0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar benim eşimin ailesi çok ilgisiz bize karşı. Yıllardır soruyorum istemediler de mi beni bu kadar ilgilsiziler bize diye. Ne oğulları ne ben ne de karnımdaki çocuk neyse...

Hamileyim diye annem bebeğin odasını ayrı bir beşiğini aldı. Babası da dedi ki bebek arabasını ben alcam ama bütçe çok düşüktü yine de çok şaşırdık sevindik ilgilendi falan diye aldı. Bu arada 5 yıldır evliyim ilk defa bize bişe yaptılar öyle düşünün. Ablasındsn kalma 1 Park yatak var bunlar evinde duruyor dedim beşiğim var dediler salona koyarsın gözünün önünde durur, ben de 35 haftalık hamileyim, onu verelim dediler verin ozaman tamam dedim. Taa 20.haftadan kaç kere de dedim ki alayım çarşaf alayım yer ayarlayayım evim küçük. Hala da veren yok evleri de bize çok uzak sürekli gidemiyoruz. Benim artık iş yapacak da halim kalmadı. Getirelim demiyorlar, çıkartıp alın demiyorlar, bugün aradım nabıyorsunuz diye bizim evin altındaki avmye gelmişler insan getirir yani. Eşime dedim istemiyorum artık vermesinler yer yok evde. Tabi söylemedi bişe, şimdi tam doğum yapcam evi düzene sokcam, getirip salonun ortaya o eski şeyi koyacak, çarşafı yok yatağı yok içinde. Of sinir oldum. Hani ilgilenmedikleri için de doktor her an doğurabilirsin falan dedi dün haberleri yok ondan da. Ne bileyim abartıyor muyum sizce. Of ne uzun oldu özür dilerim şimdiden

6 Cevaplar

+1 oy
(7,931 puan) tarafından
Boşver canım. Alım gücün varsa kendiniz alın getirdiklerini gerek kalmadı biz aldık deyin kapak olsun
(89 puan) tarafından
Aldı zaten annem beşik, gerek yok demiştim çok şükür illa dedi yok verecem hala yok, şimdi öyle bir konuma geldim ki sanki ben istiyorum.
(89 puan) tarafından
İlk konuşulduğunda da almıştı annem, yılbaşından önce alalım da zam gelmeden diye erken aldık yani
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Maalesef ki bazı Kaynanalar böyle boşver üzüldüğüne değmez 

Kendin alabiliyrsan al alamiyrsan alma yani.

Benim annemde bebgime beşik aldı yatak döşek yastık herşeyini yaptı kıyafet falan

Ama kaynanam sadece altın taktı hiçbir şekilde başka birşey almadı 
+1 oy
(3,186 puan) tarafından

Bı gittiğinizde icine eskide olsa birşeyler götürün..

Evde beşik var bu kalsın gelince yatar rahat edeceği bı yer olsun vs deyin bence..
+1 oy
tarafından

Gereksiz olan birşeyi , boş yere kafana takip beynini kurcalatiyorsun bence .. 

(89 puan) tarafından
Bana da gereksiz gibi geliyor, sonra da evi düzene sok ay çalışıyorum çalıştıkça aklıma geliyor sığamıyorum bir de böyle sanki ben ölmüşüm isteye isteye muamelesi yaptıkları geliyor sinirleniyorum. Hiç ilgilenmedikleri için de bilmiyorlar ne halde ne iş yapmaya çalıştığımı. Mesele yatak değil yani özünde, ilgisizlikleri ve tavırları
tarafından
Vallahi bacım hiç ama hiç takma , önemli olan senin bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin rabbim her şekil rizkini da nasibinide verecek ...
(89 puan) tarafından
Doğru diosun valla Allah birbirimize muhtaç etmesin
tarafından
Amin inşallah...
+1 oy
(1,909 puan) tarafından
ilgisizler acaba senden bekledikleri ilgiyi göremediler mi böyle davranıyorlar (suçlamak değil niyetim kesinlikle) 
(89 puan) tarafından
Onu ben de çok düşündüm kendimi de suçladımama hayır. Çevreme sordum eşime sordum sorun bende değil. Düşük yaptığımd geçmiş olsun diye telefonla aradılar. Benim evladımım bebeği ölecek de kanlı bıçaklı olsam koşarım altımda araba. Bu da daha en basit örneği, insan olarak maalesef berbat bir Aileymiş. Maddi yapmadıklarını da geçtim manevi olarak da. Bana yapma evladına yap, evladının da bebeği. Ben dışarıdan girdim aileye önce bi bana hissettir benimsediğimi. Allah birbirimize mecbur etmesin. Ama ben kendi ailemle her zaman her konuda destek oldum onlara benim vicdanım rahat çok sorguladım. Sadece ara ara böyle üzülüyorum.
(1,909 puan) tarafından
zaten uzuluyorsaniz elinizden geleni yapmissinizdir değişik bı aile amaaan boşver bacım bazen yakın olması çok daha korkunç benimki herseyime karisiyoda noluyo keşke o tarz olsa böyle olacağına
(89 puan) tarafından
Vala aile olmak istedim içim gidiyor böyle kaynana anne birlikten kahveler bilmemneler, toplantılar, şimdi bakıyom çocuğumun ne hala ve ne kuzenler yani. O da üzülecek görecek halasının çocukları daha çok seviliyor
(1,909 puan) tarafından
valla kaynanasiyka gezip eglenenlere bende çok özeniyorum ama yapcak jisey yok Allah iyi etsin inşallah
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Zaten varmış hiç alma Sonra nereye Koyucaksın ki boşver
(89 puan) tarafından
Valla o beşiğin nasıl bize geleceğini çözersem konu olduğunda söyleyeceğim istemediğimi artık

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,659 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 939 göst.