Benimde lise 2 nin 1 ci donemin sonuydu arapca dersinde hoca izin verdi film izlicektik sınıfta filmi zilerken bi karin agrısı tuttu ama agridan duramiyom kivraniyorum resmen sonra iste zil caldi hoca cikarken noldu büşra dedi bide erkek hocaydı bilmiyom hocam karnim cok agriyo dedim tamam mudurden izin kagidi al eve goturiyim dedi seni gittim aldim hoca eve birakti beni ama adim atamiyorum bayilip kalcam nerdeyse eve geldim anneme karnim agriyo dedim hemen yattim agridan uyuya kalmisim uyandikan sonra lavaboya gittim iç çamaşırım kan ama nasıl öyle korktum ki aklima gelmiyo adet oldugum hemen anneme dedim annem surda cekmesede ped var al tak dedi dedim nasil takiliyo ben bilmiyom sen taksana iyi tmm dedi takti ertesi gun okula oyle havali gittim ki kizlar diyo nasil oldun neyin varmis dedim kizlar ben adet oldum hepsi sarılıyo hadi gozün aydın bendekide bi artistlik bi hava görseniz sanki ne var yani alt tarafi adet olmuşum ama 1 haftam cok utanarak geçti sanki çok ayip bisey yapmisim
1,486,635 soru
24,303,564 cevap
344,204 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın