0 oy
1,192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya bi tane arkadasim var hamile oldugumu ogrendiginden beri erkek olacak bak kesin erkek olacak deyip durdu bende kiz olsa ne olacak ki dedim ne fark eder eli ayagi saglam olsun saglikli olsun kiz olsun nolucak ama yok bu erkege takmis gidip gelip bunu söylüyo carsiya cikiyoruz biseye elimi atiyorum mavisini al yada alma simdi cinsiyeti belli olsun öyle al falan surekli beni deli ediyo neyse gecen hafta pazara gittik pembe cok tatli takimlar vardi iki tanesini cok begendim alacaktim alma alma pembeyi simdi belki erkek cinsiyetini ogren al dedi neyse dün hastaneye gittim ogrendim bugunde soruyo ne olacak diye kizim olacak dedim hadi yaaa hadi canimm ciddi misin sen sok oluyo bi yandanda gülüyo sanki ben hep erkek istiyo musumda oda tam tersi olacakmis gibi :( ya ne fark eder ki zaten ortalik kötü kalabalik sehirde yasiyoruz erkek cocuk yarin bi gün büyüyünce basa cikamam ki boylesi daha hayirli oldu ama yok bu pskolojik baski yapmaya calisiyo ona neyse artik cok sinirimi bozdu :/// 

Bu gunde ben derdimi anlattim bacilarim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın : // 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy böylelerine he deyip gececen 
tarafından
ama gercekten canimi sıktı ya kiz olunca ne olacak sanki o evlat degil ://
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Aslinda abartilcak bisey yok ki :/

Onun icine oyle dogmus olabilir. Bende cok arkadasima oyle yaptim. Ama kotu niyetli olucagini sanmiyorum. Sen hamilelik psikolojisindesindir diye takmissindir
tarafından
Pskoloji ile alakasi yok sen onun soylerkenki mimiklerini gorsen alay eder gibi aa kizmiii yapiyo o mimiklerini gorseydin oyle dusunmezdin
0 oy
(769 puan) tarafından

Kayınvalidem de öyleydi var ya ne ağlamıştım o hamile halimle şimdi benden çok sevmeye kalkışıyor bırak canım hepsi melek bu bebişlerin hayırlı evlat olsun hepsi de üzülme kuzum sağlıcakla al kucağına <3

