0 oy
1,171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,672 puan) tarafından
Kizlarr bi diyet bulmuşum off sorma paylasmasam olmaz 

40 gün sürüyor 1 yasakli listesi 1 yasaksiz listesi var ama en iyisi ne biliyor musunuz yasaksizlardan yemek sinirsizz. 

Şimdi şöyle özet geceyim aşağıya da tam doktorun ismini yazarim size uyarsa bakarsınız.

Oncelikle ben bunu 2 saat once keşfettim bir yemek kanalini takip ediyorum "leyla ile yemek saati" diye o paylaşmış nasil 16 kilo verdim yazmis bende merak ettim yemek kanali boyle bişey niye paylaşır diye.

Diyeti şöyle :  sabah kalktiniz su içmek serbest 'taki kahvaltıya yarim saat kala kesiyorsunuz kahvaltı 12bucuk 1 arasi yapılmalı nekadar isterseniz tika basa yeyin ondan sonra 1 bucuk saat sıvı tüketimi yasak akşam yemeği de siz ayarlayin yatmadan en az 4 5 saat önce yenmeli aynı şekilde 1 bucuk saat sıvı yasak yemek yerken de sivi yasak ..

Biraz baktim herkesten olumlu tepki var kim yaptıysa 40 gunde 7 8 kilo garanti veriyor ben bukadarini söylüyorum dikkatinizi cektiyse gidip ahmet apa yazın bi araştırın ben başlıycam valla 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok sağol canım paylaştığım için bizlerle 
(3,672 puan) tarafından
Rica ederim canim dikkatimi çekti cunku sınırlandırma yok aclik hissedilmiyormus herkes oyle diyo
-Reklam-
0 oy
(5,370 puan) tarafından
NasıNası yani istediğimi yiceksin ama yemeklerden sonra su içmiceksin bu mu yani 
(3,672 puan) tarafından
Istedigini değil tabi canim yasaklı ve yasaksiz liste var o yasaksiz listeden ne istersen yiyebilirsin nekadar istersen gunde 2 öğün beslenerek yasak listeye aslaa dokunmak yasak 1 gun bile kaçamak yapamazsjn
0 oy
tarafından
Ben tilya kürü yaparak 1 ayda 5 kilo verim ve çok sıkı bir deyettede degildim buda yaradi işe canım :) 
(3,672 puan) tarafından
Onada bakıcam
tarafından
Emzirme döneminde mi kullandın canım bide o kür dışında bisi yaptın mı başka spor diyet vs
tarafından
Emziren kullana bilir youtubede daha net açikliyor cnm gunde 1 ogun yemek yiyordum kahvaltı hariç su birde kaysı çayı içtim sabah kalktığın gibi 1 2 bardak su iç hiç bişy canin çekmez ztn ara ögün açıkırsan üzüm vve hurma tükete bilirsin
tarafından
Tamam canım sağol bakicam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,867 soru

24,050,404 cevap

329,643 kullanıcı

...