0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
İkisininde bağımlılık seviyesi ve bırakma zorluğu aynı mi yoksa biri daha mi zor. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani önemli olan irade bence bende içerdim arada ama aylar oldu ağzıma sürmedim sigarayi 

Yemek konusunda da yine aynı canım 1 haftadır diyetteyim mesela 2 kilom gitmiş çok şükür boğazımı tutuyorum sağlıklı besleniyorum yoksa başka çaresi yok nereye kadar yiyeceksin yani bunu kendime de söyledim hep ama benim hep abur cubur ve tatlı beni şişirdi
(986 puan) tarafından
"Nereye kadar yiyeceksin" Okuyunca bi düşündümde doğru aslında sonu yok yani istediğin kadar yiyebilirsin sonu yokki kendini durdurmadiktan sonra
tarafından
Sen yaparsın bunu da unutma yeterki iste iş sende bitiyor
-Reklam-
0 oy
(3,561 puan) tarafından
İkisi de zor. Neye ne kadar bağımlı olduğunuza bağlı. 
0 oy
(259 puan) tarafından
Sigara bnm iştahımı çok kapatıyor ve gün içinde enerji bitik takatim hiç olmuyor.sizdede öyle oluyor mu
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Eskiden sigara içerken daha az yeme ihtiyacı hissediyordum. Artık yeme dürtümü çok baskın hissediyorum 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Sigara bağımlılığı ile yemek farklı aslında . Biri bağımlılık diğeri psikolojik 
0 oy
tarafından
Bence bi insan icin hic bisey imkansiz degildir..! 

Eşim 16 yıldır kullaniyo sigarayı asla birakamazdi birakmadida ama midesinden rahatsizlandi inan caninin derdine duştu sigara şeker hepsini bıraktı 1 yil icmedi midesi duzelince tekrar basladı insan istese birakir yani 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 427 göst.
22 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 771 göst.
+1 oy
7 cevap 245 göst.
+1 oy
3 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,476,256 soru