0 oy
779 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından

8 ay oldu. Memleketime gitmeyeli koca sekiz ay oldu.  Annemler doğumuma geldi evet.  50 gün durup gittiler. 

Ocağın başından beri eşime yalvarıyorum gitmek için.  Izin vermiyor. Bahanesi de Sizi özlerim. Sonra bu bahane oğlumu özlerim e döndü.  

Geçen sene yazın söz vermişti ağustosta ben gidicektim. Göndermedi. 

Sonra da diyor ki nisan da annenler gelicek, yazın ağustosta gidiceksin, ramazan bayramında da gidicez zaten. 

Ama ben çok sıkıldım. Evden, ondan, bu şehirden... bunu anlamıyor. Ev basıyor resmen üstüme üstüme geliyor bu ev.  

Anlatıyorum bunu anlamıyor. Gösteriyorum olmuyor. Gülüyor geçiyor. Ağlıyorum tınlamıyor. Uykularım da kaçtı artık. 

Nasıl atlatıcam bu süreci hiçbir fikrim yok.  

Az kaldı, kafayı yememe. 

Bu yüzden eşimden o kadar çok soğudum ki anlatamam...

9 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Senin eşinde nasıl bir vijdan var yaa nasıl bir sıfat taşıyor adamlık olarak:(( tinlamamak nedir yaa :angry:

Keşke en basında izin vermesini beklemdn seninde onlara izinszide istedgndede gidebilcgni gsterseydn kuzum:(

(2,631 puan) tarafından
O biraz zor.  Çünkü mersinden muğlaya gitmek bir uçak bir otobüsle zor.  Çok zor.  Izin almak... sevgimden izin alıyordum ben... ama demekki ne sevgini nede saygımı hâk ediyor.
(3,757 puan) tarafından
Erkelere yanaramayz bacım biz biz iyi niyetmizdn sevgmzdn onları saydgmzdan izin alırız onlar kendilerini bi halt sanır sanki hwrseyler onlara sorulur gibi..
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ailenin gelme imkanı yok mu canım
(2,631 puan) tarafından
Mesele ailemin gelmesi değil. Benim gitmem. Ailem gelicek nisan da. Ben evden ve ondan sıkıldım. Ev basıyor sanki beni
0 oy
(96 puan) tarafından

Seninki tamamen evde durup bunalmak bendede oluyor valla kavga ediyom evi terk ediyom sonra geri dolaşıp geliyom buda bende alışkanlık oldu şu hamilelik geceydi bi valla bazen o kadar daralti geliyor ki ağlamaktan içim dışıma çıkıyo. Erkek ne anlar psikoljiden tamamen odunlar :angry:

(2,631 puan) tarafından
Evet, evde durmaktan bunalıyorum. Çünkü eskiden kurslara gidiyordum,  kafa dağıtıyordum. Geziyordum. Yürüyüş yapıyordum. Şimdi ise sürekli evdeyim. Bu bunaltıyor beni. Eşim de hava soğuk bebek hasta olucak diye belirli yerlere götürüyor. Gezdiriyor gene. Ama ben buraları gezmek istemiyorum ki. Ben memleketime gitmek istiyorum
0 oy
(359 puan) tarafından
Ben de öyleyim canım ya 5 ay oldu gitmedim yarıyıl tatilinde giderdim geo bu sene o da da gidemedim ailen doğum  da geldi evet ama mesele benim de gitmem bunalıyor indan sürekli ev de bo de bi de sen nerde yaşıyorsun ben ankaradayım ve hiç istemeyerek sevmeyerek kalıyorum burda 
(2,631 puan) tarafından
Ya basıyor ev bildiğiniz gibi değil içim daralıyor bu evde. Sanki beni sıkan boğazlayan birşey var. Bende Mersindeyim,  ailem Muğla da.
0 oy
tarafından

