Ya kızlar bendemi anormallik var bu eltimde mi bana gelip gidip kilo almissin diyo mal midir nedir ya kafayı yiycem hamileyim lan ben kilo almamdan normal ne olabilir 33 haftalik hamileyim benden büyük göbegi var kendini gözü hic görmüyo galiba sinirim bozuldu biz kaynanamla oturuyoz her hafta sonu geliyo her gelmesinde yok baya kilo almissin gogsun kucuk sütün olmaz kalcan cok buyumüş zayif hamile kaldin catlagin cok olur senin sarisinsin cillerin gecmez senin hep böyle moralimi bozacak seyler söylüyo gorumcemle konusuyoduk abla boyle boyle dedi sencede gecmez mi bu çiller dedim sen onu takma banada her gelmesinde kulp buluyo dedi niye boyle yapiyo hamile birine boyle seyler denirmi zaten tansiyonum yukseliyo diye bebege bisi olcak diye korkuyom bi tane daha once kaybim var benim derdim bana yeter ayriyeten bide o sitrese sokuyo sizce ne yapmaliyim karsilik versem hep yüz yüze bakiyoz karsilik vermesem moralim alt üst oluyo esime söylüyorum ben ne diyim hayatim o kadin ben erkegim abimle aram bozulur ben karismam diyo
Bugun gene geldiler kalcaklar ne kulp bulcak diye geriliyorum artik iyice ya
Şakaya getir gülerek sok lafını sen hamile degilsin ama masallahin var yenge göbeğin kocaman de bide gül kessin sesini
Buraya dert yanacağına dola eline eltinin saçlarını bi oraya bi buraya çarp ne yapıyorsun diye soran olursa spor yapıyorum de
Ahh ah beninkini duysan kendikine şükür edersin her halde . Allah yardımcın olsunn üzüldüm inan eşinin dediği gibi abisiyle arası bozulur benim ki de öyle diyor düşün affedersin gece bende misafirdi gidip herkese duş aldigimi ve daha nelerrr nelr söylemişti benden 2 saat uzak oturuyor ama beni çekemiyor sürekli fitne fesatlık peşinde
Niye cevap veriyorsun ki takma g.... Ne
Bana öyle birişi birsey söylese ne desen haklısın Abla ama eşim bundan bir memnun sevecek alan çoğaldı diye adam peşimde 4 dönüyor derim ahahahha onun söylediği bana dert olacağına benim ki ona sert olsun :)))))) yaşasın kötülük ahahahahah
Var bendede oyle bi dengesiz canim yok simitlerin var senin 22 yildir haberim olmayan varligini bile bilmedigim simjtlerim cikmismjs yok şöylesin kilo almiyosun bebek kuruycak icinde yasamaz ölür falan filan tam dengesizmjs sonradan dank etti kafama neyseki biz yasitiz sende buyuk diye altinda kalma bendeki bebek sendeki ne kac aylik de anlar zaten canim hep biz safliktan kaybediyoruz yapma bosver o bunlari soyleyip seni uzerken dusunuyomu hamile kadin tansiyonu var diye de sen dusunuyosun buyuk yuzyuze bakiyoruz dusunme bosver lap diye soyle geç.
Kıskaaağğnnnçç hep fesatlıktan bunlar ne alaka çil kalmakla tüm sarışınlar çilli mi oluyo tabiki oran buran büyüyüp şişcek hamilelikte ki en doğal durum çatlağında olursa olsun onlar bebeğimden kalan en güzek iz gururla taşırım de.
Bence hic umursama cnm yani kale aldmadigini hissettir bidaha laf soktugunda yada yorum yaptiginda duymamazliktan gel hi de o zaman daha cok kudur bide madem sarisinsin ona deki esime dedim cok mu kilo aldim oda dediki hic sorun deil papatya gibi aciliyorsun daha beyazlasiyorsun dedi de daha cok catlar
1,486,252 soru
24,298,521 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın