8 ay oldu. Memleketime gitmeyeli koca sekiz ay oldu. Annemler doğumuma geldi evet. 50 gün durup gittiler. Ocağın başından beri eşime yalvarıyorum gitmek için. Izin vermiyor. Bahanesi de Sizi özlerim. Sonra bu bahane oğlumu özlerim e döndü. Geçen sene yazın söz vermişti ağustosta ben gidicektim. Göndermedi. Sonra da diyor ki nisan da annenler gelicek, yazın ağustosta gidiceksin, ramazan bayramında da gidicez zaten. Ama ben çok sıkıldım. Evden, ondan, bu şehirden... bunu anlamıyor. Ev basıyor resmen üstüme üstüme geliyor bu ev. Anlatıyorum bunu anlamıyor. Gösteriyorum olmuyor. Gülüyor geçiyor. Ağlıyorum tınlamıyor. Uykularım da kaçtı artık. Nasıl atlatıcam bu süreci hiçbir fikrim yok. Az kaldı, kafayı yememe.
Senin eşinde nasıl bir vijdan var yaa nasıl bir sıfat taşıyor adamlık olarak( tinlamamak nedir yaa
Keşke en basında izin vermesini beklemdn seninde onlara izinszide istedgndede gidebilcgni gsterseydn kuzum:(
Seninki tamamen evde durup bunalmak bendede oluyor valla kavga ediyom evi terk ediyom sonra geri dolaşıp geliyom buda bende alışkanlık oldu şu hamilelik geceydi bi valla bazen o kadar daralti geliyor ki ağlamaktan içim dışıma çıkıyo. Erkek ne anlar psikoljiden tamamen odunlar
Allah akıl fikir versin eşine çok üzüldüm senin adına yanı bi problem felan mı var ondan göndermiyor ailene
Ne kadar saçma ailendir göndersin, insan ailesine ihtiyaç duyar ,
Ben anneme çok yakın olduğm halde beni ayda 1 götürüyor,. :( İstediğim zaman gidemiyorum
Biz kadınların çok ortak derdi var
1,471,306 soru
24,097,112 cevap
332,143 kullanıcı