0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Ben hamilelikte 26 kilo aldım doğumdan sonra hepsini verdim 4 5 ay içinde doğum yapalı da 9 ay oluyor. Bayadır sürekli bir şeyler yiyorum aç olmasam bile hep yiyorum kendime engel olamıyorum 10 15 kilo daha vermem gerekiyordu aslında ama tersine 5 kilo aldım ve tekrar diyete devam edip kilo falan veremiyorum bağımlı gibi oldum gece yatarken bile sabah yiyeceğim şeyi düşünür oldum delircem neden böyle oluyor ben normalde morali bozukken yiyen bir insanım acaba farkında olmadan canımı sıktığım şeyler mi sebep oluyor anlamadım psikiyatriden randevu alsam bu yemeyle alakalı olarak yardımcı olurlar mı bana onu da bilmiyorum ne yapmayalım yardımcı olun lütfen cok sinirlerim bozuldu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben diyete girdim kiz gel diyet yapalm ben baktim durum fena hooooop dedim kendime diyete girdim sende yap ama birden kesme az az ye herseyden cok ciğne bol su 
(580 puan) tarafından
Zaten diyet yapıyordum canım ama son zamanlarda bozdum o kadar aklım yemeğe gidiyor ki kendime engel olamıyorum onu anlatmaya calıstım ben zaten
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Canım ne kadar şeker tüketirsen o kadar sık kan şekerin düşer dengesizleşir. Zamanla insülin direnci ardından diyabet oluşur Allah korusun. Sana böyle krizler yaşatan şey yediğin şekerli ve hamurlu şeyler. Şeker bağımlılığı çok zordur. Ben de savaşıyorum. Şu an eskisi kadar bağımlı değilim. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama arada bi tatlı yediğim oluyor. İnan o kadar aradan sonra yediğim tatlı yine üç gün kriz yaşamama sebep oluyor. Sana birkaç tüyo vereyim. Tatlı yapma evde, sadece tam buğday unlu ekmek ye. Onu da asgari miktarda ye. Bol su iç. Bi mataran olsun sürekli yanında. Evde sürekli kuru hurma, kuru meyveler, yoğurt ve meyve bulundur. Gün içinde kriz anlarında bunları tüket. Üç gün dayanırsan sonunda bu isteğinin ortadan kalktığını göreceksin. 
(580 puan) tarafından
Evde inan tatlı tuzlu hamur işi şeyler yapmıyorum normal yemek yapıyoruz ama hiçbir şey olmasa bile ekmek yiyorum ya da bir şeyleri fazla yiyorum işte
(580 puan) tarafından
Normalde diyet yapıp kendime hakim olabilen biriydim ama son zamanlarda mümkün değil olamıyorum
(1,150 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum, ben de doğumdan sonra aşırı iştahlı biri oldum. Ama şeker ve hamurişini azaltınca iştah da azaldı
(580 puan) tarafından
Sağlık ocağında tahlil yaptırdım psikologla da görüşmeyi düşünüyorum eğer bunlarla alakalı bir sıkıntı yoksa zaten Bi sekilde kendime hakim olmam lazım bakalım hayırlısı olsun
0 oy
tarafından

Eğer facebook kullanıyosan orda diyet arkadaşım var mutlaka oraya üye ol çok güzel kg verenler var orda 

(580 puan) tarafından
Bir bakayım teşekkür ederim
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canm tlc de izliyorum aşırı kilolu insanlar çıkıyor ve hayatlarındaki mutsuzluk depresyon sıkıntıya bağlı aşırı yemek yüzünden kilo almışlar hep. 

Hemen Bi piskiyatıre gözük.

Normal değil yani sürekli yemeği düşünmek hem kilolu insanların vucudu daha çabuk yaşlanıyor bununda biliyorsun demi. 
(580 puan) tarafından
O programı biliyorum bende aklıma gelmedi de değil tabiki kilo her bakımdan kötü bir şey kilo vermeye çalışıyorum Bi süredir aslında gayet iyi gidiyordu ama bir anda bir şeyler oldı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 253 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minikii (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.

Kategoriler