Prensesdim ya babamın evinde kocamın evindede kraliçe gibiyim çok şükür
Bana evinde okul evdi yaşamım okul bitti iş ve ev oldu snra evlendim şimdi tek ev ve çocuk
Temizlik yapardim süpürme isi bendeydi her yeri süpürür yikardim hergün sonra ablamin evi bi sokak ilerdeydi oraya giderdim otururduk para biriktirirdik toplanir carsiya giderdik antebin carsisi meshurdur ne guzeldi yaaa
cok özgürdüm ne annem ne babam bır dedıgımı ıkı etmedıler cok sukur annem hiç iş yaptırmazdı calısıyodum izinli gunlerımde bende yapardım cok mutlu olurdu anacugum baba evı gıbısı yoktur yok evlendınmı sorumluluk alıyosun baba evınde prenses gıbısın aslında
Sadece odamı temizlerdim. Çalışıyordum. Hafta sonları tuvalet lavabo yıkardım. Anacığım yapardı ev işinin çoğunu. Toprağı bol mekanı cennet olsun
İşten geldiğimde canım annem yemeği yapmış olurdu.
Gerçekten bekarlığın sultanlık olduğu doğruymuş. Şimdi çocuk bakımı da dahil tüm ev işi bana bakıyor.
Ben çıkamaz dim babam izin verirse giderdim
Ev isiyke alakam yoktu benim de
ANNEM soğan doğra dediginde ellerim kremli deyil ranzama cekikidjm
Psiman oldum tabi millet e neler yapıtım da yaranamadim ama ANNEM küçük birseyden mutlu olurdu
Her işi ben yapardım ana evinde Kızkardeşim bi işe elini sürmezdi hiç hersey benden sorulurdu çalışıyodum ozamanları annem beni biyere göndermezdi bekarken çalışdığım parayı anneme verirdim hiç elimi sürmezdim tek başına çalışıyodu çünkü 3 kız çocuğuna bakmak kolay değildi okulu bırakdım çalışdım evlenene kadar
Baba evi görmedim
Valla tüm öğünü anam önüme sererdi anamla gezerdik mutluyduk benim baba evi değil ana evimdi is falanda yapmazdım pek çünkü calisiyodum şimdi ev hanımıyım iki çocukla tüm gün evdeyim sonuç gene mutluyum
sürekli temizlik yapardım ev işi yemek bulaşık vs evlendim gene aynı degişen bişey yok
1,471,800 soru
24,103,376 cevap
332,553 kullanıcı