Uykusuzluk açlık pasaklı bir hal iki günlük saç hahaaa
Öhöm öhöm 2 çocuk annesi yazıyor)) Anne olmak duygusu tarif edilemez canım. Rabbim biz annelere öyle güzel merhamet vermiş ki şükürler olsun. 2 kızım var biri 8 yaşında biri 3 aylık. Bakıp bakıp gözlerim doluyor. Uykusuz kalıyorsun, çocuğun hasta oluyor onunla birlikte canın acıyor, sürekli endişe içindesin anlayacağın. Ama dünya da hiç bir his,duygu annelik gibi olamaz. Şükürler olsun Rabbime bana sağlıklı 2 tane evlat nasip etti.
Ilk basta tam olarak bebegime.alışamamıştım. bakmasi beni cok zorluyordu. Ilk on gün pek sevememistim.ama sonra bi baktım ki bebegime resmen bagimli olmuşum. Hep hep hep iyikide varsın dedim. Ilk zamanlar uykusuzluk yorgunluk vs cook oluyor tabiki ama bir süre sonra sende onunla uykusuzluga zorluga alışıyorsun. Suan 6 bucuk aylik ve ben sabaha kadar basimda nobet tutsam bir gram bile uyumasam gocunmam. Hep onunla ilgilenmek istiyorum. Evin neşesi oluyor. Gulucukler saçarken dünyanin enn mutlu insani sen oluyorsun.Allah seninkinide saglikli kucagina versin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah
1,486,308 soru
24,299,483 cevap
343,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın