0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,141 puan) tarafından
Bağırmak istiyorum hem oğlum hem eşim gece rahatsız olduğu için 4 gibi hastaneye gittik 7 ye geliyordu eve geldiğimizde neyse bizm kese bir olduğu için dükkana esimin dışında aileside yardıma geliyor tabiki hayrına değil para herkesin cebinde sorsam adı yardım lütuf duyacağım eve gelir gelmez yattık eşim geri hastaneye gitti iğne olduğu ve geçmezse dr gel dediği için babası dükkanı açmaya gelmiş bende 10 geçiyordu kalktıgımda kendim bile hamile halimle kahvaltı yapmadım sersemlikten babası da o saate kadar ac kalmaz biliyirum esim dukkana gelince bugün ac kaldık yemek gelmedi vs demiş esimde adamı ac biraktin sanki öldü annen koysaydı bugün de dedim sanki bana tapulu annesi olsa babası olsa kardeşi olsa yemek vermek benim sürekli vazifem neymiş anası onun peşinde koşmuş sanki benim evim as evi gelen geçene yemek hazırla ki bu adam oğlunun yanında beni görse ben yoksumusm gibi davranan adam o kadar biktim ki bunlardan 3 gün sonra dogumum var çocuğum hasta onla mi uğraşım kendimi mi motive edeyim bunlarla mi uğraşayım çok bunaldim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
canm bazen naparsan yap yaranamazsn kimseye o misal sizinkide
(3,141 puan) tarafından
Canim yaranmak gibi bi derdim yok ki zaten ben o işleri birakali çok oldu onların gerçek yüzünü gördüğümden beri yakamdan düşsünler istiyorum o da yok hem can sıkıyor hem saygı bekliyorlar
tarafından
iki cocuklada koymani bekliyceklermi acaba z9r valla millet evine zor kahvalti hazzrlyo kaldiki disari göndersn bde
(3,141 puan) tarafından
Kesinlikle bekleyecekler buna çok eminim ama bende çocukları bırakıp ameliyatlı halimle kimseyi düşünecek durumda değilim herkes evinden getirsinde yesin
tarafından
tabiki cnm bosvr dusunme ne halleri varsa görsünler
(3,141 puan) tarafından
Aynen sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum eşin babasının böyle konuşmasına nasıl musade ediyor. Ya gercektennyardimci gibi olsunlar ya da calisan gibi olsunlar. Bu dengeyi esin kurmasi lazim ama yapamamis. Yabanci birini calistirsa ondan iyi. Bide Sen eşine kadınlık yapıyorsun yemekte olsa söz edecek tek kişi o. Esin çocuk sen gece hastaneye gitmişsiniz üstüne birde hamilesin. Esin cevabını vermemiş mi babasına. Diyebilirdi hastanedeydim karım bile kahvaltı yapmadı daha diye. Siz hastaneye koşun adam yemek derdinde olsun. Doğumdan sonra yemek işine hiç başlama alışsınlar yemeklerini hazırlamaya bundan sonra. Ister dışardan kloster kendileri yapsın. Buda güzel bir fırsat. Bebiş bahane bırak yemek hazırlamayı işyerine yapıyorsan sadece evine yap.
(3,141 puan) tarafından
Demiş güya onlar da yapmamış diye ama onada gıcık oldum mesele bi kap yemekte değil kendi evinden de getirebilirsin alışmışlar hizmetçi gibi kullanmaya üstelik orası market taze ekmek geliyor ac bi peynir koy ye ölmezsin birde eşim annem gelip sana bakacak külliyen yalan adam ben iyiyken ev taşırken 3 gün ocaksiz kaldık bi kap yemek getirmemiş ne bulsam yemisiz birde bana yardım edecekmis maksat lohusalık bunalımına sokmak eve gelince eşime duyurdum 3 gün sonra hepinizi görecem ben diye çocuğu bırakıp yemek yapamam herkes başının caresine baksın diye

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,341 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde -anne- (14,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslisss (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 969 göst.

Kategoriler

1,474,260 soru

24,136,623 cevap

334,321 kullanıcı

...