Öncelikle hepinize merhaba ben çok sıkıntısını anlatan biri değilim ama burada görüyorum anlatılanları herkesin farklı bi yorumu farklı bir bakış açısı var belki bende başka bir pencereden bakarsam faydalı olur diye düşünüp anlatmak istedim. Ben protein kaçağı hastasıyım 2.5 yıl önce 7 aylık bir ölü doğumum oldu sonrasında doktor gebeligi yasakladı 2 ay önce serbest bıraktı ve ben şimdi 7+4 haftalık hamileyim eşim çok üstüme düşüyor gibi görünüyor ama bana çok yapmacık geliyor bu tavırları bu süreçte eşimle çok daha iyi olacağımızı düşünmüştüm ama eşim genelde de resmen teknoloji bagimlisiydi sürekli ya telefonla yada televizyonla vakit geçirmek istiyor hep kızıyordum ama bu dönemde daha ağır gelmeye başladı şimdi arkadaşlarıyla bi iş kurdular ve hiç abartmıyorum hergun dışarıda bazen saat 19. Da çıkıp 10 gibi geliyor bazen saat 22 de çıkıp şart 12-1 gibi geliyor çoğu zaman darlamak istemedim ama iyice abarttı dün nefrolojiye gittim 432 olan protein kaçağının 500 e yükseldigni öğrendim ama onu bile sormadı hastanede aradı evde konuşuruz dedim evde de resmen durmadı bile hemen dışarı çıktı sonra geldi sorun ne falan diye sordu ama tüm gün suratına bile bakmadım senin saçma sapan tavırların deyip laf soktum dışarı çıkmasıyla ilgili acaba benim geçmişte olan korkum mu tetikleniyor da abartiyorum yoksa haklimiyim hakliysam bile eşimle böyle olmak beni çok yoruyor çünkü çok seviyorum ama sevildigimi hissetmiyor gibiyim ben mi abartiyorum acaba