hayırlısı olsun hakkımızda 
(2,481 puan) tarafından
Kart başvurusu ne bacım ? Adam bize 10 gün sonra kaymakamlıktan öğrenebilirsiniz dedi.
Tam olarak ne yardımı yapıyorlar bilmiyorum ama gıda yardımı,  çocuk yardımı filan yazıyordu para yardımında bulunuyorlar mı??
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Eşim neden yalan söyledi ki ne kadar saçma neyse onu söyle 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşma basvurdun
(2,481 puan) tarafından
Evet canım ona başvurdum
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Bu gibi durumlarda evin esyasinada çok dikkat ediyorlar canım bir tanidigiminda durumu yoktu kocasından boşandı herkes bir miktar para vererek evine eşyalar aldı geliri yoktu ama eşyalar yeni diye yardım isteğini kabul etmediler
(2,481 puan) tarafından
Ama ben yeni evliyim 1 buçuk sene oldu
(1,172 puan) tarafından
Işte onaylanmazsa büyük ihtimalle eşyalardan dolayı özellikle teknoloji aletleri büyük ve iyiyse çok zor diyebilirim :)
(2,481 puan) tarafından
Canım tv büyük ama bir sehpam bile yok bence ondan değilde pahalı bir evde oturuyorum diye çıkmaz diye düşünüyorum Hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 270 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kübra Ö. (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.