0 oy
632 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar çok kötüyüm ya oğlum çamaşır suyu içti ama büyük ihtimalle bir yudum zaten hemen ağladı kusmaya çalıştı acile getirdim muane kan tahlili röntgen falan çektiler birşey yok ama boğazi biraz kötü şuan hiç bir şey yedirmiyorlar yatış yapıldı 24 saat takip serum veriliyor ama çok üzülüyorum yemek görünce ağladı yemek istedi ama izin yoktu o kadar üzüldüm ki bir anlık dalgınlığım yüzünden oldu kendimi çok kötü hissediyorum keşke elim kırılsaydi da bırakmasaydim oraya dedim dua edin lütfen ciddi birşey olmasın iyi olsun biran önce 😔😔😔

20 Cevaplar

+1 oy
önce (30,801 puan) tarafından

Rabbim esirgesin inşallah sorun çıkmaz 

Ne ara alıp içmiş ki nerden almış

önce (44 puan) tarafından
+1

Çok sağolun Tezgah üstündeydi ya off hiç sormayın o kadar hareketli bir çocuk ki her an her yerde herşeyi alıyor 2 yaşında 

önce (807 puan) tarafından

of cok gecmis olsun . gerekli mudahaleyi yapmislardir. gecen yaz benim oglanda fnish quantum poverball bulasik tabletini agzina sokmus oguruodu agzinin kenarlari kirmizi boyanmis topcukdakinkirmizi sivi surulmus . yuttumu yutmadimi sadece yalarkenmi bulasti bilemeyiz diye gttik dr bakti bogazi buzusmemis yansa buzusurmus. tuz ruhu tarzi seyler yakiciymis. doktorumuzun komsusu kimyagermis  argeci. paketin icerigini attik  zararli yakici madde yokmus. ama onmem amacli kortizon ignesi vurdurdu. bogazi buzusmesi. yanmasin diye. cok zor beklemek elim ayagim titriodu benim. yeme icmede sorun yok yiyebilir demisti. ama imrumden omur gtmisti. insallh sizinde en hasarsiz sekilde atlatirsiniz . belki icmemistir hani gazina tat geldigi anda yutmamistir

Ayy sizede çok geçmiş olsun valla benimki ağzı çamaşır suyu kokuyordu bide doktor muane etti boğazı tahriş olmuş dedi yani içmişti 😔

-Reklam-
0 oy
önce (3,596 puan) tarafından

İnşallah bişey olmayacak çok geçmiş olsun

Çocuktan bir saniye gözümüzü ayiramiyoruz ya her an her şeyi yapabiliyor çok dikkatli olmak gerekir 

Kendinizi suçlamayın daha dikkatli olun Allah'ın izniyle bişey olmaz 

Bir anlık vallahi asla böyle şeyler olmazdı dikkat ederdim ama işte bir anlık dalgınlığıma geldi ömür boyu vicdan azabı kaldı 😔😔

0 oy
önce (5,816 puan) tarafından

Allahım çok korkarım böyle şeylerden 🤦🏼‍♀️

inşallah hemen toparlar.

analık bu maalesef 1 saniyelik dalgınlık bile kötü olabiliyor. suçlama kendini hepimiz insanız, kimse bile isteye yapmaz bunu

Allahtan hemen farketmişsin

İnşallah tek dilediğim hemen iyi olsun 😔

0 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun 

Ben deterjanlarımı en üst dolaba koyarım ki çocuk uzanıp almasın diye.

0 oy
önce (2,882 puan) tarafından

Rabbim Şafi adıyla şifa versin. Bir anlık dalgınlıkla oluyor tüm ev kazaları zaten üzme kendini kimse bile bile yavrusuna zarar vermek istemez ki 

Amin inşallah Allah razı olsun 

0 oy
önce (3,534 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun lütfen bir dahakine en ulaşamıycağı yerlere kaldırın inşallah iyi sonuçlar alın

Teşekkür ederim Kendi evimde benimde öyle yukarılarda ama babamın evine gitmiştim orda oldu 😔

0 oy
önce (23,417 puan) tarafından

Ay çok geçmiş olsun dostum. Kızım geçtiğimiz kış bulaşık Makinesi parlatisici içmişti. İçti mi içmedi ki bilmiyorum görmedim de. Ağzı kokuyordu ama çok az. Ben de parlatıcı çok tehlikeli değildir diye düşündüm. Ama nolur nolmaz diye 112 yi arayıp sordum. Hemen en yakın hastaneye gidin dediler. Koşturup gittik hemen . Hastanede ben hala rahatım falan. Müşahede altında durması gerekiyor dedi doktor.  Ben şaşırdım. O kadar tehlikeli mi dedim doktora. Doktor çamaşır suyu içse neyse de parlatıcı çok kuvvetli bir kimyasal dedi. Yani çamaşır suyu o kadar güçlü birşey değilmiş bu sözden anladigim. İnşallah sorun olmaz Allah'ın izniyle. Seni rahatlatmak için başımdan geçeni anlatayım dedim. Ben de hatta post açmıştım burda. Geçmiş postlarimda var. Kan tahlili yaptılar serum verdiler. Bişey yiyip içmedi. O zaman 1.5 yaş ancak ya var ya yoktu

Ahh sizede çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın vallahi o kadar zordur ki insan çok kötü oluyor söz konusu çocuk olunca insanın canı çok yanıyor şuan takip yapılıyor pazartesi gününe kadar herşey normal gözüküyor oğlum iyi gözüküyor ama boğazında tahriş var dedi bu yüzden birşey yemek yok sadece çok az su verdik serum veriliyor 

önce (23,417 puan) tarafından

Ya onu aç susuz tutmak çok zor . Allah'ım kolaylıklar versin. İnşallah kolayca atlatirsiniz tüm süreci. İnşallah sonuclariniz da iyi gelir hayırlısıyla. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. 

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Eğer geri kusmadiysa korkma canım çok geçmiş olsun asit olduğu için 24 saat gözlenmesi gerekiyor 

Kustu biraz boğazı tahriş olmuş bu yüzden 

önce (339 puan) tarafından

Evet geçmiş olsun isn bişey olmaz 

0 oy
önce (6,362 puan) tarafından

Çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor Allah esirgesin çok geçmiş olsun 

Çok sağol Allah razı olsun 

0 oy
önce (11,618 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sırf bu yüzden tüm temizlik malzemem mutfak dolabının üst raflarındalar

Kendi evimde benimde öyle ama babamın evine gitmiştim orda oldu 😔

önce (11,618 puan) tarafından

Kader canım olan olmuş oğlun nasıl şimdi

0 oy
önce (117 puan) tarafından

Cok geçmiş olsun Allah şifa versin umarım bir sorun olmaz. Bu arada postunu görünce hatırladım bir ara bir bebek de içmişti babaannesi koridorda bırakmıştı o kişinin nickini de hatirlamiyorum umarım oda iyidir 

Rabbim herkesin evladını korusun tüm kaza belalardan 🤲🏻😔

önce (923 puan) tarafından

kızım içmemiş canım dili yanmis çok az şimdi 4 yaşına gircek şükür olsun iyi canım

0 oy
önce (6,900 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah kendine kahretme oğlan çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyor benimde 29 aylık oğlum inan o kadar seri ve hızlı ki be oluyor ne yapıyor anlamıyorum Allah'ım tez zamanda sağlığına kavuştursun üzülme

Benim 29 aylık o kadar hareketli yaramaz ki gerçekten 

0 oy
önce (425 puan) tarafından

Ben küçükken klorak içmiştim bu sarı bidon varya ondan korkudan anneme söyleyememiştim ama öyle 3 4 yudum gitti sonradan kustum birsürü sonra gittim yattım boğazım yanmıştı biraz acımıştı ama bişi olmadı şükür hala annem bilmiyor sizede geçmiş olsun Allah ın izniyle bişi olmaz kalbini ferah tut Rabbim yavrunu korusun

Amin inşallah Allah razı olsun rabbim herkesin yavrusunu korusun 🤲🏻😔

0 oy
önce (25,152 puan) tarafından

Küçükken kardeşimde içmişti bir kaç gün boğazları tahriş olur ağrır inşallah çok içmemiştir

Günü geçen cuma verdi Dr 

önce (494 puan) tarafından

Bugun benim baski ypiyor anlmadm niye ya ara ara baski sanci geliyor

O bende bayadir var aşko ya Dr a bu sebepten öne çekelim dedim bebek iri çok normal başka sorun gözükmüyor dedi 30 da başladı 33 den sonra şiddetlendi 35 den sonra da baya dayanılmaz olmaya başladı 

önce (494 puan) tarafından

Hiii yani dogum sancisi degildir demi canim 

Bilmiyorum canım da benim önce sancı çıktı sonra durdurdular ama devam etti baskılar bana bebek iri diye dediler senin günün daha yakın benden kontrollerde nct bakılmıyor mu

0 oy
önce (5,633 puan) tarafından

Rabbim safi ismi hurmetine sifa versin yardim etsin csnim anliyorum seni cok iyi 

Amin inşallah sağol canım seninde mı başına geldi 

önce (5,633 puan) tarafından

Yok benim kardesim ic.isti yani ev tasiyoduk bi baktim camasir suyu sisesini agzina sokmus anneme soyledim babam merdivenleri cifter cifter cikti hemen hastaneye goturduler ama icmemis sukur oyle bi basimizdan grcti de sen anlik oldu demissin ya yorumlarda bende firindan tepsi cikar.istim kapagini kapatmak icin egilmemle cocuk bagirdi parmagini tepsiye degdirmis Allah'tan butun eliyle avuclamamis atlattik sukud onu da 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey olmaz. Seni çok iyi anlıyorum kızım ilaç içmişti 48 saat gözetim altında kalmıştı inan o iki gün ömrümden ömür gitmişti Rabbim çocuklarımızı esirgesin inşallah.

0 oy
önce (836 puan) tarafından

Yaa çok üzüldüm yavrucak hiç bir hasar almadan atlatır süreci inşallah.  Rabbim size bağışlasın 

0 oy
önce (7,214 puan) tarafından

Oğlunun durumu nasıl

0 oy
önce (571 puan) tarafından

Cnm geçmiş olsun inşallah bişeyi olmaz, 1 ay önce benim komşumun çocuğu çamaşır suyu içmiş çocuk bide kalp ameliyatı olmuş 2 gün hastanede tuttular şimdi şükür iyi bişeyi yok, benim oğlumda öyle hiç durmuyor hiperaktif bı anda yapıyorlar herşeyi dikkat etmek lazım, bu arada çok dikkat et komşumun başina gelmiş galiba çocuk isde diyelim 

çamaşır suyu içmiş  yada pil yutmuş veya başka bişi olmuş böyle durumda hastaneye gidince bu 3 kere olursa aileler bilerek mi yapıyor diye devlet el koyuyormuş çocuğa bu komşuyada öyle olmuş polisler gelmiş demişti hastaneye, çocuk normal hastalanip hastaneye gidince bişi olmuyorda böyle bı kazalar olunca 3 kez olunca sıkıntıymiş dikkat et cnm 

0 oy
önce (3,032 puan) tarafından

Benim oğlumda içti mi içmedi mi anlayamadık eline sürülmüştü ağzı kokuyordu ama 3 kişi yanındaydık dediğin gibi bir anlık dikkatsizkik maalesef yaptı ama kafasına dikmedi tabiki bizde gözlem amaçlı 24 saat kaldık serum kan röntgen hepsine bakıldı şükür bişi çıkmadı umarım sizede sorun çıkmaz geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,604 cevap

335,738 kullanıcı

...