0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim ve ben arada kaynanamın evinde kalıyoruz . O zmanalar kaynanam bize salonda iki ayrı koltuğu açıyor eşim gerek yok bi aynı koltukta yatıcaz demesine rağmen yok ayrı yatın vs. Diyor ben çok takılmıyorum çünkü zaten birlikte yatıyoruz sonuç olarak ama geçen gün şöyle bi olay yaşandı eşim askere gitti kaynanamın evinde kalıyordum görümcem ve eşi geldi. Görümcem salona yastık örtü falan taşıyordu kaynanam da yok olmaz siz benim yatağımda yatıcaksınız birlikte ben le baban salonda yatarız falan dedi illa da ısrar etti görümcemin eşi yok ayıp olur falan dedi ama kaynanam ısrar edince kabul etti o da. Yani biz ayrı yatınca ne oluyor ki 2 yıllık evliyiz bir evladımız var. Acaba iğreniyor mu diye düşündüm de bilemedim 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,492 puan) tarafından
Valla kendi yatağını elin adamına verirken igrensin bence. Kaynanan değişikmiş canım bir şey diyemedim. 
-Reklam-
0 oy
(8,296 puan) tarafından

Gerçekten böyle şeylere takılıyor musunuz?? Hayat böyle şeyleri takmak için çok kısa:) kaynanam bana altında verse onun yatağında yatmam, yatamam… şimdi diyeceksin ki bende yatmam. Ee o zaman niye bunu takıyorsun kafana? Belki senin yatmayacağını düşündüğü için, oda kızı olduğu yatar sıkıntı yapmaz diye ona söylemiştir 

0 oy
(24,152 puan) tarafından
Yataklar salona geldikten sonra ben hallederim de ne serdin nerde yattın ayrı mı yattın beraber mı yattın bunun muhabbetine izin verme. Ayrıca kızları onların prensesi o yüzden damat rahat etsin diye yalakalık yapıyorlar sizi de muhtemelen oğlum rahat etsin diye ayrı ser diyordur 
0 oy
(6,029 puan) tarafından
Kötü kaynanalığın kanunu budur, kendi kızına prenses muamelesi yapıp gelinine üvey evlat gibi davranmak. Evet ayrım yapıyor ama adalet hiç şaşmaz sana her ne ederse bizzat o prenses kızından çıkar. Sal elleme kendi haline. Dert etmeye bile değmez. 
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Bu benim kaynanam olabilir mi :)) benimki de ayni hepimiz toplanınca falan yatak odasını gorumcenlere verir verdiği yetmez gibi yatakta kızıyla damadı yataarken bu da yatağın aşağısına yer yatağı yapar . Eğer ki diğer görümcem de gelirse iki kızına damatlarla beraber verir aynı odayı . Düşün yani iki bacanak karılaryla götlü başlı yatarlar tövbe yarabbim yazarken gülme geldi bu gözler daha neler gördü bacım neler :)) aman ben istemem onun olsun odası koltukta.yatarim sevmem bir de başkasının yatak odasında kalmayı sonuçta herkesin kendine özel yani hoşuma gitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,102 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 4,026 göst.
0 oy
8 cevap 988 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,482 göst.
1 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,831 soru

24,145,390 cevap

334,649 kullanıcı

...