0 oy
451 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar dün akşam doç. Dr Oytun erbaş her açıdan programında konuşuyordu folik asit kullanmayın diye bagırsaklara zarar veriyor diye zaten tahıllar bizim hayatımızda var ekmek makarna vs gibi dedi bizler yanlış mı yaptık bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes bişey diyor takma bence. Bir gun sunu yeyin derler ertesi gun aman ha yemeyin. Folik asit ilk 3 ay iyi oluyor ben 2. Ayda basladim 1 ay kullandim suanda sıkıntı yok cok sukur 
(181 puan) tarafından
Ya bnm benim bebeğimin bağırsaklarından kan geliyor da eşim ile ona bağladık hemen acaba dedik
tarafından
Hmm. Kabiz vs olabilir doktora götürün bi
(181 puan) tarafından
Yok kızm 5 aylık 1 ayından sonra sürekli ishal di götürdük alerjik ishal dedi ve son aylarda da kanlı gördüm oda ondan dedi ama bilmiyorum
tarafından
Sanmıyorum cok kisi kullanıyor yani oyle olsa bircok bebekte bu sorun olur baskadir nedeni bence geçmiş olsun
(181 puan) tarafından
Sağolun
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
O yüzden Ben kullanmadim canim internete baktim hangi gidada var diye onları yedim
(181 puan) tarafından
Doktor verince aldık
(4,173 puan) tarafından
Doktoruna konuştum dedi almanya gerek yok ama neden almiyosunnnnn istemedim bukadar deselerde faydasi var ilaçtir sonuçtaa
(4,173 puan) tarafından
Ablam görümcelerim cok kizdi bana büyük tepkiler aldim .kulanmadigim icin
0 oy
tarafından
Canm bak hergun biri cikip bisey dior.Gunluk alman gerek folik asidi disaridan sebzelerden vs alabilmen icin birsuru yemen lazim.Buda vucuduna kimyasal ilac,kalori olarak geri dönüyor.Eski insanlar ewet kullanmazmis lakin eski yiyecekler varmi simdi.Domates yarardı eliyle Rahmetli babannem kokusu diger odadan duyulurdu eskiden.Nerde simdi bole saglikli ilacsiz sebze meyve.Folik asit kullanmazsan daha tehlikeli bebegin gelisimini etkilior.Omuriliginde problem oluyor.Hamilelikten once 3 ay hamile kaldiktan sonra 3 ay kullandim.Hicbir sıkıntı yok cok sukur ewladimda bende.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
+1 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
7 cevap 295 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
10 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,588 soru

24,060,697 cevap

330,133 kullanıcı

...