Kızlar benim eşimin ailesi çok ilgisiz bize karşı. Yıllardır soruyorum istemediler de mi beni bu kadar ilgilsiziler bize diye. Ne oğulları ne ben ne de karnımdaki çocuk neyse...
Hamileyim diye annem bebeğin odasını ayrı bir beşiğini aldı. Babası da dedi ki bebek arabasını ben alcam ama bütçe çok düşüktü yine de çok şaşırdık sevindik ilgilendi falan diye aldı. Bu arada 5 yıldır evliyim ilk defa bize bişe yaptılar öyle düşünün. Ablasındsn kalma 1 Park yatak var bunlar evinde duruyor dedim beşiğim var dediler salona koyarsın gözünün önünde durur, ben de 35 haftalık hamileyim, onu verelim dediler verin ozaman tamam dedim. Taa 20.haftadan kaç kere de dedim ki alayım çarşaf alayım yer ayarlayayım evim küçük. Hala da veren yok evleri de bize çok uzak sürekli gidemiyoruz. Benim artık iş yapacak da halim kalmadı. Getirelim demiyorlar, çıkartıp alın demiyorlar, bugün aradım nabıyorsunuz diye bizim evin altındaki avmye gelmişler insan getirir yani. Eşime dedim istemiyorum artık vermesinler yer yok evde. Tabi söylemedi bişe, şimdi tam doğum yapcam evi düzene sokcam, getirip salonun ortaya o eski şeyi koyacak, çarşafı yok yatağı yok içinde. Of sinir oldum. Hani ilgilenmedikleri için de doktor her an doğurabilirsin falan dedi dün haberleri yok ondan da. Ne bileyim abartıyor muyum sizce. Of ne uzun oldu özür dilerim şimdiden