0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Geceden beri karnım kramplar girdi sabahta bir bulantı tuttu beni hastane kantininde tam ayran içerken çıkardım herşeyi halbuki actimda doktora girdim ağrım var dedim ultrasonda çok uzun bakti bebeğe sanki sorun varmış gibi sonra dedi bebeğin 40 gram zayıflamış ve suyun çok fazla dedi bende akıntim çok oluyor kulodum işemis gibi oluyor özellikle yürüyünce ve temizlik yapınca sana yasak neden kendini yoruyosun dedi kızdı bana kaynanamin sayesinde yürüttü beni çarsilara şimdi olan bebegime bana oldu fitil verdi bana ağrı içinde Parol verdi kim sebep olduysa Allaha havale ettim bi haftadır sinir stresden agrilarim arttı  beslenemedim bile Allah bildiği gibi yapsın bunları ne güzel hiç bı sorun yoktu :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,066 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm benim üzülme artik daha dikkat et beslenmene toparlarsın ins geri bebeğin icin güçlü ol.:(

tarafından
Amin inşallah  tahtım altın olsa bahtım yine kaldırım kaderim bu
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim iyi etsin inşallah canım benim bundan sonra dikkat et kendine tatlım kimin ne dediğine bakma evinde dinlen hiç bir yere gitme hiç bir şey yapma tatlım 
tarafından
Öyle yapıcam olan bana oldu yine Allah bunları kahretsin
(4,756 puan) tarafından
Kıyamam canım ya çok üzüldüm valla canım benim değdi mi takmayacaksın hiç bir şeyi hiç kimseyi kuzum
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Oncelikle gecmis olsun bu aralar postlarinda hep uzuntunu belli ediyosun bence aksamina esinle bi guzel konus doktorun dediklerini soyle ve evine gidip dinlen kapiya gelen olsa bile açma hem psikolojikmen hemde diger turlu kendini toplaman lazim nacizane fikrim :angel:

tarafından
Mesaj atıp söyledim zaten yat dinlen yürüme dedi zaten belli oluyor pskolojimin bozulduğu delircek gibiyim ise girip çalışmayı düşündüm yeterki evime gelen olmasın diye
(2,483 puan) tarafından
Canim evde tek degil misin zaten gelen olunca delikten bak istemedigin bi insansa açma kapını gec iceri telefonunjda sessize al ararsada açma gittikten 1-2 saat sonra ara aramışsınız falan de geldik kapiya falan derse disardaydim alisverise ciktim gelirksn haber verin de habersiz gelmeyin falan de aradiklarinda da açma arada aç mecburen
tarafından
Engelli hepsi öyle.olmuyo kaynanam tek gelemez okuma yazma yok eşim işten çıkınca alıp getiriyodu bize başka türlü gelemez zaten
0 oy
(117 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah'ım senide bebeğinde korusun
tarafından
Amin inşallah sağolun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 245 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,391 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,328 soru

24,084,596 cevap

331,403 kullanıcı

...