0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Öncelikle hepinize merhaba ben çok sıkıntısını anlatan biri değilim ama burada görüyorum anlatılanları herkesin farklı bi yorumu farklı bir bakış açısı var belki bende başka bir pencereden bakarsam faydalı olur diye düşünüp anlatmak istedim. Ben protein kaçağı hastasıyım 2.5 yıl önce 7 aylık bir ölü doğumum oldu sonrasında doktor gebeligi yasakladı 2 ay önce serbest bıraktı ve ben şimdi 7+4 haftalık hamileyim eşim çok üstüme düşüyor gibi görünüyor ama bana çok yapmacık geliyor bu tavırları  bu süreçte eşimle çok daha iyi olacağımızı düşünmüştüm ama eşim genelde de resmen teknoloji bagimlisiydi sürekli ya telefonla yada televizyonla vakit geçirmek istiyor hep kızıyordum ama bu dönemde daha ağır gelmeye başladı şimdi arkadaşlarıyla bi iş kurdular ve hiç abartmıyorum hergun dışarıda bazen saat 19. Da çıkıp 10 gibi geliyor bazen saat 22 de çıkıp şart 12-1 gibi geliyor çoğu zaman darlamak istemedim ama iyice abarttı dün nefrolojiye gittim 432 olan protein kaçağının 500 e yükseldigni öğrendim ama onu bile sormadı hastanede aradı evde konuşuruz dedim evde de resmen durmadı bile hemen dışarı çıktı sonra geldi sorun ne falan diye sordu ama tüm gün suratına bile bakmadım senin saçma sapan tavırların deyip laf soktum dışarı çıkmasıyla ilgili acaba benim geçmişte olan korkum mu tetikleniyor da abartiyorum yoksa haklimiyim hakliysam bile eşimle böyle olmak beni çok yoruyor çünkü çok seviyorum ama sevildigimi hissetmiyor gibiyim ben mi abartiyorum acaba

2 Cevaplar

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Abartmıyorsun canım iş kurmuş olabilir ama bunun için 12 1 lere kadar dışarda kalmasına gerek yok 
(28 puan) tarafından
Ya kurdukları işte internetten ürün satmak 1 olur 2 olur resmen 2 haftadir sürekli dışarıda
(3,818 puan) tarafından
Karşına al konuş canım iletişimsizlik daha kötü yapar en azından orta yol bulursunuz
(28 puan) tarafından
O kadar çok konuştum ki şu 5 yılda gece 2-3 saat konuşun bogazimin agridigini bile biliyorum ama ne zaman konussam resmen gözüme sussa da artık televizyon izlesem telefona baksam gibi bakıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zamanla düzelir canm ama sabır gerek 

15 yillik evliyim son 2 yıldır artık arkadaslariyla gorusmez ayda yilda bir görüşür tartistim küstüm kırıldım kırdım ama hicbirsey fayda etmedi kendi haline bıraktım 

Bu son 2 yildirda ben cikmasini istiyorum budefada kendi cikmiyor evden işe işten eve 

Ama 15 senem gitti
(28 puan) tarafından
İşte bunu istemiyorum bende çünkü bence giden geri gelmiyor şimdi 15 gün hiç evden çıkmasa eşiniz size giden 15 yıldaki yalnızlığını verebilir mi bazen eşime onun gibi davranıyorum tahammül edemiyor ama biz mi sürekli alttan almak zorundayız ben 5 yıldır alıyorum zaten alttan
tarafından
Eger degistirebilirsen ne mutlu sana kuzum
Ben beceremedim :)
Kesinlikle giden yıllar heves gelmiyor eskisi gibi olmuyor
(28 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz Allah hepimize sabır versin insallah

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,490 göst.
30 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,065 göst.