Ahh canım ahh eşim işten 5 günlüğüne izin aldı benimle bebeklle vakit geçirsin diye kız yüzünü zor gordüm adama çay koyuyorum tam birlikte keyif yapacaz sanki inadına bagırıyo afam bana sarılmaya geliyo yine bagırıyo kıskanıyo mu ne
Çocuktan önce bianda işten geliyorum in aşağıya dolaşalım hem markete uğrarız falan diyodu. Şmdide diyo ama ben ÇOCUK ÜŞÜĞĞÜÜR diyr inmiyorum..
Çocuktan önce telefonu sessizde olsa kızardım, şimdi O ZIKKIMI SESSİZE AL ÇOCUK UYANIR BİRİ ARASA diye adamı azarlıyrum
Eskiden bol bol vaktimiz vardı canımızın sıkılmasına.
Şmdi yemek yerken bile bi ekşın
Ay okuyunca tereyağı gibi eridim ya evet bende çok özledim ya eşimi evde bile önce bir çekyat a kendimi sırf sarılmak için zor sigdirirdim tlv izlerdik yatakta bile çocuğu salaya salaya uyuya kalıyorum ve sarılmadan uyuya kalıyoruz afedersiniz kusura bakmayın adam birlikte oluncaya kadar kursağında kalıyor herşey haha
Ben film izlemek istiyom ama pek mümkün olmuyo bizim cadıdan film izlemek bize lux
Evin icinde hirsiz gibi dolasiyoz korkuyorz bebek uyanir diye
Gülesim geldi postunu okuyunca tam da bu konuyla alakali komik bisey yaşadım dün bende özler oldum kocami valla bütün ilgiyi kendine istiyo büyüdükçe uyurken bile sarilamiyoz anam
1,489,727 soru
24,347,882 cevap
346,348 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın