0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dun adet oldum ve dunden beri cok sancim var oluyorum nerdeyse napabilirim agrisini azaltmak icin sizler napiosuniz lutfen yardimci olurmusunuz ya

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Adet sancısı benim de çok olurdu sancının hafiflemesi için sürekli yürürdüm oturmazdım yatmazdım yatınca daha çok ağrım olurdu. Her bünye farklı tabi sen sıcak su torbası varsa karnına köy belinin altına yastık koyup uzan iyi gelir 
(661 puan) tarafından
Ben de tam yurumek yazcaktm cnm sen yazmssn , benimde yuruyunce hafiflerdi , bi dene istersen
tarafından
Kizlar kalkmisim gece gece odada ordan oraya yuruyom esim uyandi bana bakio noldu kafayimi yedin diyo cok guldum ya sancim var dedim bende hee diyo :D
-Reklam-
+1 oy
(73 puan) tarafından
Karnina ve ayaginin altina sicak su koy bende kistllrimden biliyorum cok cekiyorum o sancilari soganin kabugunu kaynat ic rahatlatiyo oda baya
tarafından
Sagol canimm
(73 puan) tarafından
Rica ederim insAllah gecer
tarafından
Insallah bu saat oldu hala uyuyamadim ya
(73 puan) tarafından
Ben sogan suyu ve sicak su torbalariyla rahatliyodum yoksa saka maka yerlere yatip halilari parcaliyodum annem sogan suyu yapardi baktim cok kotuyum  acillik olup bi igne yerdim genelde :)
(73 puan) tarafından
Bende 20 lik dis cektirdim 2 haftadir agriyodu dislerim bugun cektirdim uyku uyumayi ozledim bende
+1 oy
(398 puan) tarafından

Büyük bi havlu sar karnından beline kadar saralan havluya sıcacık olur karnın belin bende işe yarayan tek çözüm bu :angel:  

tarafından
Tm sagol cnm denim
+1 oy
(773 puan) tarafından
Canım benim muz ye. Gercekten iyi geliyor.
+1 oy
tarafından
Kas gevsetici bi agri kesici icebilirsin. Adeti kesmez merak etme. Bi de adaçayı ic bol bol icini daha raht temizler
tarafından
Tamm canim iciyim bitane sagol
0 oy
(596 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ağrı kesici içebilirsiniz adet agrisinda ağrı kesici içilmez doğru bilinen bir yanlış herhangi bir zararı yok 
tarafından
Tamm canim mecbur iciyim.bitane ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 387 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 562 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu