0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alalım annisler menüleri çoktandır açamıyorum uyku egitimi süresince nadir telefon alıyorum elime 

Akşama ılık suyuna havuçlu sarımsaklı çorba yaptım yanında üzüm suyu sizler de neler var değişik tarifler var mı bakalım 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki kaşıkla doymuo ya :)
tarafından
Neyle doyuyor canım:)
tarafından
Biberon kaşıkla versem ne kadar yerse yesin biberonu ario
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde sulu köfte ve erişte pilavı var az önce yedi sizede afiyet olsun
tarafından
Teskkurler Size de afiyet olsun canım
0 oy
tarafından
Aksam yayla corbamiz vardi yatarken pekmezli cevizli bisküvi sabah yağda havuclu yumurta peynir zeytin yoğurt recel aksama kemik suyu corbasi ve taze fasulye yemeği vereceğim insallah :)
(887 puan) tarafından
Bebegin kac aylik canim
tarafından
Oh yarasın canım afiyet olsun :)
tarafından
7 ay bi haftalik canim :) tesekkür ederm fistigim kiymada verdim valla yedi korktm ama bisi olmadi
(887 puan) tarafından
Cnm bnmki on aylik zeytin vermedim daha nasil yiycek korkuyorum dokuz disi var ama cogmemeyi beceremiyor hala yumurtayi haslayip bebe biskuvisiyle veriyordum spn gunlerde onuda yemiyor corba yogurt muhallabi sadece yedigi gerisi mama . Muzlu yogirt falan ama taneli seylerden sadece bulgir bilavi cok az yiyor nasil alistiricam taneli seyleri yemeyi
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Şimdi muhallebi yedircem. Akşama da portakallı kereviz yemeğii ☺️
tarafından
Afiyet olsun canım:)
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Bizde 13 aylik olduk sabah yumurta peynir zeytin pekmez ne varsa yiyor 9 buçuk gibi. 12 de çorbasını içiyor bugün ki çorbada 4 parca kuzu eti yarim cay bardağı kuzu iliği suyu yarim kereviz 1 havuç yarim patates yarim enginar 1 dış sarımsak vardı. Oglen uyur 1 de 2 buçuk gibi uyanır 1 kase ev yapımı yoğurdunu yer 3 buçuk ta 3 köfte 3 yemek kaşığı bulgur plavi ve erik suyu olacak 5 buçuk gibi yarim muz yarim elma yer 7 de bizimle yemek ama yemeklere az salça ve az tuz katıyorum 8 de banyo yapıyor  9 gibi karakilcik ve yulaf unlu pekmezli muhallebi yapıyorum yiyor yiyip biraz sindimesini bekliyorum oyun oynuyoruz zaten mayışıyor 9.bucuk 9.45 te uyur gece 2 gibi emmek için uyanır tekrar uyur bu sekil canım.5.ayda odasini  ayirdim uyku eğitimi vererek beşiğine koyuyorum elini tutuyorum masal okurken uyuya kalıyor  bin şükür 
tarafından
Ohhh hayat minige gusel canım afiyet olsun ❤
(5,935 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(12,521 puan) tarafından

20 gün sonra bende aranıza katılacağım :) takip ediyorum menüleri başlayınca faydası olacak :) afiyet olsun miniğe :)

tarafından
Bekliyoruz kuzum çok sağol ❤
0 oy
tarafından
Ben de kıymalı şehriye çorbası yaptım oğluşuma yanına da sebzeli bulgur pilavı yer :) kerevizli mercimek çorbası çok lezzetli oluyor canım deneyebilirsin kerevizin keskin tadını yumuşatıyor 
tarafından
Ohhh mis gibi afiyet olsun canım ❤❣
0 oy
tarafından
Patates rendeleyip kucuk kucuk sucuk dograyip yumurta kırıp pişiriyorum tavada kendimde kızımda yiyoruz yanında da portakal suyu icti :D öğlen tarhana çorbası ve ayran verdim arada da ıhlamur yapmıştım biraz hasta aksamasa karnabahar yemeği var patatesli ondan felan veririm
tarafından
Sucuk verme kız:) afiyet olsun canım ❤
0 oy
tarafından
Ben de tavuk suyuna balkabakli,brokolili corba yaptim aksama
tarafından
Ohhh mis gibi afiyet olsun canım ❤
0 oy
(633 puan) tarafından
Ben havuc brokoli ve kıyma hasladim buharda sonra pure haline getirip verdim 7 8 gibi de balkabagi ve armudu buharda haslayip pure haline getircem icine de irmik katip oyle vericem
tarafından
Ohhh yarasın canım ❤

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,351 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Flu Jupiter (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 776 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 437 göst.
3 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 852 göst.
28 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,842 soru

24,091,013 cevap

331,747 kullanıcı

...