Ben kendimi söyleyiyim. Evlenmeden önce muhalif bir türkçü, milliyetçiydim. Çok sayda Teşkilatların rehberiydim. Zaten erkek gibi büyümüşdüm. Bir hayalim vardı. Elim yetdiyi kadar toprağımda olan öksüz, yardıma muhtac olanlara yardım edecekdim. Defalarla bölmelere düşmüştüğüm oldu. Azerbaycanda her şey çok gerin. Ermeniperestler halkımıza zulüm ediyor. İşte bir anda hayat arkadaşım çıktı karşıma. Buraktım her şeyi. Birden aradan gitdim. Şimdi yolda görürken tanıyorlar beni. Her teşkilat üyelerimle, türkçülerle karşılaştığımda kötü oluyorum. Söz verdim. Yapamadığım işi, evlatlarım yapacak. Allahın izni ile adalet uğruna vuruşmağı öğreticem onlara. Bir alim değil, bir insan büyütücem. Sizinle paylaşmak istedim. Çünki, yine hatırladım o günleri
Vallahi ben cok minnostum yaa bu zombi beni çökertti bacim hayattan soguttu benii
Evlenmeden önce fıstık gibiydim. Rahat, özgüveni yerinde, her türlü ortama ayak uyduran.. şimdi ölü gibiyim kırışıklıklar, saçımda beyazlar, üzerimde günlerce giydiğim kıyafetler...
Nasıl biriydim hayat dolu derler ya aynen öyleydim cocuk gibiydim neşeli böseydim ben evlendim ruhum darlandi
60 kiloydum seviyodum o halimi simdi ne sen sor ne ben soyleyeyim
Daha mutluydum...
Unuttum ya hakket ben nasıl.biriydim Nasıl olsamda evlilikten sonra büyüdüm olgunlastim öğrendim daha da pişiyorum daha öğreneceğim çok şey var ...
Evlenmeden önceee taş gibiydim şimdi meteor gibiyim bu gün ego tavan bende neyse ciddileşiyim evlenmeden önce vurdum duymaz hi birşeyi önemsemeyen biriydim şimdi her iyi kafama takıyorum
Ne bilim ya bakimliydim guzeldim simdi carpilmis gibiyim
Çok saftım ya, herkesi kendim gibi biliyordum bi de. Evlendikten sonra gözüm açıldı. İnsanlardan üstüste silleler yiyince
1,493,290 soru
24,399,133 cevap
349,973 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın