0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Özel hastanedeki doktor bebegin ne zaman doğacani söylüyomuş en azindan tahmin yürütüyomuş devlette öyle bişey yok 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
En son adet tarihine gore hesaplıyorlar tahminen gün veriyor doktorlar 
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Bana özelde mayısın son haftası 27 filan dedi 40 haftayı beklemedim 17 de Doğurdum ☺️☺️ 

Sezeryanda verirler normal de vermezler 
0 oy
tarafından
Devlette de öyle benim dogumum 12 eylüle geliyodu normal de doktorum bu tarihte dogumun olur dedi
0 oy
tarafından
Yok canım devlette de doktor söylüyor adet tarihine göre yada ultrason tarihine göre ikiside söyler 
(114 puan) tarafından
Sordum kaç defa soylemediler annemde özele git söylerler dedi
tarafından
Allah allah arkadaşlarım hep devlette yaptı doğum hep söylemişker son tarih senin doktorunda bi problem var bence
(114 puan) tarafından
Hiç ilgilenmiyolarki canm ya
0 oy
tarafından
Adet tarihine gore muhtemel dogum tarini soyluyorlr. Ne zaman dogacagini kimse bilemez. Ama benim doktorumun dedigi gun sancilarim tuttu dogum yaptim. Yani Bazen tutup bazen tutmuyor
(114 puan) tarafından
Haklisin
0 oy
tarafından
40 haftadan hesap edip tahmini bir doğum tarihi ultrason cihazı çıkarıyor zaten canım doktorun demesine gerek yok ya da sen son adet tarihinin üstüne kırk hafta say sen bile bulursun tahmini doğum tarihini ben ilk kızımı 10 gün küçük kızınıda 15 gün önce doğurdum sezaryen doğum oldu 
0 oy
tarafından
Devlette söylüyor tahminen şu gün doğum olur diyo 
0 oy
tarafından
Kendin hesapla son adet tarihine gore. 40 hafta say
(114 puan) tarafından
Bu uygulamada yazan dogrumudur ultrasona göre ilerletiyorum cunku
tarafından
Evet evet uygulama da 40 hafta şeklinde hesaplıyor doktorumun dediği tarihle uygulamadaki tarih aynıydı benim. Erken geldi bebeğim o ayrı konu tabi
0 oy
(251 puan) tarafından
Ben boyle bi uygulamadan kendim hesapladim devlete muayeneye gittim 28 haziran dogum bekliyordum 24 haziranda doğdu. Devletteki doktorlar sagolsun bebegimle alakali hicbir bilgi vermedi ultrasonda bile gostermiyorlardi kalp atislarini dinletmiyorlardi.. Kalp atislarini saglik ocaginda dinledim. Bebegimle alakali bilgileri dr en son ayni hastanede bi doktor buldum o söylüyordu. Abv demek istemiyorum ama dedirtiyorlardi hamileyken
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Adet tarihine göre gün belirliyorlar. Bana normalde 10 ocak gibi ama en kötü 15 ocakta en geç olur dedi ama 2r ocakta oldu 42 haftalık olacaktı
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bana devlet hastanesinde ilk gittiğimde son adet tarihim göre ne zaman doğum yapacağımı söylemişti doktorum. Doktorun ilgisine göre değişir bence
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bunu devlette sylyor cnm tahmini suan uygulamadada var
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Sezeryan olunca devlette òzelde gün veriyo normal olunca adet tarhne göre bebegn gelisimine göre gün belirtiyo ama kesin olmuyo oda tabiki
0 oy
tarafından
İnternetten son Adet tarihini gir bak canım
0 oy
tarafından
Son adet tarihine gore hesapliyor. Bana 2 haziran dedi ama 7 haziranda dogum yaptim . Yani 40+5 de
0 oy
(769 puan) tarafından

Devlette doktorum gelecek haftaya doğurmazsan kontrole gel demişti doğurdum :Dama seviyorum doktorumu 

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ewet son adet tarihinden sende bulabilirsin ne zaman dogum olcagini
0 oy
tarafından

Banada söyledi doktor 23 Nisan'da doğum olacak diye , son adet tarihine göre söylüyor 

0 oy
(632 puan) tarafından
Ya bən dövlətə gidiyorum oda söyledi yanı bana

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,195 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Leyla__yalan (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 673 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (118 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 681 göst.