+1 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,395 puan) tarafından

Kızlar bugün sağlık ocağından ebe aradı. Ben ayın 2'sinde kan vermiştim 8.8 çıkmıştı. Sonra birde 4'ünde verdim o da 26.44 çikmiş. Kendi doktoruma 7 haftalıkken gitmek istiyorum, kalp atışı almak için. Folik asiti neye göre başlamam lazım. Kızımda hangi markayı kullanıyordum hatırlamıyorum. Birde tekrar kan vermeli miyim? 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (7,095 puan) tarafından

Oglumda folidace kullandim gebelik dusundugum.icin bugun eczaneden folas marka aldim bu sefer hamile kalirsam folidace alicam gene senin sma testi yaptirdi mi bugun ebeye sormak.icin gittimde sma testi yaptirip yaptirmadigimizi sordu

önce (3,395 puan) tarafından

Evlenirken yaptırdık biz testi

Bizim zamanimizda yoktu canim 2021 de evlendim ben yeni basladi demi o test esime gelince dicem illa erkekten mi alinmasi gerekiyor ben versem olur mu eslerden birinde suphe olursa diger ese de bakiliyor.diye.biliyorumda o yuzden sordum

Önce erkekten kan alıyorlar, eğer onda taşıyıcılık varsa kadına bakıyorlar. Bence eşiniz gidip bir kan versin, sonuçlar 1 ayda falan çikiyor

Tesekkur ederim canim pazartesi versin o zaman

Rica ederim canım, inşallah sorunsuz çıkar sonuç

-Reklam-
0 oy
önce (200 puan) tarafından

Folicade kullandım kadın doğum haftasına göre ayarladi

Ebe eczaneden alabilirsin dedi bende bilemedim. Doktora ayın 23'ünde gidicem. Başlayım mı bekleyim mi

önce (200 puan) tarafından

Valla hatırlamıyorum ki canım ama ben kalp atışını duyacağım zamanlar da folik asit kullanmıyordum diye hatırlıyorum 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 371 göst.
0 oy
16 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 447 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,473,970 soru

24,132,446 cevap