0 oy
7,998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
Kızlar benim bir eltim var benden 5 yaş büyük bu yaz düğünleri olucak ama kayinvalidem cok ayrımcılık yapıyor ben her akşam kayinvalidemin yanına gidiyorum o zaman iyi davraniyo ama eltim geldiği zaman tavırları değişiyor ona daha yakın oluyo hamileyim bide ikisi ne zaman gezmeye gitseler beni hiç aramıyorlar sende gel diye maalesef eşimde annesinden yana olduğu için tek basima kaldim napicam bana bir akıl verin

29 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Amaaann boşver benim kaynanamda yapıyo o ayrımcılığı bide biz 5 eltiyiz
(398 puan) tarafından
Neden böyle yapiyolar anlamıyorum
(1 puan) tarafından
Allah büyük deyin haksizlk adaletsizlik var ayrımcılık oluyo havale edin Allah'a asla gelemem haksizlk günah eşit davranmak gerekir her zman.
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Gitme canim sende istenmedogim yerde durmam 

Bırak onlar iyi olsun  ben pekte unursamazdim
(398 puan) tarafından
Gitmeyince de eşim neden gitmiyon diye kızıyo cnm anlatıyorum ama beni anlamiyo
(12,271 puan) tarafından
Sende eşinin yanında kaynanani  ara beni niye cagirmadiniz  diye laf arasında şöyle bilsin eşin  canim
(398 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Umursama mesela ne halleri varsa gorsunler. Mutlulugunuzu bozmaya calismasinlar da. Bosver 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Amaaan taktigin seye bak nasilsa aralari acilicak hepimiz gectik o yollardan dugunden snr ya odaklan bosverr
(398 puan) tarafından
Doğru cnm
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım boşver takilmicak insanları takma seni uzenleri  sende üz boşver bebeğini düşün sen
(398 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Ayy boşver canım takma kafana benimki de yapıyor gibi hiç umursamıyorum. Kayınbabam beni istiyordu kaynanamla görümcemler pek hevesli değildi benden yana. O yüzden kayınbabam benim için önemli onunla aram iyi olsun yeter :)

0 oy
tarafından

Boşver kız yaa , ne yapacaksın onları ...

0 oy
tarafından
Sende araya mesefaeyi koy canım 
0 oy
tarafından
Kayanana cadı gibi kayanana bos Ver canım sende onları umursama 
0 oy
(179 puan) tarafından
Al karsina kaynanani aksam hatta eşin evdeyken cagir gel bize de geldigi zaman oğlunun yaninda anne sen niye ikili oynuyorsun de yeni gelin yanindayken kötü davranıyorsun soguk davraniyrosun o yokken bana iyi davranıyorsun noye boyle yapiyorsun de birde bir yere gidiyorsunuz beni çağırmiyorsunuz  lütfedip de 
(398 puan) tarafından
Evet bunu yapicam
(179 puan) tarafından
Yap kuzum niye sen uzuleceksin ki onlar uzulsun bu lafi soyledikten sonra da arayip sorma agirdan sat kendini bak bakalim o zaman nasil arayip soruyor
0 oy
tarafından
Boşver kafana taktiğin şeye bak 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Benim kaynanamda öyle ben hiç takmıyorum 5 eltiyiz hepsine ayrı davranıyor menfaatçi olmasalar herşey daha iyi ve güzel olcak ama işte insan oğlu nede olsa...

Kim onun işine yarıyorsa ona gore davranıyor hayat böyle işte yapcak bisey yok 
0 oy
(740 puan) tarafından
Canım katmanla eltim bi yere gittiğinde o akşam eşinin yanında kayinvalideni  ara aaaaa anne beni niye çağırmadın benide çayırdan bende gelirdim eltimle gitmisiniz  de  yada  kocana annemle eltim buraya gitmis annem sana  benimde gitmemi söyledi de sen mi unuttun beni cagirmadida  de
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Kız benim ortanca eltime benim kızım diyor benle büyük eltime elin kızı diyor:)) ben 3, kere ölü doğum yaptım soğuk diye gelmedi o zilli grip oldu 3 gündür başında bekliyor. Boşversene. Gerçi ben onu saç baş sokak ortasında evire çevire dövdüm:)), ondan benimki nispet yapiyot bana
(398 puan) tarafından
Ayrimci kaynanalar takmicam bende bundan sonra
0 oy
tarafından
Benim eltim benden 20 yaş büyük ve ilk gelin 22 sene sonra ben evlendim kaynanam yılların geliniyle kıyas yapıyor ve eltim aynı köyden kaynanamlarla iki üç ev öteden gelin gelmiş o köyün ve o evin bütün herseyini bildiği halde gelin gelmiş. Ben 4 5 saatlik uzaktan gittim bana herşeyi ogretecegi yerde onunla kıyaslar hala çok takardim niye öyle diye artık umursamıyorum anlarsa yapsın yeterki bana bulaşmasın diyorum . Tek farkımız eşim benim tarafımda annesinin ve yengisinin ne olduğunu biliyor. Esin niye gitmiyosun dediği zaman haberim olmuyor bana bişey demiyorlar dersin anlamazsa hala sende umursamazsın günü gelince neyin ne olduğunu öğrenir esin. Rabbim yardımcın olsun canım 
(398 puan) tarafından
Amin cnm Rabbim bütün gelinlerin yardımcısı olsun
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(13,672 puan) tarafından

Şimdi kendini iyi gösteriyor boş et sen uzaktan izle onları :)

0 oy
(368 puan) tarafından
Daha cicim aylarındalar canım bide şunu unutma fazla samimiyet tez ayrılık getirri
(398 puan) tarafından
Onunlada arası bozulsun da görsün gününü
0 oy
tarafından
Hiç bir şey yapma bırak gezsinler benim eltim de benden 9 yaş büyük benim kayinvalidem de eltimi daha çok seviyor mesela ona daha çok şey alır onunla gezmeye gider yani ona yardım eder bana yardım etmez bunlar normal seylerb
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Amaan bosver senden uzak olsunlar yalnızlık sultanlık kimse karışmasında sana :)

0 oy
(422 puan) tarafından
Bunumu kafana takion bosveeeer bnmkide otekini bna ornek gosterio bazen. H deip geciom

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 947 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,068 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 3,966 göst.

Kategoriler

1,470,084 soru

24,081,703 cevap

331,234 kullanıcı

...