+1 oy
583 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından

İyi geceler arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum 2 gün önce eşimle bir konu üzerinden konuşmuştuk ve eşim hiç hobim yok hiçbir şey yapmıyorum bu hayatta benim arkadaşlarım her türlü her şeyi yapıyor Çok sıkılıyorum Karıya kıza giden bile var evli olduğu halde ama Benim onlarla işim olmaz Ben sadece hobi edinmek istiyorum gibi bir şey söyledi ve az önce işten geldi gecenin bu vakti birden içeriye girdi saçını başını düzeltti parfüm sıktı ve iş yerinden bir arkadaşıyla buluşacağını söyledi Ben de her gün işten geldiğinde yorgun argın olursun eve kendini zor atarsın Nereden çıktı bu buluşma bu saatte dedim bari arkadaşlarımla buluşayım zaten hiçbir şey yapmıyorum dedi ve gitti camdan izlediğimde direkt telefondan birini aradı ve hızlı hızlı gitti Daha önce hiç böyle huyları yoktu ona Güveniyorum yanlış yapmayacağını biliyorum fakat son zamanlarda bazı arkadaşlarının eşlerini aldattığını ve Sadece eğlenmek için kadınlarla birlikte olduğunu falan bana anlatıyordu sohbet amaçlı konuşuyorduk birden nedense işkinlenmeye başladım Yoksa kendim mi çok abartıyorum şüphe  duymalı mıyım?

22 Cevaplar

+7 oy
önce (9,578 puan) tarafından

Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyim demişler senin nabzını yoklamak için anlatmış bile olabilir bu saatte arkadaş buluşması bana masum gelmedi 

önce (118 puan) tarafından

Banada masum gelmedi gelsin direk sorguya cekicem

önce (9,578 puan) tarafından
+1

Bence bi süre takibe al 

-Reklam-
+5 oy
önce (7,763 puan) tarafından

Eve gelince sorguya alacağım demişsin de adam sana oturup yaptığı şeyleri mi anlatacak. Asla soru sorma sadece takip et ve kendini belli etme

+1 oy
önce (3,288 puan) tarafından

Duymalısın şüphe duymalısın birden bu davranışları sergilemeye başladıysa bilmiyorum hiç masum değil .

ilk defa böyle bir şey yaptı Normalde işten ne kadar geç gelirse gelsin bir yere gitmez Hatta izinli olduğu günlerde evden dışarı çıkmaz yani O tarzda bir insan değil biliyorum ama ortamın böyle olduğunu söyleyince ve anlatınca ve daha iki gün önce bu konu üzerine konuşup bir de bugün böyle yapınca bilmiyorum şuphe duyar gibi oldum

önce (198 puan) tarafından

Aslında bir gün önceden sana diyip yerini yapmış bence izin verme gönderme yoksa huzurunuz kacıcak gibi 

+1 oy
önce (8,238 puan) tarafından

Nabzını yoklamış olabilir. Sen dikkat et ama belli etme 

Nasil dikkat edeceğim ki

+1 oy
önce (6,163 puan) tarafından

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

önce (30,110 puan) tarafından

O nasil

Oluyor

+1 oy
önce (30,110 puan) tarafından

Güveniyorum yanlış yapmayacağıni biliyorum kelimesinde bir duraksadim 

Guveniyorsan yanlis yapmayacağıni biliyorsan neden endise edip sorma geregi duyuyorsun? 

Soruna geleyim

Mantikli bir cikis olmamis yani

Şuana kadar asla şüphe duymadim ve güveniyordum anlaminda söylemek istedim 

+1 oy
önce (88 puan) tarafından

Bir süre sessiz kal  takibe al sorguya falan çekme bişey deme davranışlarını haraketlerini ne yapıp yapmadığını gözlemle önce. Bildiğin arkadaşlarının yediği b.ku sana cicilemis normallestirmis 

Dediklerinizi dikkate alacağım  saol

+1 oy
önce (289 puan) tarafından

Uygulamadan kimle konuştuğuna bak numara sahibini bulursun,kızmi erkek mi anlarsın.

Hangi uygulama

önce (339 puan) tarafından

Hngi operatörü kullaniyor

Mesela benim operatprum Vodafone Mobil uygulamaya giriyorsun tarifem.detaylar kalan kullanim falan gpzukuyor orda birde detaylı olarak göster var hani kimi neyi aramissin mesaj atmışsın kaç dkka.konusmus var hepsi,mesaj gönderiyor telefonuna o mesajı da işin bitince sil.aldigin numaraları watsaptan yada telefondan kontrol et kayıtlı mi degilmi diye.

image

image

image

bak.gosterdim.hepsini
0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Ben kimseye güvenmem gözüm kapalı . Bence sen de güvenme ne demek eşin böyle söylemeye bile nasıl cüret eder 

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Saat 12 olmuş ,sence bu saatte ne buluşmasi olur

Bende anladim daha önce hic bu saatte kimseyle buluşmazdi

0 oy
önce (5,432 puan) tarafından

Güveniyorum diyorsun ama güvenmiyorsun kadınlar hisseder biz ne desek boş sen daha iyi tanırsın eşini 

Evet tanıyorum ama son zamanlarda anlattiklarindan dolayi olabilir diyede düşünmekten duramiyorum

0 oy
önce (15,590 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Üzülerek söylüyorum ki arkadaşlarının anlatımları sanırım eşinin dikkatini çekmiş 

eski postuna baktım  balık baştan kokmuş gibi başka kadınlarla seni kıyaslamaya girmiş ezmeye çalışmış seni 

İnşallah doğru yoldan şaşmaz..

İnşallah umarım 

0 oy
önce (23,580 puan) tarafından

Umarım sen yanılıyosundur 

Umarım:(

0 oy
önce (366 puan) tarafından

Görüntülü ara bacım 

Şimdi aricam ama eminim acmaz

0 oy
önce (933 puan) tarafından

Bir şey söyleme, arama kaydına bak evden çıkınca kimle görüşmüş. Harcamalarını karttan yapıyorsa dökümanına bak nerede para harcamış ona göre hareket et

Haritalara da bak eğer açıksa ziyaret ettiği yerleri görebilirsin eğer kapalıysa o özelliği aç bundan sonra nerelere gittiğini öğrenirsin

Onun telefonundan mi acicam

Evet onun telefonundan açacaksın

0 oy
önce (2,579 puan) tarafından

Telefonla konuştuğu saati az çok bilirsin eve gelince direk konuştuğu numaraya bak. Arkadaşı ise zaten kaydı durur başka bir numara ise o silinmiştir kesinlikle. Yani kendin daha iyi bilirsin eşini ama anlatımına göre macera arar gibi bir tavır sergilemiş.  Takipte kal derim. İnşallah yanlış bir durum olmaz

0 oy
önce (4,241 puan) tarafından

Arkadaşım diye kendini anlatıyor olmasın. Kimseye sonsuz güvenme asla yapmaz denilen daha çok yapıyor .

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Canım sessiz sedasız takip et 

Telefonunu kurcala 

Kredi kartını incele fiş varsa onlarada bak 

Saatletini kontrol et 

Üstünü başını kokla 

Bir de camaşırına bak kontrol et 

Eger seni aldatmışsa ya banyo yapacaktır 

Saçlarını kokla 

Aklıma gelenler bunlar gece gece 

Teşekkür ederim hepsine dikkat edeceğim 

0 oy
önce (2,803 puan) tarafından

Görüntülü ara direk açmazsa anlarsın zaten bir işler cevirdigini

0 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Kendini anlatıyormuş gibi geldi cabım bana bence birşeyler karıştıyor öbür postlarınada baktım pek anlaşamıyorsunuz gibi. Canım çocuğun yoksa çocuk yapma bu adamdan emin olana kadar bence bir süre gözlemle bellli etme ona ona göre karar verirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
+1 oy
34 cevap 2,242 göst.
0 oy
15 cevap 386 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,406 göst.

Kategoriler

1,469,853 soru