0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (422 puan) tarafından
Eslerinizle aranizda degisiklikler oldumu bnde oldu resmen ayni evde adami ozler oldum yarim saat zor goruyorum yuzunu cocuklarla urasmaktan esime zamn kalmio beraber uzanip tv izlemeyi ozledim beraber cay icmeyi :/

12 Cevaplar

+1 oy
(1,818 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ahh canım ahh eşim işten 5 günlüğüne izin aldı benimle bebeklle vakit geçirsin diye kız yüzünü zor gordüm adama çay koyuyorum tam birlikte keyif yapacaz sanki inadına bagırıyo afam bana sarılmaya geliyo yine bagırıyo kıskanıyo mu ne :D

-Reklam-
+1 oy
(2,890 puan) tarafından
Küçük mü bebis canım büyüdükçe rahatlıyorum ben. 17 aylık baya vakit geçirir olduk
(422 puan) tarafından
Sorma buyuktu kucuk oldu biri 20 aylik oteki 1 aylik ')
(2,890 puan) tarafından
E normal canım küçük olanin en zahmetli zamanları. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Küçük de biraz büyüsun rahatlarsn şuan çok bunalmis olmalısın anlıyorum
(422 puan) tarafından
Amin canim cumlemizinkini ins
Bunalma sadece esime vakit ayiramadim icin uzuluorum onun disinda cok sukur iki evladim var n mutlu bna
(2,890 puan) tarafından
Tabi canım Rabbim kimsenin kucağını boş koymasn sağlık olsun gerisi geçiyor.
0 oy
(558 puan) tarafından
Ayni sikinti bizdede var canim cocuk uyuyor diye cay yapsam cayi bardaga koyduum an uyanior :D 
0 oy
tarafından
Cocuktan once istedigimiz saatte yatar istedigim saatte kalkardik istedigimiz zaman gezmelere giderdik simdi oyle degl tabi
0 oy
tarafından

Çocuktan önce  bianda işten geliyorum  in aşağıya dolaşalım hem markete uğrarız falan diyodu. Şmdide diyo ama ben ÇOCUK ÜŞÜĞĞÜÜR  diyr inmiyorum.. 

Çocuktan önce telefonu sessizde olsa kızardım, şimdi  O ZIKKIMI SESSİZE AL ÇOCUK UYANIR BİRİ ARASA diye adamı azarlıyrum :D

Eskiden bol bol vaktimiz vardı  canımızın sıkılmasına.

Şmdi yemek yerken bile bi ekşın :D

(2,591 puan) tarafından
O zıkkımı sessize all :))) çok güldüm bunaa kenndiimi gördüm bian :)
0 oy
(586 puan) tarafından

Ay okuyunca tereyağı gibi eridim ya evet bende çok özledim ya eşimi evde bile önce bir çekyat a kendimi sırf sarılmak için zor sigdirirdim :D tlv izlerdik yatakta bile çocuğu salaya salaya uyuya kalıyorum ve sarılmadan uyuya kalıyoruz afedersiniz kusura bakmayın adam birlikte oluncaya kadar kursağında kalıyor herşey haha :D

(458 puan) tarafından
Ahh ahhhh bende özledim valla
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Evet öyle oluyor cnm 
0 oy
(283 puan) tarafından
5 dakika yuzunu gorsem iyi 
0 oy
tarafından

Ben film izlemek istiyom ama pek mümkün olmuyo bizim cadıdan film izlemek bize lux:)

0 oy
tarafından

Evin icinde hirsiz gibi dolasiyoz korkuyorz bebek uyanir diye 

tarafından
Hahahhahhahaah :D
0 oy
tarafından
aynen bende öyle birsey yapamiyoruz evdeyken hep is yapmaya calisiyorum
0 oy
tarafından

Gülesim geldi postunu okuyunca tam da bu konuyla alakali komik bisey yaşadım dün :Dbende özler oldum kocami valla bütün ilgiyi kendine istiyo büyüdükçe uyurken bile sarilamiyoz anam :ermm:

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 689 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,375 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Saniye.. (7 puan) tarafından soruldu