0 oy
1,323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,681 puan) tarafından
Evet kızlar nasılınız temizlik yapiyormuydunuz disari cikabiliyormuydunuz 

Ben açıkçası temizlikle alakam pek yoktu okuldan gelip arkadaslarimla disari çıkıyordum bazen anneme işten geldiginde supriz olsun diye tüm gun dip köşe yapardim cok mutlu olurdu canım ya çok ayıp etmişim ona şimdi geldim buraya elaleme deli gibi hizmet edip her gun temizlik yapiyorum adeta titiz bir kadin oldum 

Ya siz 

43 Cevaplar

+7 oy
(16,787 puan) tarafından
Prensesler gibiydim ben baba evinde :D
(12,524 puan) tarafından
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım :D
(16,787 puan) tarafından
Hahaah aynen valla
-Reklam-
+3 oy
(163,444 puan) tarafından
El ustunde tutlurdum yedigim onumde yemedigim arkamdaydi hic kalbimi kirmadilar istedigim zaman yatar istedigimde kalkardim 
+3 oy
(14,062 puan) tarafından

Baba evi diyince hep derinden bir offfffffffffffffff çekerim gerisi anlaşılır zaten:'(

+1 oy
tarafından
Yer icer gezer keyfime bakardim simdi külkedisi gibiyim :D
0 oy
(1,135 puan) tarafından

Vallaha ben hep okul okudum hep çalıştım arada yapsrıdm evde doğru düzgün yemek yemezdim hoş evlendim kendi evimdeyim hala aynıyım :D çalış anam çalış yani :D

0 oy
tarafından
Öyle yemek temizlik felan pek yapmazdım bazen içimden gelirse yapardım babamla çok giderdim dükkanımız vardı orada dururdum çarşıdaydı bide arkadaşlarımla geziyordum tozuyordum  o kadar çok özledim ki o zamanları://
0 oy
tarafından

Ben işten geç gelırdım annemde sırf haftasonu dınleneyım dıye yaptırmazdı ama annemde çalışırken yada yapamadıgı zmanlar yapardım akşam dıları çıkamazdım ama gunduz belırlı saate kadar iyi gezerdım şimdi eşim gezdırırse gezerım ama elaleme delı gıbı hızmet etmıyorum umurumda da değil zaten :)

ahhh baba evi mükemmel 

0 oy
tarafından
İse giderdim gelirdim izin günlerinde ev temzlerdim babam disarda arkadaşlarımla çıkmama izin vermezdi ama hayatımdan çok memnundm iyikide izin vermems bile dedim cogu zman annemde izin vermezdi arkadaslarm bize gelirdi evde vakit geçiririz annem ben arkadaslarm hep beraber otrrdk 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Okuldan gelirdim annem yemeği hazir etmiş olurdu babam da hep izin verirdi nereye çıkmak istesem güvendiği için sıkıntı cikarmazdi zaten bana çok duskundu üzülmeme kiyamazdi şimdi  tam tersi eşim annemlere gitmeme bile benim istediğim gün annenlere götürüm diye kavga çıkartıyor sanki benim o an özlemem umrunda değilmiş gibi
(2,575 puan) tarafından
Ben 27 yim farkeden birşey yok bende 35, de evlenseydim diyorum bişey istesemde alsalar diye gözüme bakıyorlar. Babam annem canım annem güzel annem ağlattın yine.. zaten doluyum tuz biber oldu valla.
(4,692 puan) tarafından
Uzakta mısın
(2,575 puan) tarafından
Yok aramız çok yakın ama bazen çok mutsuzum . Eşimde iyi Allah var karismaz götürür beni kendide gelir benimle ama ne bilim bazen keşke evlenmeseydim diyorum ben eve döneceğim zaman boynu bükük bakıyorlar arkamdan tek benim abimde asker ben gelince sevinçten ne yapacağını sasiriyor ikiside gidince de buruuk oluyor arabada ağlıyorum eşim yarın yine götürürüm diyor ama istw
(4,692 puan) tarafından
Bende öyle oluyorum hiç birakasim gelmiyo ama eşinin kıymetini bil ben eşime geçen hafta gittik bebisi özlemişler derim her hafta gitmek zorundaymissin gibi hissetme diyo
(2,575 puan) tarafından
Çok şükür ne zaman gidelim desem götürür. Babam arar ne zaman geliyorsunuz diye ertesi gün götürür ben bazen evdeyken bil bakalım ben neredeyim der. Çünkü başka kimseleri yok abim dediğim gibi uzakta bı ben bı eşim. Sığınacak tek dalı biziz eşimde bunu biliyor elinden geldigince yanlarında oluyor.
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ben en isi de yapardim yemekte yapardim 

Disarida cikardim arkadaslarla gezerdim cok guzel zamanlar di yaa
0 oy
tarafından
Is yapmayi hic sevmezdim annem zorla yaptirirdi bide kendisi misafir gittiginde evde yalniz oluyordum her yeri temizliyodum surpiriz yapıyordum anneme bende simdiki aklim olsa hep yardim ederdim ona bütün isleri kendisi yapiyodu canim benim:)
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bütün evi yükü işi gücü üstümdeydi. Okula gitmeden sabah evi temizlerdim okuldan gelir yine evi temizlerdim. Annemse hiç bişeye el sürmezdi.ödevlerimi ancaa yapardım hep ezildim o konuda.. önceleri yengelerim yapardı onlar evden ayrılınca bana kaldı.. hatırlarım ki boyum tezgaha yetmezdi tabure koyup bulaşık yıkattırırdı küçücük yaşımda annem bana.. oyun çağlarım hep evin işi gücüyle geçmişti
(3,681 puan) tarafından
Böyle anneler de var ben karşıyım tabikide verilmeli kiz cocugu eninde sonunda yapacak bir gun alıştırılması lazim ama abartmadann
Çocuğun çocukluk dönemini elinden almadan
(2,591 puan) tarafından
ÖzAnnem olsaydı belki oda yaptırmazdı bana canım...
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Annem şu an evimde bende kalıyor kardeşimle birlikte kardeşim bnim yastığıma yatmış kendisi grip bende niye yastığıma yatıyorsun gripsin dedim annemde biz vebalı değiliz kızım demeye başladı bizden tiksinme demeye başladı. Ama evlenmeden önce bunu dediğimde annem çok normal karşıladı hatta evlenmeden önce ter korksam hemen sen ter kokuyorsun derdi ve daha çoğu şeyi söylerdi ama şimdi ben burda söyleyince yanlış anlaşılıyor.
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Ailemin biricik kızıyım o yüzden çok nazliydm el üstünde tutuldum hep gerçi hala öyleyim 

Temizlik di yemek ti annem kiyamazdi çoğu zaman ama bazen berbaer. Yapardık o kadar hala kıyamaz bana geldiğinde kendi yapar yemeği filan canım annnem ya babamı hiç soylemiyorum bile bı başlasam roman olur 
0 oy
tarafından
Herşeyi yapardim enerjim ful artı fuldu hatta yazin anneme birşey yaptırmazdım hiç bütün işler bendeydi gezerdim istediğimi yapardım canım şükürler olsun 
0 oy
(2,176 puan) tarafından
ula hepiniz prensesmissiniz harbiden :D ben okula giderkende calisirkende hep temizlik camasir bulasik ugrasirdim annem bi tek yemek yaptirmazdi onu da son zamanlarimda isten cikinca birakmisti bana hep haftasonlari utu yapmakla gecerdi nerdeee arkadaslarla bulusmak nerdeee disari cikmak :D okulda goruyosun ya yetmez mi derlerdi :D ama ozluyorum yine de o gunleri ya❤
0 oy
(586 puan) tarafından
Sen hiç ailemden kurtulayım da ne olursa olsun dedin mi ölmek istiyorum dedi mi ......
0 oy
tarafından
Makyajımı yapar dozunda arkadaşlarım la gezer eğlenirdik annem elimizi bişeye sürdürmezdi siz ders çalışın yeter ki diye dana gbii yatar her sene tatilimize giderdik gerçi şimdide gidiyoruz eşimle ama olsun şimdi Ramiz dayıya döndüm at gibi koşturuyorum evin içinde 15 dk  bir çay içsem kar sayıyorum evladıma feda olsun o ayrı kurban olurum ona 
0 oy
(982 puan) tarafından
Ben evde butun isi yapardim canim yemek temizlik ben gidince annem cok zorlandi 
0 oy
(155 puan) tarafından

Ahh babam evi ahhh

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,315 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Şule Asgerova (201 puan) tarafından soruldu
+3 oy
36 cevap 1,622 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,031 göst.