Bazilari yorumlara dha ne gorcez nebileyim ne yazmis oyle insanlari anlayamiyorum bu dogal bisey her kadin adet oluyo bunda asla utanilacak bisey yok ve ya igrenilecek
Bende anlataym ozmn)
Ben 7 ci siniftayken olmustum ve cok korkmusdum annemden cekindim soylemeye utandim tabi agrim yoktu ve aksam ustuydu soylemedim anneme sabah annem odama geldi ben kalkip giyinirken annem gordu ic camasirimda kan adet olmussun kizim drdi ben o an utancimdan aglamaya basladim neden agliyosun her genc kizin basina geliyo bu olay dedi bed takdi benim icin ben bilmiyodum ozmn cok saftim o gun okdr yalvardim annecim kimseye soyleme cok utanirim diye bide kuran dersine gidiyodum annem olmaz boyle gidilmez dedi bense bana ne onlar anlarlar ben adet oldum dedim zorla annem durdurdu iste boyle cok utanmisdim ama sonradan anladimki utanilicak bisey degil o zmnlar hic agrim olmazdi ama simdi agridan geberiyorum sukurler olsun hamileyim uzun zamandir gormuyorum adet ohh dunya varmis bee)
İlk adetimi okulda olmuştum dersteyken lavaboya kosmustum sonra sınıf arkadaşım vardı ped vardı ondan kullanmıştım öyle ama utancımdan teneffüse falan çıkmıyordum
Karnim cok feci agriyodu baktim ki adet olmusum kimseye soyleyemedim utandim bitek ablama soyledim o da ped filan verdi 1 hafta surdu 1 haftada tam 40 tane ped kullanmisim
Ayyy lise 1 de oldum anneme koştum kiz dedim bana ped ver
Çok kötü ama anlatayım. 4e gidiyordum annemde çok geç olmuş bende öyle olurum sanmış anlatmadı . Ailede herkes 17de felan olmuştur. Neyse baktım iccamasirimda kan. Bende çocukluk aklı gidip 4-5 tane yarabandini koyup yapıştırdım. Aradan 5 dk geçti teyzem geldi odaya teyze bana yarabandi alirmisin bakkaldan dedim nereni kestin dedi. Bende işte söyledim böyle böyle kesmisim ama ben bişey yapmadim nasıl kestim anlamadım dedim. Teyzem aç bakım dedi kız sen genç kız olmuşsun dedi. Bende oturdum ağladım dalga geçiyor diye. Sonra anneme söyledi annem çok pişman oldu keşke anlatsaydim felan diye. Sonra duş aldım annem ped takmayı öğrendi tabiki ilk o ay sancısız geçirdim ondan sonrakilerde hep acillik oldum. Ama hala ailecek bayanlar bir araya gelelim mutlaka bu konuyu teyzemle annem anlatıp katıla katıla gülerler
Ben 5. Sınıfa gidiyordum okuldan dönüşte serviste ıslak ıslak oldugumu hissettim eve gelince lavaboya girdim annem uyarmıştı çok korkmadım ananem vardı ped kullanmayı bilmiyor bez vermişti
Bnmde annemler köydeydi babanemle kalıodum bi baktım aaa kan var 18 temmuz unutmam 7 sınıfı bitirmiştim snra kuran kursuna gidioduk ordan bi ablayı aradım o orkid getrdi annem evde bırakmamış bide 4 ay anneme sölememiştim
Ilk adet olduğumda kış günü karda kayarken bi ıslaklık hissettim acayip oldum eve gittim anneme söylemedim utandım
Ramazan ayında orucluyum tabi hemen peçete aldım kullandım gizliden biseyler yedim kaç gün sonra annem halimden anladı ve çok utandim ya ah ah eski günler
İlk adet olduğum gün 22.01.2004
Kardesim doğmuştu. Sabahına ben adet oldum. Annem yok yanımda. Evde babam abim enisten iki erkek kuzenim var.
Onlara kahvaltı hazirladim. Sofrayi kaldirirken birşeyin aktığı hissettim. Eyvah isiyorum dedim
Kostum lavaboya baktım ki aman allahım o gün bugünmüş dedim
Hastaneye gittik anneme ilk söylediğim hani yanımda olacaktin korkmusum demek ki...
1,486,639 soru
24,303,688 cevap
344,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın