0 oy
741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (995 puan) tarafından
Eşim normalde gececi sabah 5 gibi geldi işte işten yat duydu saat 12'ye kadar 12'den sonra da kendi erkek kardeşiyle bir işleri vardı gitti oraya saat 4 buçukta işe gitmesi lazım normalde ise saat ikide geldi dedi ki arkadaşını bizim ısıtıcı UFO vardı onu vermişti sonra dedi bunun şehir değiştiriyor diye zaten sabahtan da belliydi dedi İlk önce kardeşimle giderim sonra da oradan alır gelirim neyse işte geldi eve işe yemek ne yaptın birazdan gelir yerim ufay alıp geliyorum dedi ondan sonra bir 15-20 dakika sonra bu beni aradı dedi ki başka bir arkadaşı daha varmış o da bunu görmemiş ufo'yu almış birlikte yemek yiyecekler mi oradan da işe gidecekmiş de uyu ben de yemekleri hazırlamıştım sinirden dört köşe oldum yani ama belli etmedin ama o anlamıştır benim sinirlendiğim Bir de ben onu beklemek için  saat 8'den 12'ye kadar kahvaltı bile etmedim onu bekledim sonra neyse bu gelsin ondan sonra birlikte yemek yeriz öyle aç acına onu bekledim o da gitti yemek yemeyi arkadaşlarını yani ben mi abartıyorum acaba yoksa gerçekten sinirlenmem mi lazım ya bazen ben diyorum abartıyorum ama abarttınız zannetmiyorum ya siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abartmıyorsun cnm ama bunu içinde tutma eşine söyle anlamasını bekleme
(995 puan) tarafından
canım zaten o anlamıştır beni sinirlendiğimi şu anda morali bozulmasın diye bana bir şey demiyor işe gittiğinde mutlaka yazacak biliyorum ben de ters bir cevap verdiğimde yine sen böyle yapıyorsun falan diyecek yani o da biliyor sinir bozucu bir şey olduğunu ama hep benden fedakarlık bekliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm haklısında ama fazla tepki veriyorsun otur kendin ye boş ver onu bende ilk zamanlarda öyleydim sonradan takmamaya başladm onu bile beklemiyorum artk oturub kendm yiyorum sende öyle yap fazla kafana takma 
(995 puan) tarafından
Canım fazla tepki verdim doğru olabilir ya bir de şöyle bir şey var yani arkadaşlarınla dışarı çıkıyor yemek yiyor mesela eve geliyorduk yani ben yemek yedim ondan sonra sanki yani ben kıskanıyorum muşum gibi onu diyor ki ben de seni buraya götüreceğim buraya götüreceğim oraya götüreceğim ondan sonra ben evde 3 tane çocukla başbaşa kalıyorum ne bir dışarı çıkma var ne bir şey var ya öyle kuru kuru gideriz yani çocukları parka götürüyoruz 5-10 dakika ondan sonra eve geliriz bu yani ondan sonra zaten ben çekiyorum çocukları eve getir üstü boş falan derken daha fazla strese giriyorum
tarafından
Bu konuda da sen haklısın canm bazen seni bir yere götürmesi lazım gezmek seninde hakkın
(995 puan) tarafından
canım aslında benim ondan bir beklentim de yok hani arada bir çıksak gezsek neyse ne ya bu habire gittiği yerlerden bana diyor ki sen de buraya götüreyim seni de götüreceğim seni de buraya götüreceğim öyle deyince bakıyorum ki yapmıyor daha fazla sinir oluyorum ben de diyorum ki söyleme beni götüreceğim sürpriz yap
tarafından
Aynen öyle haklısın canm eşini al karşına açık açık konuş oda anlasın hatasını
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yani abartiyosunda diyemem abartmiyosunda diyemem ama gece calisiyomus zaten gunduzde uyanik oldugu vakti biraz sana ayirmasi lazim bu senin hakkin 
(995 puan) tarafından
yani aslında problem şurada onun iki tane arkadaşı var yani o da sevmiyor arkadaşlarını ama hani şu anda arkadaşı olmadığı için onlarla birlikte takılmak zorunda kalıyor ve ben bu adamları sevmiyorum yani takılmasında istemiyorum Allah'tan bir tanesi gidiyor başka bir şehre
(1,822 puan) tarafından
Yani cok nadir arada bi gidiyosa olabilir ama bu dedigin surekli oluyosa o zaman sikinti
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Aman boş ver Sürekli yapmıyorsa böyle sıkıntı yok. Yemeğin de Yarın gelirsin. 
0 oy
(148 puan) tarafından
Abartmıyorsun bu tarz şeyi benim eşimde yapıyor arkadaslarını cok tercih ediyor ve bu konuda cok kavga ederiz ama artık bıraktım ben eskisi gibi değil suan 
0 oy
tarafından
Bence eşine söyle canım anlat
0 oy
(558 puan) tarafından
Yani hergun boyle yapiorsa abartior olmazsin ama bir kerelige mahsus boyle bisey olduysa abarttigin soylenebilir
(995 puan) tarafından
Arasıra oluyor buna benzer
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Pelin ahmet bu kullanicidan bahsediyorduk demi 
(77 puan) tarafından
Bu kullanıcı canım benim
(2,765 puan) tarafından
Peki canim sen al bu posttan ben gidiyorum bualsik yikamaya bi yarim saate dönerim insallah
(77 puan) tarafından
3. Kez anne sen Bı ulassana ozelden bana  bem sana bu turlu ulasamadım mesaj atamıyorum
(77 puan) tarafından
Kolay gelsin canım benim
(16,786 puan) tarafından
Kızlar sorun yaratmayın konu kapatıldı aksi halde engellenirsinz
0 oy
(33 puan) tarafından

Erkeklere bu kadar anlam yüklemeyin ne münasebet sabah 8 den öğlen 12 ye kadar onu bekliyorsun aç aç o da üzerine yemeği arkadaşları ile yemiş demem o ki; psikolojinin temel kuralı sen varsan herkes var sen yoksan kimse yok.. Bırak düşünme bu kadar kırmızı çizgilerin olsun canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 623 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 593 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sircbbk (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busranrkscu (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,737 cevap

331,036 kullanıcı

...