tarafından
Kiz ben kizim olacagi icin degil olsun oda evlat sadece onun soylerken ki mimiklerine canim sıkıldı agiz burun yapnasina
(769 puan) tarafından
Onu demek istedim telaffuz edemedim sanırım canım
tarafından
Hm ne bilim kiz  :))))
(769 puan) tarafından
Doğru canım :))
0 oy
tarafından
Erkek bebek olmasını istiyorsa bi tane kendisi yapsaymış ona ne ya kız erkek Allahım şöyle insanlara sınır oluyorum 
tarafından
Evet yaa basindan beri takmis kafayi ya sana ne erkekmis kizmis ne fark eder hayirlisi olsun bide soylerken mimiklerini gorsen :///
tarafından
Ya öyle insanlarla hiç muhatap olma bence canım
tarafından
Olmamaya calisicam artik
0 oy
tarafından
cinsiyeti ogrenmeden alisveris iyi olmuyor banada hep erkek gibi duruyo dediler beynime islediler bime gelen kiyafetlerden hep mavili almistim :) 
tarafından
Iste oyle aynen insanin beynine isliyo gidip gelip sonrada sanki ben cok istiyo musumda olmamis gibi alay ediyo nee kizmi gercekten miiii yapiyo kiz olsa nolcak sanki
tarafından
unutmasin ki kendisi de kiz :)
tarafından
Evet onu unutmus sanirim ya istanbul büyük sehir erkek cocukla basa cikilmaz gider bi pislige falan bulasir Allah korusun o zaman al basina belayi
tarafından
kiz çocukta ayni tehlikede erkekte canim
tarafından
Ama erkek daha fazla kizlar o kadar gezip dolasmiyo biz mesela hicbi arkadasimin evine birakmazdi annem bize gelmesinede izin vermezdi ama erkekler oyle degil laf söz gecmez gider basina buyruk olur
0 oy
tarafından
Yani erkek olsa ona neymiş kiz olsa ona ne. Kuzum insanlar da tuhaf bir düşünce var ben anlamıyorum erkek olunca ne oluyor yani başları göğe mı eriyor. Benim bebiş büyük ihtimal kiz dedi doktor kime desem olsun sağlıklı olsun falan diyolar nasıl zoruma gidiyor ne demek o ne saçma düşünce. 
tarafından
Üzülme sen gurbet ellerdesin zaten :)) ❤❤
tarafından
He kizz buket demi :))))))
tarafından
He kiz boşver yaban ellerde bir de onlari mı dert edecen:))
tarafından
Amann haklisin buketim doğru diyon sagol bacim iyiki varsin :***
tarafından
Sen de kuzum benim ❤❤
0 oy
(820 puan) tarafından
Ahahhaha bian eltimi gordum eltimde surekli bunaltiyordu en son dedimki hayirdir kizsa ceyrek oglansa tam altinmi takacan sesini kesdi:)))
tarafından
Oh iyi demissin benim aklima gelmedi bu  :))))
(820 puan) tarafından
Napiyim canim kime ne yani hem daha 2 aylikken basladi kendi 3 tane dogurdu bilmiyormu o aylarda belli olmayacagini en son ogrenincede soyledim ama hamile kalsin aynisini yapacam bakalim nasil bir duygu imis:)))))
tarafından
Aynen kiz iyi fikir dur bemde ona aynisini yapicam hamile olsun bi  :))))))
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Çok takılma canisi arkadaşın kötü niyetle dememiş olabilir ole hissetmisdir ole demiştir tabi bunu defalarca kez dile gtrmesi yanlış olmuş ama hani belki olsun ole alirsn fln demiş bu iyi niyetle oldgnu gstrr 

Hem ole olmams olsa ne fark edecekki:) sen takılma böyle önemsiz şeylere ha erkek ha kız kim ne derse desin allahın dedigi olur sonuçta 
tarafından
Kiz oyle degil iste o alay eder gibi soylerken mimikleri agiz burun yapmasi insanin sinirini bozuyo  ://
(3,757 puan) tarafından
Ozmn sende sinirlendgni gster cevap verme mesela dedklrne tıp tip bak:) ya  da en kısasından açık açık şöle okdr erkek istiorsan allah sana nasip etsin benim prensesim oluck  :))
tarafından
Bozdum simdi onu kiz olsa ne olacak dedim hemen geri vites yapti alttan almaya basladi
(3,757 puan) tarafından
Kötü biri olsaydı ole yapmazdı tam tersi cirlardi haklı gibi de knsrdu bence arkdsn iyi biri
tarafından
Kiz bilmiyorum ki mimikleri iste herseye mimik yapmasi kötü
(3,757 puan) tarafından
Herkezin üslubu tavrı farklidir canisi senin aglayark anlatcgn sey e ben gülerek anlatblrm m3srla ha uzulmusmydr evet uzulmusumdur ama belli edemem bende ole belli ederim dışa mesela örnek olarak verdm. Ben mesela gülerek konuşurm genelde disarida herseye bi gülümsemem vardır dalga geçer gibi belki alginaliorm bazen ama hayır dalga geçtiğimden değil ben boyleym
tarafından
Anladim canim ama bu bana bi kere dedi ki senin oglun olsa kocan sana kurban olur lafindan cikmaz hic dedi bi dedigini iki etmez dedi ondan kafamda bi algi olustu
tarafından
Bunuda soylerken gozlerini daldirdi morali bozuk bi sekilde solyledi o aklimdan cikmiyo ondan öyle düşünüyorum belki dedigin gibidir :)))
(3,757 puan) tarafından
Eğer içinde bir guvenszlk var ise uzak dur biraz her zaman kuzum derim .ama bemim ddgm gibi de olabilir ben iyi tarafından bakalım olayın hssettgmi soledm
tarafından
Sagol canim ya senin kalbin temiz  : )))
(3,757 puan) tarafından
Estağfurullah kuzum bir nevzi temiz ise ne mutlu bana
tarafından
:****
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Şimdi benim başımda var öyle bir kızım var 2.ye hamileyim kaynanamlar erkek olsun diye tutturmuş sınır oluyom :ermm:

tarafından
Kiz kaynanam degilki arkadasim diyo bunu  :))))
(820 puan) tarafından
Betulun annesine dedim kiz sana degil:))
tarafından
He bende üstüme aldim :))))
(3,076 puan) tarafından
Eşim yine kız istiyor kız babası olmayı çok sevdi adam .onlara anlatıyorum anlamıyorlar canım bıktım gari koyverdim bende takmiyom artık  :-D
(820 puan) tarafından
Aman canim dusuncesizler anca insanin morelini bozuyorlar o kadar benim esimde en son annesine bagirdi boyle diye diye cocuga birsey olacak diye annesi kusmus napiyim sende insan gibi soylenilene inan demi
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bnm de arkadaşlarım bütün yakınlarım kesinlikle erkek olacak öyle hissediyor uz didiler 3 ayrı doktor kız dedi hala bi tanesi doğumunu beklicem diyor inanmıyo hayırlısını istemek önemli de gel de millete anlat 
tarafından
Aynen ya onlar öyle yapinca seninde bisey almaya hevesin kalmaz aklinda soru isareti olur hep ya erkekse diye sen kimseye bakma her kafadan bi ses cikiyo iste
(6,675 puan) tarafından
Aynn öyle sağlıklı olsunlarda o yeter bize
0 oy
(96 puan) tarafından
Benimde öyle arkadaşım vardı erkek erkek dedi kız çıktı. Neden öyle diyorlar çünkü tam aksi cinsiyet bebeğin olmasini istemiyor fesatlar
tarafından
Buda bi kere morali bozuk b i sekilde söyledi zaten erkek olsa kocan sana kurban olur lafindan cikmaz hic dedi bi dedigini iki etmez dedi
(6,675 puan) tarafından
Aman bacım bari ilerde bi oğlun olursa doğana kadar söyleme gözü sendeymiş kadının kem göz iyi değil
tarafından
Demi banada öyle geldi  ://  söyledigi laf pekte normal degil yani
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Kuzum semrosum öncelikle gözün aydın çok sevindim saglikla gelsin prenses :) bosver kimseye bakma ne fark eder erkek kiz bide kiz evlat herzaman daha hayırlıdır millete kulak verme hic ..
tarafından
Kiz gülom bana bi kere dedi ki senin simdi oglun olsaali abi sana kurban olur lafindan cikmaz hic dedi bi dedigini iki etmez dedi ondan kafamda bi soru isareti var simdi ve bunu soylerken gozlerini daldirdi morali bozuk bi sekilde söyledi o kafama takildi gercekten samimi olsa beni sevmis olsa zaten bu kelimeyi kullanmaz
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım erkek bebeğin olupta ya hasta olsaydı ya dawn sendromlu veya başka Bi sıkıntısı olsaydı?

Hayırda Allahtan şer de Allahtan. Evlat sağlıklı olsun doğru yoldan ayrılmasın merhametli zeki güvenilir iyi Bi insan olsun. İnsanların içinde utandırmasın tam tersi gururlandırsın. Hayırlı evlat olsun. Kız erkek hiç fark etmez ki. 9 ay karnında taşıyorsun ikisininde kız evladın canı yansa seninde canın yanar aynı şekilde erkek evladın canı yansa seninde canın yanar.

İnsanlara kulak asma boş ver arkadaşın kendi içerisinde Bi oyun kurmuş sana karşı oynuyor seni farklı şekilde etkilemeye çalışıyor benim anladığım bu. Konuşma onunla boş ver. 
tarafından
Aynen öyle valla dogruya dogru evladin kizi erkegi mi olur bide bilmiyorum ama bana samimi gelmiyo artik bu kiz çünkü bi sey alsam hemen aynisini aliyo konusmalarimi taklit ediyo herseyimi kopyaliyo bide surekli diyo ki senin ne guzel herseyin var hicbi eksigin yok benim ki ev mi evim ev degil kocam koca degil gene ali abi sana cok düşkün lafindan cikmiyo nazini cekiyo diyo senin hicbisey deme hakkin yok gül gibi geciniyosun sus otur oturdugun yerde diyo sürekli sürekli bu kelimeleri söylüyo bana sanki beni kıskanıyo bigun cok moralim bozulmustu esime anlattim olanlari seni kiskaniyo dedi bi daha bunu evimize sokma dedi
(2,160 puan) tarafından
Canm gereği yok kes bağlantını 1 kere terslesen bidaha gelemez zaten evine.
Benimde hiç arkadaşım yok arkadaşlık bağlantılarımı koparalı çok oldu sorf bu kıskançlık çekememezlik fesatlık durumları yüzünden.yani çok güvenmek lazım evine felan alabilen için onun harici hepsi uzak dursun.
tarafından
Kiz ben hic aramiyorum ki hep kendi arar kac kere arar öyle acarim ben 1 senedir evine gitmedim hep kendi gelir ben uzak durmaya calisiyorum insallah kendiliginden uzaklasir gider
0 oy
tarafından
Bunu diyende bir kadın olması çok uzucu
tarafından
Evet yaa usteki yorumumu oku kusura bakma tekrar yazamiyorum öyle iste ://
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Onane beee kim oluyir yaaa 

Kiz valla kızıyorum  boylelerine  konuşmaları  icin izin verdiğiniz  zaman kızıyorum  

Nr minasabet kocamla yaptım  

Arkadas  üzülüyor  cinsiyetine :angry:

tarafından
Evet evli benimkinden 1 yas kucuk cocugu var
(12,271 puan) tarafından
Canım  arkadas  aile çocuk  meselelerine  karismamali bence ben senin yerinde olsam uyarırdım  
Bu sekil konusman hos degil diye  

Ben gebeyken  arkadasim bana doğuracakmısin  dedi
Bende niye hamile kaldim sence tabiki dogurcam dedim   ve mesefami koydum  bir daha da bu tarz birsey soyleyemedi
tarafından
Buda bana bi kere surat asık acele ettin simdi ne cocugu dedi bende dedim kizim 6 yasinda neyin acelesi pardonda dedim
Kiz konustum kac kere kavga bile ettim herseyi acik acik soyledim 4  5  ay konusmadik küs kaldik sonra yine çıktı geldi kapiya dayandı  agliyo alttan almaya calisiyo özür diledi ben artik kendimden utandim hep söylüyorum bisey yapsa kavga edecegimi anliyo bi ara küs kaldik ya gene küser diye heralde hemen lafi geri ceviriyo beni savunmaya geciyo bende karakterini cozemedim
(12,271 puan) tarafından
Kardesimin boyle vir arkadasi  vardı  
Bunlar viraz dengesiz  oluyir  
Kardesim yol verdi başlarım  sana diye arama bir daha dedi yine arıyor  kardeşim  engelledi  
Oda gelir  kapiyada kardeşim  almaz biliyir korkudan gidemiyor  
Yol ver bacım  kıskanıyor  seni aileni  belliki  allah korusun ben kıskanç  inasanlardan korkuyirum  ailenin  içinden  degilse
Allah korusun   tehlikeli  geliyir bana
tarafından
Inşaallah kiz kendi kendine uzaklasir gider

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 270 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 390 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 211 göst.
0 oy
6 cevap 440 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Melda31 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,911 soru

24,050,886 cevap

329,663 kullanıcı