Allah akıl fikir versin eşine çok üzüldüm senin adına:( yanı bi problem felan mı var ondan göndermiyor ailene 

(2,631 puan) tarafından
Hiçbir problem yok çok şükür.  Ama bu hallerinden nefret ediyorum
0 oy
tarafından

Ne kadar saçma ailendir göndersin, insan ailesine ihtiyaç duyar , 

Ben anneme çok yakın olduğm halde beni ayda 1 götürüyor,. :( İstediğim zaman gidemiyorum 

Biz kadınların çok ortak derdi var

(2,631 puan) tarafından
Mesele aile de değil. Allaha şükür, gelicekler. Ama ben çok bunaldım evden.
(2,631 puan) tarafından
Sen niye gidemiyorsun ki?
tarafından
Ya seni biraz anlamalı hani, bunaldigini farkketmeli , sonuçta gidip doneceksin,
.
Ben niye gidemiyrm.
Eşime göre kadın fazla gezmez evde oturur , evlendiği zaman baba evine öyle istenilen zamanda gidip gelinmezmis
(2,631 puan) tarafından
Yok maalesef. Anlasa sence böyle olurmuydu?
Eşinin aklına s.ıçayım. Allah sabır versin bize. Yoksa olmaz.
tarafından
Amin amin amin rabbim bunlara akıl versin, gerçi biraz zor ama yine de bir umut diye bekliyor insan
(2,631 puan) tarafından
Benim umudum yok. Birgün tam anlamıyla gidicem , o zaman görücek anyayı konyayi
tarafından
E e işleri bu seviyeye getiren kendileri , birazda bizi anlasalar böyle olmayacak ki, kendi evlerini kendi elleri ile yikiyorlar
0 oy
tarafından
Boyle boyle böyle tehlikenin farkinda degiller iste boyle boyle insanı bosandirtirlar sabir sabir sabır nerde patlıcaz bakalim
(2,631 puan) tarafından
Ah kuzum. O kadar çok sabrettigim şeyler  varki anlatamam. Boşanmak kime ne çare. Ah keşke akli başına gelse
tarafından
Allah hidayet versin kuzum ne diyim:(
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Annen arayıp konuşsak. Kızım az kafa dağıtsın diye doğumdan sonra buna çok ihtiyacı var falan dese olmaz mı canım . Seninde ailenle olmaya ihtiyacın var. Hem kafan dağılır hem yorgunluğun gder az açılırsın. Rabbim yardmcin olsun canim  
(2,631 puan) tarafından
Canım onlar eşimin beni bir yere salmadığının farkındalar. O yüzden gel diyemiyorlar. Görmek için nisanı bekliyoruz diyorlar. Bayramda tam görürüz diyorlar. Anlayacağın onlarda farkında
0 oy
(643 puan) tarafından
Ah cnm ah bende 5 aydır gidemiyorum dahada gidemiycem  mayısta abim askerliğe gidecek bekli o zmn gidebilirim ondada 3 4 gün durup geri dönecekmişim öyle diyor inan 1 aydır evden dışarı çıkamıyorum 

Benim eşime kalırsa yılda 1 kere gidecekmişim yazın 45 gün kalıp donecekmisiz  öyle diyo 

Babami annemi özledim diyom onlar gelsin o zmn diyo dertler bilmiyorki elvan elvan
(2,631 puan) tarafından
Kendi ailelerine gelince her hafta, her gün  gidilse sıkıntı yok! Ama kendi ailemize gelince hemen bir sıkıntı. Ben evden bunaldim. Ben ondan sıkıldım. Bıktım artık. Nefret ettim ya. Ben biraz memleketime gidip insan görmek istiyorum bunaldim
(643 puan) tarafından
Aynen cnm benim eşim ailesiyle bir çalışıyo her gün görüyo oh ne güzel ben gidecek olsam yok insan değiliz sanki

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 591 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,305 soru

24,097,098 cevap

332,142 kullanıcı

...