Eşim normalde gececi sabah 5 gibi geldi işte işten yat duydu saat 12'ye kadar 12'den sonra da kendi erkek kardeşiyle bir işleri vardı gitti oraya saat 4 buçukta işe gitmesi lazım normalde ise saat ikide geldi dedi ki arkadaşını bizim ısıtıcı UFO vardı onu vermişti sonra dedi bunun şehir değiştiriyor diye zaten sabahtan da belliydi dedi İlk önce kardeşimle giderim sonra da oradan alır gelirim neyse işte geldi eve işe yemek ne yaptın birazdan gelir yerim ufay alıp geliyorum dedi ondan sonra bir 15-20 dakika sonra bu beni aradı dedi ki başka bir arkadaşı daha varmış o da bunu görmemiş ufo'yu almış birlikte yemek yiyecekler mi oradan da işe gidecekmiş de uyu ben de yemekleri hazırlamıştım sinirden dört köşe oldum yani ama belli etmedin ama o anlamıştır benim sinirlendiğim Bir de ben onu beklemek için saat 8'den 12'ye kadar kahvaltı bile etmedim onu bekledim sonra neyse bu gelsin ondan sonra birlikte yemek yeriz öyle aç acına onu bekledim o da gitti yemek yemeyi arkadaşlarını yani ben mi abartıyorum acaba yoksa gerçekten sinirlenmem mi lazım ya bazen ben diyorum abartıyorum ama abarttınız zannetmiyorum ya siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum