0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Doguma az kaldi esim dun maasini cekmis ufak tefek eksiklikler vardi sampuan küvet bez benim icin lohusa kilodu emzirme sudyeni falan bu siteyi buldum normalde hep civilden alirdim ama bi sefer civile yetecek butcem yok bu siteyi daha once duymadim hic siz duydunuzmu hic alisveris yaptinizmi cok ucuza 10 liraya sudyen var ayni sudyen civilde 22 lira 

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
ben alisveris yaptim canim urunlerini gayet iyi icin rahat etsin
(2,765 puan) tarafından
Kargosu falan sorun olmuyor demi esyalar resimde gozuktugu gibi geldi demi
(2,840 puan) tarafından
evet canim 3.gun elime ulasti  kaliteli urunler bence fiyatina gore...
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol canim allah razi olsun o zaman hemen alisverisimi yapiyorum
(2,840 puan) tarafından
hadi berektli olsun insallah :)
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin hele anlat
(2,765 puan) tarafından
Valla isler gucler derken hastane kapilarinda girmek pek vaktim olmadi canim sen nasilsin nasil gidiyo hamislik
(14,062 puan) tarafından
Hayırdır hastanede ne işin var
Bende geçinip gidiyorum bu aralar çok rahatsizim canım sancim baya artı kasılmalar başlamış geçen nstye girdim sanci çıkmadı yalancı duruma düştüm ama ben hissediyorum ebede dedi daha dikkatli ol iş yapma taki şubat bitene...☺bakalım artık hayırlısı canım inşallah bu günlerde biter rahata kavuşuruz
(2,765 puan) tarafından
Benim seker yuklemesinde kansizlik cikti doktor kan ilacinin dozunu arttirdi iste surekli kan takviyesi yapiliyor bebegin sagligi iyi ama ben bebek migdemi karincalandirdigi icin pek bisey yiyemiyordum o yuzden gucsuz dusmusum martin 7 sinde gene 2 poset serum takilcak iste onlarla ugrasiyorum gecmis olsun kuzum sana da dikkat et kendine benim doktor beni neden nts ye almadiki daha hic girmedim
(14,062 puan) tarafından
Kaç haftalıksın son adet tarihi önemli
(2,765 puan) tarafından
Bugun 32 arti 1 gunlugum son adet tarihine gore ama benim hesaplarimda 31 arti 4 gunlugum
(14,062 puan) tarafından
O zaman sancın olmadığı için yapmamıştır canım eğer sancın falan varsa mutlaka dr söyle yada doğumhane de ebeler var onlara söyle yaparlar genelde 34 35 ten sonra yapılıyor ama gerekli olursa daha erken yapılır bide senin kasılmalar başlamış mi canim
(2,765 puan) tarafından
Kasilmam nasil oluyor anlayamiyorum ki sancim var karnim assagiya cekildi bide vajina icindeki kemiklerim kiriliyor gibi agriyor zor yuruyorum sancilardan ama kasilmam yok herhalde adet agrisina benzer agrilar arada bi gel git yapiyor
(14,062 puan) tarafından
Bebek toplanmasına kasılma denir
(2,765 puan) tarafından
Aa evet surekli oluyor o ben hemen ovaliyorum cunki karnim tas gibi kesiliyor hep sag tarafima toparlaniyor 28 haftalikken basladiydi yanlis hatirlamiyorsam ozamandan beri toparlaniyor
(2,765 puan) tarafından
Simdide toparlanmis toparlanmasi dogumun yaklastiginimi gosteriyor
(14,062 puan) tarafından
Yok alıştırma yapıyor rahim ama fazla olursa doğum oluyor
(2,765 puan) tarafından
Benim gunde bir kac defa oluyor bazen tam ortada toplaniyor o zaman baski oluyor rahmimde hemwn ovaliyorum karnimi krem suruyorum masaj yapiyorum yavas yavas rahatliyor bebek
(14,062 puan) tarafından
Bi kaç defada bisey olmaz benim 7 veya 8 defa oluyor ve sanci oluyorum onunla birlikte sanki doğum yapıcakmış gibi bide karnım çok sert gergin böyle ama ALLAH görüyor neler çekiyoruz inş sağlıkla kazasız belasız doğurmak herkese nasip olur bizlere de inşallah⚘⚘
(2,765 puan) tarafından
Amin canim insallah benim kasilma esnasinda daha hic sanci olmadi sadice kasiliyor oda beni biraz rahatsiz ediyor karnim daha cok yirtiliyor rabbim kurtarsin insallah canim
0 oy
tarafından
Al canım güvenilir güzel site mağazası da var 
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim biraz tereddutte kaliyorum eskisi kadar guvenilmiyor ama sizlere cok guveniyorum birazdan sepetteki urunleri kargoya verdirtcem insallah
tarafından
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın kuzucuk
(2,765 puan) tarafından
Amin canim sağol ALLAH razı olsun
0 oy
(64 puan) tarafından
Bebek alışverişine maksimum ne kadar para gidiyo kıyafet ,bakım , falan
(2,765 puan) tarafından
Ben besik esyalar falan tümüyle 600 lira tuttu lohusa takimim falanda var icinde cibinliktir yataktir iki tane battaniye iki tane hastane cikisi buyuk besik iki tane tulum mama sandalyesi mama sandalyesi minderi falan simdide bez dir sampuandir tirnak makasidir birberondur bunlarda bugun siparis etcem 320 tane bez var bin tane islak mendil var hepsi 388 lira tuttu ama küvet takimi lazimlik falanda var bayagi uyguna yaptim ben alisverisi
(64 puan) tarafından
600 iyi miş gerçekten biz kaça yaparız Allah bilir
0 oy
(216 puan) tarafından
Bizim burda mağazası var canım gayet iyi ürünleri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 306 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amine Cengiz (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,372 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 680 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 531 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,245 soru

24,136,527 cevap

334,320 kullanıcı

...