0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Şimdi biz hamileyiz ama annelik nasıl pek bilemiyoruz konuşmasi kolay diyolar annelik zor diyolar bebegim icin gun sayiyorum insallah herkes sağ salim kucagna alir annelik nasil bisey zorlukları güzellikleri neler

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Uykusuzluk açlık pasaklı bir hal iki günlük saç hahaaa:D

(149 puan) tarafından
Sen daha çok tazesin kırkın ciktimi
tarafından
48  günlük olduk cnm
(149 puan) tarafından
Masallah bizede dua et bizde doguralim:)
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından

Öhöm öhöm 2 çocuk annesi yazıyor:))) Anne olmak duygusu tarif edilemez canım. Rabbim biz annelere öyle güzel merhamet vermiş ki şükürler olsun. 2 kızım var biri 8 yaşında biri 3 aylık.  Bakıp bakıp gözlerim doluyor. Uykusuz kalıyorsun,  çocuğun hasta oluyor onunla birlikte canın acıyor, sürekli endişe içindesin anlayacağın. Ama dünya da hiç bir his,duygu annelik gibi olamaz. Şükürler olsun Rabbime bana sağlıklı 2 tane evlat nasip etti.

(149 puan) tarafından
Ne guzel anlatmişsin darisi isteyen herkese
(7,117 puan) tarafından
Isteyen ve kıymet bilecek herkese nasip etsin Allahım . Daha çok şey yazılır da işte:).
(149 puan) tarafından
Anlatilmaz yaşanir
(7,117 puan) tarafından
Aynen kuzum:))
0 oy
tarafından

Ilk basta tam olarak bebegime.alışamamıştım. bakmasi beni cok zorluyordu. Ilk on gün pek sevememistim.ama sonra bi baktım ki bebegime resmen bagimli olmuşum. Hep hep hep iyikide varsın dedim. Ilk zamanlar uykusuzluk yorgunluk vs cook oluyor tabiki ama bir süre sonra sende onunla uykusuzluga zorluga alışıyorsun. Suan 6 bucuk aylik ve ben sabaha kadar basimda nobet tutsam bir gram bile uyumasam gocunmam. Hep onunla ilgilenmek istiyorum. Evin neşesi oluyor. Gulucukler saçarken dünyanin enn mutlu insani sen oluyorsun.Allah seninkinide saglikli kucagina versin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah<3

(149 puan) tarafından
Amin canm benim insanoğlu neye alişmiyoki
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Hem çok zor hem çok güzel bir duygu bi yerde duymustum ana rahmine dustugu zaman kusturmaya baslar omur boyu kusturur diye rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

Uykusuz kaldigin ac kaldigin bir bardak çay bile icemedigin zamanlar oluyor tuvalete gidemediğin ama hepsine değiyor bi bakışı bi kokusu yetiyor hele büyüdükçe yeni şeyler öğrendikçe insan çok mutlu oluyor.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
(149 puan) tarafından
Amin canm benm
0 oy
(163,356 puan) tarafından
Uyumuyo gogsum felc 
(149 puan) tarafından
Uyur annesi daha minik
0 oy
tarafından
Daha çok minnak bi oğluşum var ama yememek için kendimi zor tutuyorum. Tam uyutuyorum artık diyorum iki lokma bişey yiyim basıyor çığlığı artık yemekleri soğuk yiyip çayı soğuk içiyorum alıştım. Uyumayınca uyutmaya çalışıyorum çok uyuyunca da acaba bişey mi oldu niye uyanmadı diye düşünüyorum uykusunda bile özlüyorum öpmemek için kendimi zor tutuyorum sürekli kucağımda olsun istiyorum. Tabi ilk 10 gün çok zorlandım hem lohusalığın verdiği psikoloji hem çocuğum ememedi ağladı sürekli kilo da almadı moralim bozuldu ama sonrasında alıştık birbirimize şimdi çok mutluyuz ikimiz de :) 
(149 puan) tarafından
Maşallah allah mutlulugunuzu bozmasin
0 oy
tarafından
Ben şu aralar özellikle uykusuzluğa hiç katlanamıyorum dış çıkarıyor bi yandan huysuz evimle kendimle pek ilgilenemiyorum durmayınca bazen öyle mizliyor ki sadece kucakta durmak istiyor 1 Saat ayakta sallıyorum uyudu yarim saat bisey ondada zaten hangi işi yapabilirsin ki duş almak için eşimi bekliyorum yani zor yanları bunlar ama güzellikleri daha çok fazla.. Kokusu,gulusu, uyuyusu, sana ihtiyaci olan bi can senin canin yani cok farkli guzel bi duyguymus evlat sevgisi ..Rabbime çok şükür bize böyle bi duyguyu tattirdigi için olmayanlarada versin inşallah. 
(149 puan) tarafından
Insana neşe katarlar:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde instanbulover (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.
0 oy