Ya bi tane arkadasim var hamile oldugumu ogrendiginden beri erkek olacak bak kesin erkek olacak deyip durdu bende kiz olsa ne olacak ki dedim ne fark eder eli ayagi saglam olsun saglikli olsun kiz olsun nolucak ama yok bu erkege takmis gidip gelip bunu söylüyo carsiya cikiyoruz biseye elimi atiyorum mavisini al yada alma simdi cinsiyeti belli olsun öyle al falan surekli beni deli ediyo neyse gecen hafta pazara gittik pembe cok tatli takimlar vardi iki tanesini cok begendim alacaktim alma alma pembeyi simdi belki erkek cinsiyetini ogren al dedi neyse dün hastaneye gittim ogrendim bugunde soruyo ne olacak diye kizim olacak dedim hadi yaaa hadi canimm ciddi misin sen sok oluyo bi yandanda gülüyo sanki ben hep erkek istiyo musumda oda tam tersi olacakmis gibi ya ne fark eder ki zaten ortalik kötü kalabalik sehirde yasiyoruz erkek cocuk yarin bi gün büyüyünce basa cikamam ki boylesi daha hayirli oldu ama yok bu pskolojik baski yapmaya calisiyo ona neyse artik cok sinirimi bozdu :///
Bu gunde ben derdimi anlattim bacilarim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın : //
Kayınvalidem de öyleydi var ya ne ağlamıştım o hamile halimle şimdi benden çok sevmeye kalkışıyor bırak canım hepsi melek bu bebişlerin hayırlı evlat olsun hepsi de üzülme kuzum sağlıcakla al kucağına
Çok takılma canisi arkadaşın kötü niyetle dememiş olabilir ole hissetmisdir ole demiştir tabi bunu defalarca kez dile gtrmesi yanlış olmuş ama hani belki olsun ole alirsn fln demiş bu iyi niyetle oldgnu gstrr
Şimdi benim başımda var öyle bir kızım var 2.ye hamileyim kaynanamlar erkek olsun diye tutturmuş sınır oluyom
Onane beee kim oluyir yaaa
Kiz valla kızıyorum boylelerine konuşmaları icin izin verdiğiniz zaman kızıyorum
Nr minasabet kocamla yaptım
Arkadas üzülüyor cinsiyetine
1,486,476 soru
24,301,601 cevap
344,069 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın