0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Doguma az kaldi esim dun maasini cekmis ufak tefek eksiklikler vardi sampuan küvet bez benim icin lohusa kilodu emzirme sudyeni falan bu siteyi buldum normalde hep civilden alirdim ama bi sefer civile yetecek butcem yok bu siteyi daha once duymadim hic siz duydunuzmu hic alisveris yaptinizmi cok ucuza 10 liraya sudyen var ayni sudyen civilde 22 lira 

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
ben alisveris yaptim canim urunlerini gayet iyi icin rahat etsin
(2,765 puan) tarafından
Kargosu falan sorun olmuyor demi esyalar resimde gozuktugu gibi geldi demi
(2,840 puan) tarafından
evet canim 3.gun elime ulasti  kaliteli urunler bence fiyatina gore...
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol canim allah razi olsun o zaman hemen alisverisimi yapiyorum
(2,840 puan) tarafından
hadi berektli olsun insallah :)
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Gözümüz yollarda kaldı kız nerelerdesin hele anlat
(2,765 puan) tarafından
Simdide toparlanmis toparlanmasi dogumun yaklastiginimi gosteriyor
(14,062 puan) tarafından
Yok alıştırma yapıyor rahim ama fazla olursa doğum oluyor
(2,765 puan) tarafından
Benim gunde bir kac defa oluyor bazen tam ortada toplaniyor o zaman baski oluyor rahmimde hemwn ovaliyorum karnimi krem suruyorum masaj yapiyorum yavas yavas rahatliyor bebek
(14,062 puan) tarafından
Bi kaç defada bisey olmaz benim 7 veya 8 defa oluyor ve sanci oluyorum onunla birlikte sanki doğum yapıcakmış gibi bide karnım çok sert gergin böyle ama ALLAH görüyor neler çekiyoruz inş sağlıkla kazasız belasız doğurmak herkese nasip olur bizlere de inşallah⚘⚘
(2,765 puan) tarafından
Amin canim insallah benim kasilma esnasinda daha hic sanci olmadi sadice kasiliyor oda beni biraz rahatsiz ediyor karnim daha cok yirtiliyor rabbim kurtarsin insallah canim
0 oy
tarafından
Al canım güvenilir güzel site mağazası da var 
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim biraz tereddutte kaliyorum eskisi kadar guvenilmiyor ama sizlere cok guveniyorum birazdan sepetteki urunleri kargoya verdirtcem insallah
tarafından
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın kuzucuk
(2,765 puan) tarafından
Amin canim sağol ALLAH razı olsun
0 oy
(64 puan) tarafından
Bebek alışverişine maksimum ne kadar para gidiyo kıyafet ,bakım , falan
(2,765 puan) tarafından
Ben besik esyalar falan tümüyle 600 lira tuttu lohusa takimim falanda var icinde cibinliktir yataktir iki tane battaniye iki tane hastane cikisi buyuk besik iki tane tulum mama sandalyesi mama sandalyesi minderi falan simdide bez dir sampuandir tirnak makasidir birberondur bunlarda bugun siparis etcem 320 tane bez var bin tane islak mendil var hepsi 388 lira tuttu ama küvet takimi lazimlik falanda var bayagi uyguna yaptim ben alisverisi
(64 puan) tarafından
600 iyi miş gerçekten biz kaça yaparız Allah bilir
0 oy
(216 puan) tarafından
Bizim burda mağazası var canım gayet iyi ürünleri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 306 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amine Cengiz (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,369 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 677 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,301 cevap

334,102 kullanıcı

...