0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 38 hafta lik oldum bugün perşembe sezeryanim var ve ben hala geziyorum yerimde duramiyorum birşey olur mu diye de korkuyorum bilgili olanlar pleasa :)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canim ya niye zarari olsunki zaten doktorlarda bol bol gezin diolar
tarafından
Artık karnim düşmüş canim yolda goren gezme dogurucaksin diyor korkuyorum :)
tarafından
Valla bnde geziodum eve 12 de geldim sbh 6tida doguma gittim hicte nisi olmadi vlla:D
tarafından
Devam o zaman canim bende gezim bari :))
tarafından
Aynn gez valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
kiz enerjinin kaynagini banada söyle çabuk
tarafından
Canım valla bilmiyorum gece uyku yok ama yerimdede durmiyorum esim de birşey mi kullaniyosun sen diyor :))
tarafından
doğru söylüyo adam:)
tarafından
Tek tesellim kötü de olsam iyiyim diyorum kötü olduğunu kabul etme bak o zaman enerjik oluyorsun :)
tarafından
doğru söylüyorsun cnm
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım benim iyi yapıyorsun kuzum 
tarafından
Geziyorum kuzum valla son 6 gün :)
0 oy
(99 puan) tarafından
Doğurduktan sonra aklın gezemediklerinde kalıyor, o yüzden gez gezebildiğin kadar..:) tabi çok da yorma kendini..:D
tarafından
Yok canim yavaş yavaş geziyorum son son 6 gün: )
0 oy
(336 puan) tarafından

Herhangi bi tehliken yoksa gez valla..benim erken dogum olucak ikiz oldugu icin esime taşıttırıyorum kendimi:)son son arkadaslarima falan gidiyorum nasil olsa ikizler dogunca uzun sure biyere cikamiycam :D

tarafından
Gez kız senin bide 2 tane :) Bende geziyorum valla  son son bebis olunca da arabaya koyup gezmeyi düşünüyorum yine planlarim var :))
(336 puan) tarafından
Yani havalarda ısıniyo gezebiliriz insallah:)
tarafından
Inşallah canim inşallah: )
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Ben geziyorum millet rahatsız oluyor bende onu anlamadım şahsen :D hemen arıyorlar hesap soruyorlar sülalesi ayak benim bacak  benim yorulan onlar kime neyse dert oldu 

tarafından
Ahahaah bende de  aynı canim yollarda dogurucaksin diyorlar dogururum siz mi dogurucaksiniz diyorum: )
(1,145 puan) tarafından
Milletin derdi tasasi ben oldum ya eşimin babaanesinin kızıyla gelini de hamile ay uy bir naz anlatamam bana diyor sen kuvvetlisin  yemekleri sen yap onalr hasta diyor ben sanki başka bir şey taşıyorum biri 1.5 aylık diğeri 5 aylık bende dedim kendi gelinin le kızına söyle ben çok geziyorum die güçlü müsum =D  çok komik ya cahil olmak çok zor gelde delirme binde bir gidiyorum ondada bişey buluyorlar
tarafından
Ay bu nasıl bir zihniyettir ya bana da aynısını yapıyorlar neymiş ben hiç hamile gibi degilmisim kilo almamisim dedim nazar etmeyin ne olur cabalarsanjz sizin de olur ben araştırırken bana ay çok takintilisin diyorlardı canim şimdi de herkes naptin diyor utanmadan: )
(1,145 puan) tarafından
Yaa işte al brini vur ötekine saçmalık başka bir şey değil takmiyorum cevaplarını veriyorum die bastirmaya  çalışıyorlar maşallah kızı durmadan aseriyor naz napiyor ya.ben 2 kere biseu canım çekti neden eşimi yollamisim  gunahmis belim ağrıdı dedim ben 10 tane doğurdum ama diyor geliniyle kızına laf demiyor yok oğlunun ismini koycakmisim  benim ilk çocuğum koymam dedim gitmiş kayinpederime asla koymam asla dedi demiş halbuki ben ne kendi babamın ne eşimin babasının koymam dedim. Batıyor valla bak batıyor rahat olmamız millete
tarafından
Aman canim ben neler yaşadım anlatanlatsam roman olur uyardım uyardım yok en sonun da ne mi oldu kaynanami engelledim 3 aydır ne sesini ne yüzünü süper birşey: )
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Ben gece 2 ye 3 e kdar gezdim ertesi gün 2 de dogum yaptim :) gorenler artik evde otur yolda dogurcaksn diyolardi bişey olmadi bana şükür agrin sizin yoksa gez :)
tarafından
Geziyorum valla canim pisman da değilim: )
0 oy
(5,935 puan) tarafından
53 gun önce doğum yaptim doğum yaptigim güne kadar 1 gün oturmadım evde de durmadım. Bebeğim 20 günlük olduktan sonrada ciktim 2 gunde 1 cikiyorum disari 
tarafından
Bende aynı canim ve gezmek çok iyi geldi bana gerçekten
(5,935 puan) tarafından
Bana da çok iyi geliyor disari cikmak canım
tarafından
Hem vücut olarak hem psikolojikmrn rahatlıyor canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,858 soru

24,050,255 cevap

329,634 kullanıcı

...