0 oy
634 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza bir şey sormak istiyorum ya burada böyle dertleşmek soru sormak çok güzel bir şey birbirimizi tanımıyoruz ama en azından şimdiden geleni sonra veriyoruz Ben 7 yıllık evliyim Eşim bir hırdavatçıda işçi işi çok zor sürekli yük taşır duruyor erkek kardeşlerim ve babam sürekli ondan borç istiyorum O da onları hiç kalmıyor yani bu artık Çok sıkılmaya başladı ve ödeme gibi bir niyetleri de yok eşim de utanıyor istese ben de işime çok üzülüyorum Hani kıyamıyorum ona Allah var Tamam ailem de günahımı eşime çok üzülüyorum Sizce istemeli miyim istemedi miyim Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla pek anlayamadim ama sanirim senin ailen esinden borc para istiyo geri vermiyolar sende isteyim mi diye soruyosun? Yanlis anlamadiysam. Kendilerinin dusunmesi gerek ama vermiyolarsa iste tabiki sizde bi ev gecindiriyosunuz
(2 puan) tarafından
Kızım durmuyordu mikrofonla konuşup yazdım o yüzden klavyeden yazacağım mikrofona söylüyorum bazen Kusura bakmayın düzgün yazmamış Evet aynen
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bir daha borç isterlerse yok deyin biraz mesafeli olun. İnsan kendi kendine zor yetiyor zaten. Aldıklarını da geri ödemeliler bence 
(2 puan) tarafından
Vallahi ödemiyorlar yüzden çok beklentileri var Yani annem olsun babam olsun Tabii Biz de bu beklentileri karşılayamıyoruz
0 oy
tarafından

Uzundan ziyade klavye azizliğine uğramışsın :) 

İste tabi. 

tarafından
Laiklik elden gidiyeaaahhh
İrtica geliyesaahh
tarafından
Biz burda kürtaj yapiyeah
tarafından
Sus lan :D sjsjajja güldürme beni konuşmuyorum seninle :D
tarafından
Niye lan ben naptimm?? Senin gibi kuytu koselerde milletin karisina kizina yazmadim yaa
tarafından
Haaiiiinnnnn :D vataaannn hainii
0 oy
tarafından
Şimdiden geleni sonra veriyoruz kısmını anlamadım bence istemelisin canim
0 oy
tarafından
3 kez okudum anlayabilmek için ailen para alıp vermiyorlar mı o zaman iste geçim zor valla canım bu zamanda herkes zorlukla ekmek parası kazanıyor ben olsam isterdim
(2 puan) tarafından
evet Sürekli eşimden borcu istiyorlar bir küçüğüm erkek kardeşim askere gitti geldi sürekli para istiyor böyle bir milyar bir buçuk ama vermiyorlar böyle sıkıntı oluyor ister istemez eşimle kadar istemesede bekliyor vermelerini ama bilmiyorum
0 oy
tarafından

Isteyin borcunuzu ailende olsa sende bir yuvasın sonucta ekmegin ayri simdi durum musait olsa Allah rizasi icin verirsin ama sizim durum zaten skntili bir daha sizden para isterlersede vermeyin herkesin gecimk zor çünkü 

tarafından
Onlar düşünmüyorsa sende dusunmeyeceksin :))
(2 puan) tarafından
Galiba isteyecem annem e soylerim ‍♀️
tarafından
Soyle soyle kiz benimde babamin borclari var gecen asker esiyim ya ben esimde para gonderdi ama onum yanina gidecektim babamda harclik verdi sonrasinda harcligi istedi :D :D devir bu olmus artik herkes kendi yuvasini :))
(2 puan) tarafından
Aynen öyle canım doğru diyursun gaza geldim isteyecem
tarafından
:D istee tabikide ama kirmadan saygini koruyarak iste ki gonulleri kalmasin benim babam espiriyi katarak isin icine istedi valla :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 657 göst.
14 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Defnenin annesi (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 532 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 399 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,756 soru

24,435,184 cevap

352,798 kullanıcı

...