0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Eşimin ailesinin yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil hangi birini anlatsam ki kimse kimseye durduk yere tavır almaz küsmez bende ailesinin her yaptığını anlattım içimi döktüm rahatladım ben konuşmayı düşünmüyorum ha bu sebebten bana konuşmucaksan yollarını da ayircaksan sen bilirsin ailene tahamulum yok dedim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşimde bir gün sana dese bunları tepkin ne olurdu acaba 
(9,920 puan) tarafından
Aynalık yapsanıza bacım buna politik olmakta deniyor sizde esinizin yanında oyle davranın madem
(1,139 puan) tarafından
İşte o da iki yüzlüğe giriyor şahsen hiç benlik değil yapamam
(2,203 puan) tarafından
Canım içim almıyor benim hamileyim doğuma 40 gün kaldı onda da dün nişan geldi ağrım var inan laf edecekler diye gidemedim hastaneye kaynanam ikimizken bu bebeğe bişey olursa seni öldürürüm döverim ya da inşallah oğluna benzer yakışıklı olur sen bakmahı bilmiyorsun sen cahilsin daha neler neler bir sürü şeyleri var beni geçti annenden sana hayır gelmez bekleme falan demeye bile başladı kocamın yanında yüzüne gülüp politik olacaksam olmayayım daha iyi çünkü benim içim kaldırmıyor senin kaynanan sana hamilesin ağrın var diye gerizekalısalakaptal değişiksin dedş mi benimki dedi işte kocama söylediğimde annesine hesap sormaya gittiğinde brn öyle demedim diye ağlıyor ben politik olmak istemiyorum şahsen çünkü içim almıyor
(1,139 puan) tarafından
Boş ver konuşma sen de. Laf edecekler diye niye hastaneye gitmiyorsun nişan geldikten sonra 3 gün içinde olur diyorlar doğum. Benim de nişanlım geldi o gece sancım tutmuştu ama sen sancılarını takip et düzenli olursa mutlaka git. Sen laf etme onlara eşinle de onlarla ilgili tartışmaya girme ama bir şey oldu mu da kendini ezdirme ne olacaksa olur. Benimki de bebeğim yoğun bakımda kalmıştı bana kalkıp senin yüzünden demişti evime geldi bir sürü şeyler boyuna eleştirmeler annemin çocuk gibi azarlamalar Allah herkese analık vermesin demeler neler neler. Sonra boşanacağım deyince de ağlaya hazırlayan yalvarıyordu şimdi konuşmuyorum ne yaparlarsa yapsınlar. Oğulları öyle ayrı bir iki defa görüntülü arayıp görüştürüyor torunlarını o kadar
(2,203 puan) tarafından
Sen ayrısın kaynananla ben aynı apartmandayım eşimle Dışarı gezmeye çıkıyoruz mesela hemen arkamızdan çıkar nereye eder mesela a ile Apartmanı en üstte ben altımda eltim Onun altında kaynanam oturuyor eltim çocuğuyla dışarıya çıksın arkasından takip falan ediyor Hani normal bir insan değil Ben bununla bir kere hastaneye gittim hastaneye inletti Sana yemin ederim ki hastaneye inletti sonra çıktık ettiği laflar laf değil şime söylüyorum bak hani kırılıyorum Annem Bunları bunları söylüyor annesine gidiyor diyor ki niye böyle söyledin annesine hemen ağlıyor diyor ki İşte ben öyle demek istemedim Ben Türkçe bilmiyorum ben Kürtçe konuşuyorum anlaşılmıyor beni anlamadı Ben öyle demek istemedim diye ağlıyor eşimle annesi olduğu için haliyle hak veriyorum ona da diyor işte bana gelip hayatın öyle demek istememiş ani Zaten bunlar sıkıntı Ben de aynen apartmanda olmasam başka bir yerde olsam İnan ki umurumda olmaz Ama gecenin o vakti o ağrıyla Bir de o kadını çekemezdim Yani hiçbir şekilde
-Reklam-
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Malesef bende aynı durumdayım ama bakıyorum eşim mutsuz anne babası ile görünüyorum diye geçen konuştuk bavilarima abilerime git demiyorum sana çok haksızlık yapıldı biliyorum haklısın ama annem babama gitmeni istiyorum iksiide yaşlı yine haklısın ama annem abbam sonuçta atamam ya dedi düşündüm 2 haftadır haftada 1 gidiyorum akşama kadar eşim de geliyo farkındayım adam daha mutlu gibi yapılanları Allah'a havale ediyorum 
(879 puan) tarafından
Eşim mutlu olsun diye konuşamam valla :)) yapmasalardi hata
(1,846 puan) tarafından
O senin bilecegin iş artik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 372 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 724 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler