Gelse sana dese ki komşunun gelini çok güzel oluyormuş sende olsana yine bozulur mu psikolojin
Kız takma sen o Çocukları yaristiran ahmaklara..
İki kızım var ama her şeyleri çok farklı
Gelişimler i
Hareketleri
Vs.
Seni iyi anliorm insn hemem konussun yürüsün vs vs
Benim bi tanıdığın var mesela kızının kilosu boyu benim kuzumdan geri ama maşallahı var benim kızdan önce yürüdü daha sanki böyle büyükmüş gibi duruyor benim kiz daha tutunmadn yürümüyor
Ama benim kızında kendince şeyleri var .. Bende bekliorm sabırla ne zaman yruyeck hayırlısı bakalım
Benim oğlum şuan 11 aylık konuşmuyor yani her bebek bir değil çocuk 4 aylık emekledi 10 aylık yürüdü ama konuşmuyor herşeyi bir olmaz
Gel diyor det diyor cıs diyor ama ne annedir ne babadır yada ne çirkin oldu falan yok :)
Benim oglum bi hafta sonra 1 yasinda gircek dede baba diyo sadece o kadar ozeniyorumki anne desin diye demiyo çok kiskaniyorum baba demesini
Ruyalarima bile giriyo taklit etmeye basladi bi çok seyi ama biturlu anne demiyo anne de diyorim baba diyo inatla o yuzden her bebek farklidir bence bide iletisimlede alakali bol bol konus bebeginle ben butun gun evde yalnizim bi oglum bi ben variz ona bagliyorum belki kalabalik ortam olsaydi daha fazla cumle ogrenirdi
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın