0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar eşle kavga etmek cok kolay ya edememek kizlar ben esim birşey yaptiginda herşeye rağmen ona iyi davranmak zorundayim alkol ve uyuşturucu bagimlisiydi kurtardim onu yani demem o ki her ne dese alttan alıyorum her ne yapsa sineye cekiyorum oğlumuz var ve ben en başında esimi adam edicem diye hem kendime hemde ogluma söz verdim oğlum 9 buçuk aylık eşim hala ufak tefek hatalar yapıyor ama bağımlılığından kurtuldu sırf o dediğim birseye uzulup gidip tekrar icmesin diye sineye cekiyorum ama onu düzeltmek için eski haline geri dönmemesi için de arka planda çok cabaliyorum  çok ne yaparsa hiçbirşey olmamış gibi davraniyorum o uyuyunca kendi kendime agliyorum biraz olsun rahatliyorum aglayinca yani tıpkı bir anne gibi ona dogrusunu öğretmeye çalışıyorum tartismiyorum kavga etmiyorum o bilmiyor ama ben onun için çok şey yapiyorum coookkk :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisini yapıyorsun canım inşallah çabaların boşa gitmez 
-Reklam-
0 oy
(163,421 puan) tarafından
Bagimli oldugunu bilerekmi evlenmistiniz?
tarafından
17 yaşındaydım evlendigimizde şimdi 19 yinede olsun akıl yaşta değil bastadir kocamin cooookkkk seviyorum
(163,421 puan) tarafından
Ayy simdi 19 mu ben şook kiyama sana yaa rabbim bi daha yasatmasin
tarafından
Amin inşallah kimseye yasatmasin
(1,135 puan) tarafından
Vallaha benim abimde bağımlıydı artık öyle bir noktaya gelmiştim ki inanın hergün abim ölsün diye ALLAHa dua ediyordum ölüm haberi gelsin kurtulsam diye çok şükür ölüm haberi gelme kurtuldu şimdi evi kardeşimle beraber geçindiriyorlar evi yurdu değiştiler herşey sıfırdan yapıldı alındı ev düzüldü şimdi çalışıp evin borçlarını ödüyor çok şükür
tarafından
Olunca oluyor demek ki imkansız birşey yok inandiktan sonra
0 oy
(181 puan) tarafından
Aynen kavga etmk cok kolay cnm senin yaptığı n zor şahsen ben yapamam sinirimi ondan cikariyrm en ufak biseyde bu kez o bana korkudan birşey diyemiyr sürekli yalan niye demedin diyorum sen çok kızıyorsn mecbur kaliyrm der ya güzel yanaşma k her zaman daha iyi ama ben yapamiyrm
0 oy
tarafından

Elbet sende yaptıklarının mükâfatını alırsın cnm herkes unutur belki ama rabbim unutmaz:)

0 oy
(353 puan) tarafından
Oyyy içim gitti be yavrum. Madde bağımlılığı değil de alkol bağımlılığı bilirim ben. Eski ilişkimden... Kaç kere söz verdi kaç kere yemin etti... Deli gibi sevdiğine sevildiğime emindim. Ama alkolün önüne geçemedim. Ne o engelleyebildi kendini ne ben durdurabildim... Sonuç ayrılık oldu. Bu öyle büyük bi imtihan ki... Rabbim sana bolca sabır ve dayanma gücü versin. Biz yenildik kaybettik ama siz başarırsınız umarım. Evladınız da var... :( 
0 oy
tarafından
Rabbim sana sabır versin esine doğru yolu göstersin mutlu ol inşallah 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Hic ugrasmam oyle kocayla
tarafından
Uğraştım ve başardım bir insanın hayatını kurtarmak öyle güzel bir duygu ki heleki canından çok seviyorsan ...
(1,241 puan) tarafından
Kiz kocan kiymet bilmiyor neyin kafasindasin
tarafından
Ben kıymet bilmiyor demedim ki bağımlı ve onu kurtardim Allahın izniyle ve tekrar bulaşmaması için cabaliyorum tabiki de aramız çok iyi a tartışırken fazla ustune gitmiuorum olay bu yani o bana eziyet etmiyor yani beni seviyor ve bu yüzden bıraktı zaten
tarafından
Kıymet bilmese beni dinler miydi çekip giek çok kolay ben zoru başardım ve topluma normal bir birey normal bir hayat kazandırdım ve kocamada çok şey kazandırdım başta oğlum olmak üzere
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Hakkını nasıl ödyecek acaba başkası olsa bosanirdi belki de Rabbim verdiğim cefa sonucunda sefani da verir elbet sabır dilerim 
0 oy
tarafından
Bagımlılık nasıl bıttı nasıl başardın canım 
tarafından
Ahhh çok çabaladım 1 buçuk yıl
tarafından
Bana da ogret lütfen neler yaptın
0 oy
tarafından
Eşinde ona göre davransın ozamn ne güzel dusunuyorsun ama işte onun bilmesi lazim
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Tartismak tabiki basit. Egrr çabaların bosa gitmiyorsa cok güzel bir sey. Amma bosa gidiyosan anasinin babasinin adam edemedigini sen edemiyosun bacim
tarafından
Annesi babası bosvermisti onu zaten
0 oy
(487 puan) tarafından
Helal olsun size herkes yapmaz böyle herkes bu kadar çaba gösterse zaten boşanmalar olmaz 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 967 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,932 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 446 göst.
0 oy
29 cevap 1,011 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mutluu annee (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 779 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,888 soru

24,091,656 cevap

331,780 kullanıcı

...